- 21 Nisan 2015
- 325
- 418
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.081
zor gibi biraz. ben 9:10 geçe falan oradaydım insanlar resmen saldırıyor. önümde bir bayan 5 tane şu bebek ayakkabısı gibi birşey vardı ondan seçti seçti aldı. bende siyah olanından alayım diye düşünüyordum gözümle seçtim uzaktan dedim bayan alsın sonra alayım onuda aldı elinden çekip alsam diye bir an düşündüm ama dedim çirkefliğe gerek yokAyy nası kaçırdık biz yaa iş çıkışına kalır inşallah
Akilli hatunsun isteeeegunaydın canım 9 da acılıo ben annemı 9 a ceyrek kala gonderdım bulmuslaralez de almıslar
Evet ark ta begendim.dedi. baska bissuru sey varmis ama biz almistik.nerdeyse onlardan da alcaktim dayanamayip kendimi zor tuttum diyogünaydınlar. bende küvet takımından aldım. gerçekten kaliteli, ihtiyacı olan arkadaşlar a101 e koşun koşun :)
A a a a ciddi misinzor gibi biraz. ben 9:10 geçe falan oradaydım insanlar resmen saldırıyor. önümde bir bayan 5 tane şu bebek ayakkabısı gibi birşey vardı ondan seçti seçti aldı. bende siyah olanından alayım diye düşünüyordum gözümle seçtim uzaktan dedim bayan alsın sonra alayım onuda aldı elinden çekip alsam diye bir an düşündüm ama dedim çirkefliğe gerek yok
canım güzel bence battaniye polar gibi.guzelmı canım battanıyesı emzırme sutyenı
burasıda öyleydi canım ama ben almayı başardım ayakkabıdanzor gibi biraz. ben 9:10 geçe falan oradaydım insanlar resmen saldırıyor. önümde bir bayan 5 tane şu bebek ayakkabısı gibi birşey vardı ondan seçti seçti aldı. bende siyah olanından alayım diye düşünüyordum gözümle seçtim uzaktan dedim bayan alsın sonra alayım onuda aldı elinden çekip alsam diye bir an düşündüm ama dedim çirkefliğe gerek yok
Bebeğim biz çerkesiz bizde kundak çok önemli özellikle kız çocuklarında bacakları çarpık olmasın diye kırkı çıkana kadar hep kundaklanır (çok sıkı değil tabi) ve sülalede maşallah hiç çarpık bacaklımız yok
1 yaşına kadar da evde ayakkabı giydirilir ayakları çok büyümesin diye. Herkesin ayağı 36-37 kuzenlerimin. Annem diyor ki bir senin ayağında tutamadım ayakkabı hep çıkartıyordun diyo bir şekilde maşallah benimki de 40 numara
gunaydın canım 9 da acılıo ben annemı 9 a ceyrek kala gonderdım bulmuslaralez de almıslar
Akilli hatunsun isteeeealez kaca kacki. Burda yoktu
şuan çok kıskandımburasıda öyleydi canım ama ben almayı başardım ayakkabıdan
benımde dıbımde bım var a 101 yokYaa ben gidemiyorum yakınlarda hiç yok, akşama kadar da hiçbirşey kalmıycak muhtemelen
70x140 yazıyor katalogda. alez i hiç görmemiştim pişman oldum almadığıma sıvı geçirmez yazıyor birde fiyatı 6.95 tl şuan hiç gidesim yok tekrar alsaydım iyiydi aslında70 e 110 dedı galıba canım bizim park yatagın ıcı de 70 e 100 olur heralde
Ben bir tek küvet takımı aldım canımA a a a ciddi misineşime söyliyim işten çıkıp gitsin bari benım imkansız. resim paylaşır mısın bakalım cicilere
oyledır ozaman canım bugun kafam yerınde deıl hıc. mavı pembe beyazı varmıs ben beyaz al dedım anneme aradı mavı aldım dıe. sırıtmasın carsafn altındn dedım beyaz aldı. altına katlarız yatagın bısı olmaz heralde bı cozumu bulunur. çarsafta alayım 20 lıra guzel dedı alma dedım 2 tane var dıe ama bıdaha da aramadım. aslında emzırme sutyenıde ıstıodum uygun fıyatı ama babamla gıdınce al dıyemedım70x140 yazıyor katalogda. alez i hiç görmemiştim pişman oldum almadığıma sıvı geçirmez yazıyor birde fiyatı 6.95 tl şuan hiç gidesim yok tekrar alsaydım iyiydi aslında
Bizim agashi 60x120 bu olculerde pek bisi yok. Nevresim alez yorgan bulmak zor.nevresim uydurulur da alez olmazmis zaten banan70 e 110 dedı galıba canım bizim park yatagın ıcı de 70 e 100 olur heralde
benımde dıbımde bım var a 101 yokyarında bıme fısher prıce ın dıslıgı gelıo 4.90 a alın kızlar. 2 cesıt gelıo alıcam ben normalde daha pahalı
cimcimle aynı yere gitmeyin ha ezecek çünkü herkesi :)Kizlar gunaydin A101 de kuvet kova ve masrapa takim 21 tl mis. Ark bitane kaldi sana da aldim dedi. Ne ara aciliyor bu A101 anlamis degilm
şimdiye sesi çıkması lazımdı aslında. demekki baya yorulmuşcimcimle aynı yere gitmeyin ha ezecek çünkü herkesi :)
yok bence daldı a101 e çıkamadı :)şimdiye sesi çıkması lazımdı aslında. demekki baya yorulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?