- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.121
Ohhhhh hayırlı olsun beğendin dimi küvetiKızlaaaar, bizim şirketin arka sokağında A101 varmış yaa benim hiç haberim yokkArkadaşla gittik şimdiii, son kalan pembe küveti aldıkk, kovası ve maşrapasıyla birliktee.. Bir de bebek askısı aldım 3 takım, alez ve emzirme sütyeni aldım valla hepsi çok uyguna geldiii
hadi hayırlısı bakalım canım. kilosu falan iyidir bence.Teyzeleri 11:40 ta doktor randevumuz var tosuncuğumuzu görmeye gidicem bugün acaba kaç kilo oldu çok merak ediyorum. 27 haftaya oranla o kadar çok bebeğin ağırlığını ve hareketlerini hissediyorum ki çatlıyorum meraktan görmek için oğluşumu
emzirme südyenleri çok güzel 100 b aldım anca sığdım kız :))Ohhhhh hayırlı olsun beğendin dimi küvetibenim çok hoşuma gitti nerdeyse fıstık yeşilini alacaktımm
Napacannn paramız olaydı bende almazmıydım takınlardan neyinden
bende 100 b ye anca girdim. :) bugün bize çalışmış a101. yorgan da gelecek dedi akşam bida uğrıcam.Ben de gittim A101e
Ama nası yoruldum ya dibim düşecek artık hiç dışarı çıkamicam herhalde
ana kucağı aldım kaynanada kullanıriz eltim beşigine sokmuyo kimseyi
Küvet takımı
Alez
Yorgan yastık
Iki biberon büyük küçük
Emzik
Askı
Emzirme sütyeni iki tane aldım 100 beden
Kek kalıpları aldım mavili
battaniye hoşuma gitmedi almadım
Eltimin kızina da nevresim takımı aldım anasını hiç sevmem ama ihtiyacı varmış geçen diyodu ah benim pambık yüreğim
totona al sen 3xl
bence 3xl alsın
Canim artık yurumekte zorlanıyorum malesefSen mi tuvalete gitmeye useniyorsuntum asiretin kislik yemegini yaptin. Hareket konusunda seni de ikinci seciyorum cnm
Teyzeleri 11:40 ta doktor randevumuz var tosuncuğumuzu görmeye gidicem bugün acaba kaç kilo oldu çok merak ediyorum. 27 haftaya oranla o kadar çok bebeğin ağırlığını ve hareketlerini hissediyorum ki çatlıyorum meraktan görmek için oğluşumu
Heheyttttt varlıklı günlerimSenin ruhun fakir canım... Mezara mı götürecen o kadar parayııı kadın kadınnn. MedicalPark larda kontrollere gidersin ama salon kadını modundan çıkartayım da azıcık beni parçala sipaydii
korktu adam herşeyin yedeğini yapıyosun diye napsınYorgan yastık çok güzeldi aldım yedekte dursun diye yedek nevresim de almıştim English home'dan. Kocis diyor bu yedek adeti nedir yanine anlarlar ya
tost mu yedin kız :)Ben uyumaya gidiyorum karnımıda doyurdum şükür
ayy bizde yarın akşam gidicez. hala ayda 1 mi gidiyosunuz yoksa 2 haftada bir mi kızlar? biz en son 26+1de gitmiştik şimdi 28+4de gidicez neden geldin demesin doktorAyy ne güzel canımm, ben de çok merak ediyorum damadımıı gelince haber ver bize mutlakaa..Biz de Cumartesi görücez fıstığımızı, ben de çok merak ediyorum valla, bakalım bu sefer yüzünü gösterecek mi bize nazlı kızımm
oyy tosuncuk nası olmus acaba bızden de slm soyle annesı oğluşaTeyzeleri 11:40 ta doktor randevumuz var tosuncuğumuzu görmeye gidicem bugün acaba kaç kilo oldu çok merak ediyorum. 27 haftaya oranla o kadar çok bebeğin ağırlığını ve hareketlerini hissediyorum ki çatlıyorum meraktan görmek için oğluşumu
canım beni 15 günde bir çağırıyor artık. yada en geç 3 hafta dedi.ayy bizde yarın akşam gidicez. hala ayda 1 mi gidiyosunuz yoksa 2 haftada bir mi kızlar? biz en son 26+1de gitmiştik şimdi 28+4de gidicez neden geldin demesin doktorben çocuğumu özledim görmek istiyorummmmm
totona al sen 3xl
Canim artık yurumekte zorlanıyorum malesefdolu sürahi kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?