2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhhhh hayırlı olsun beğendin dimi küveti benim çok hoşuma gitti nerdeyse fıstık yeşilini alacaktımm

hadi hayırlısı bakalım canım. kilosu falan iyidir bence.

Ben de gittim A101e
Ama nası yoruldum ya dibim düşecek artık hiç dışarı çıkamicam herhalde
ana kucağı aldım kaynanada kullanıriz eltim beşigine sokmuyo kimseyi
Küvet takımı
Alez
Yorgan yastık
Iki biberon büyük küçük
Emzik
Askı
Emzirme sütyeni iki tane aldım 100 beden
Kek kalıpları aldım mavili
battaniye hoşuma gitmedi almadım
Eltimin kızina da nevresim takımı aldım anasını hiç sevmem ama ihtiyacı varmış geçen diyodu ah benim pambık yüreğim

bende 100 b ye anca girdim. :) bugün bize çalışmış a101. yorgan da gelecek dedi akşam bida uğrıcam.

Ayy ne güzel canımm, ben de çok merak ediyorum damadımıı gelince haber ver bize mutlakaa.. Biz de Cumartesi görücez fıstığımızı, ben de çok merak ediyorum valla, bakalım bu sefer yüzünü gösterecek mi bize nazlı kızımm

Senin ruhun fakir canım... Mezara mı götürecen o kadar parayııı kadın kadınnn. MedicalPark larda kontrollere gidersin ama salon kadını modundan çıkartayım da azıcık beni parçala sipaydii
Heheyttttt varlıklı günlerim şimdi pacozzzzz gibi sokak arası hastaneye gidiyorum öylemi muayene ücreti 40 lira kızzzz gerçekten ne güzel hastaneydi orası

Günaydın kızlar,
Bizde sabah eşimle 9da a101deydik
Kuvetimiz vardı zaten, beyaz kova ve masrapasini aldim.
Bir tane beyaz emzirme sutyeni aldim.
1 tane nuk emzik 0-6 ay, biberon temizleyici.
Bir tane de battaniyeden aldım, kalitesi pek iyi değil, üstüne örtmem zaten o kadar kalın battaniye ama kullanacak bir yer bulurum. Iki takim da askı aldım.
Bizim burasi sakindi, boşuna suruklemisim eşimi o saatte markete

ayy bizde yarın akşam gidicez. hala ayda 1 mi gidiyosunuz yoksa 2 haftada bir mi kızlar? biz en son 26+1de gitmiştik şimdi 28+4de gidicez neden geldin demesin doktor ben çocuğumu özledim görmek istiyorummmmm

oyy tosuncuk nası olmus acaba bızden de slm soyle annesı oğluşa

ayy bizde yarın akşam gidicez. hala ayda 1 mi gidiyosunuz yoksa 2 haftada bir mi kızlar? biz en son 26+1de gitmiştik şimdi 28+4de gidicez neden geldin demesin doktor ben çocuğumu özledim görmek istiyorummmmm
canım beni 15 günde bir çağırıyor artık. yada en geç 3 hafta dedi.

totona al sen 3xl

Canim artık yurumekte zorlanıyorum malesef dolu sürahi kaldıramıyorum
ben zaten hep buyuk beden alırım lohusa pıjamasının da en buyugunu alıcm hatta hamılelıkten once hep bol salash gıyınırdım ııkı gıyınıomusum hala kendıme hamılelık ıcın bısı almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…