2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy nası kaçırdık biz yaa iş çıkışına kalır inşallah
zor gibi biraz. ben 9:10 geçe falan oradaydım insanlar resmen saldırıyor. önümde bir bayan 5 tane şu bebek ayakkabısı gibi birşey vardı ondan seçti seçti aldı. bende siyah olanından alayım diye düşünüyordum gözümle seçtim uzaktan dedim bayan alsın sonra alayım onuda aldı elinden çekip alsam diye bir an düşündüm ama dedim çirkefliğe gerek yok

günaydınlar. bende küvet takımından aldım. gerçekten kaliteli, ihtiyacı olan arkadaşlar a101 e koşun koşun :)
Evet ark ta begendim.dedi. baska bissuru sey varmis ama biz almistik.nerdeyse onlardan da alcaktim dayanamayip kendimi zor tuttum diyo emzik biberon falan.

A a a a ciddi misin eşime söyliyim işten çıkıp gitsin bari benım imkansız. resim paylaşır mısın bakalım cicilere

burasıda öyleydi canım ama ben almayı başardım ayakkabıdan

Hehehe geleneklerimize bağlıyız diyosun yanii bacakları kundaklamak iyi değilmiş diye okumuştum ama, kalça çıkığına sebebiyet verebiliyormuş, tabii çok sıkmazsan bir şey olmaz sanırım, eskiler daha iyi bilir bu işleri zaten

Yaa ben gidemiyorum yakınlarda hiç yok, akşama kadar da hiçbirşey kalmıycak muhtemelen
benımde dıbımde bım var a 101 yok yarında bıme fısher prıce ın dıslıgı gelıo 4.90 a alın kızlar. 2 cesıt gelıo alıcam ben normalde daha pahalı

Emzirme sutyeni ve atleti beyaz ya da ten rengi olmaliymis kizlar belki biliyorsunuzdur.ben hic sevmem de beyaz camasir.lacivert yok mu demistim kiza. Renkli kullanilmaz emzirirken boyasiz olmali dedi.

70x140 yazıyor katalogda. alez i hiç görmemiştim pişman oldum almadığıma sıvı geçirmez yazıyor birde fiyatı 6.95 tl şuan hiç gidesim yok tekrar alsaydım iyiydi aslında
oyledır ozaman canım bugun kafam yerınde deıl hıc. mavı pembe beyazı varmıs ben beyaz al dedım anneme aradı mavı aldım dıe. sırıtmasın carsafn altındn dedım beyaz aldı. altına katlarız yatagın bısı olmaz heralde bı cozumu bulunur. çarsafta alayım 20 lıra guzel dedı alma dedım 2 tane var dıe ama bıdaha da aramadım. aslında emzırme sutyenıde ıstıodum uygun fıyatı ama babamla gıdınce al dıyemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…