2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy benımkı gece çarpar falan..
mıde bulantılarından bu yana meskenım tv karsısı oldu :=) çok uzun suredır burada yasıyorum yani
önce benım rahatlıgım önemlı
Yanimdayken daha guvende hissediyorum
Bende cnm. Salon sicaklik vermiyor bana garip gelio sabaha kdr orda uyumak p zaten esime yer kalmio yatakta.hatta bazen daha rahat oliyim diye onun salona gittigi oldu bende ona kustum

ne guzel doktormus :=)
ben eşim olmadan hıc gıtmedım. o yardımcı oluyor bana.
yardımcım olmadan adım atmam sağ olsun
Aynen bende hic gitmedim tabiki cnm herseyi onunla.yapariz.dr a da hayatta tek gitmemi
istemez.bende istemm zaten ama o gorevi en basindan beri dr um ustlendi.esim bazen kiskanir. evet cok tatlidir.

yok
doktor kalsıyum verdı ama kullanmadım
artık 2 gun de bır kullanıcam. almıstım 2 kutu duruyor
Kalsiyum.magnezyum d vit bi arada olan.hap seklindekilerden iste bence. Epey ilac kullaniyorsun.ayri ayri ugrasamazsin cnm.birde miden hassas senin sulu olanlardan cekilmez hic

doktorum bunları verdı. hepsı bır arada olandan vereydı ıyıydı . şu su ıle kullanılan tabletlerı hıc sevmıyorum
Soyle degistirsin sulu bende hic sevmiyorum. Birde agrilara cok iyi geliyor bu takviye.ben baska bisi kullanmiyorum.kan ilacim.var midemi yakiyor.onu da icemedim.dr degistirdi ama.yenisi de yakti

Bende gidip bakacaktım güya kasımda ama doktor rapor verdi yatıyorum şimdi

kan hapı şükür bende bişi yapmıyor
zaten uykum gelınce alıyorum :=)
Kahvaltidan once dedi bana. Gece de denedim reflu yapti.cok bozuyor beni o.dr cok onemli demisti kullanmasam.nolur ki diye sormaya da.cekiniyorum zaten kanim 12.70 cikti hala geregi var midir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…