- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.141
afiyet olsun tatlım. hadi git yat biz senin yerinede çalışırız :)Yapan olaydı iyiydibörek yedim
Bende en son 26+1 gitmiştimmayy bizde yarın akşam gidicez. hala ayda 1 mi gidiyosunuz yoksa 2 haftada bir mi kızlar? biz en son 26+1de gitmiştik şimdi 28+4de gidicez neden geldin demesin doktorben çocuğumu özledim görmek istiyorummmmm
ben hem devlete hemde özele gidiyorum aralarında 2 şer hafta var muayene tarihlerimin 2 sinide aksatmıyorum sırf meraktanayy bizde yarın akşam gidicez. hala ayda 1 mi gidiyosunuz yoksa 2 haftada bir mi kızlar? biz en son 26+1de gitmiştik şimdi 28+4de gidicez neden geldin demesin doktorben çocuğumu özledim görmek istiyorummmmm
Ayy ne güzel canımm, ben de çok merak ediyorum damadımıı gelince haber ver bize mutlakaa..Biz de Cumartesi görücez fıstığımızı, ben de çok merak ediyorum valla, bakalım bu sefer yüzünü gösterecek mi bize nazlı kızımm
Heheyttttt varlıklı günlerimşimdi pacozzzzz gibi sokak arası hastaneye gidiyorum öylemi muayene ücreti 40 lira kızzzz gerçekten ne güzel hastaneydi orası
oyy tosuncuk nası olmus acaba bızden de slm soyle annesı oğluşa
hep hamur hep hamur :)Yapan olaydı iyiydibörek yedim
yerım onu yaa tosun pasaDamadın çiçekli bir usg fotoğrafıyla gelirse şaşırma kuzummBenim gelin yüz görümlüğü istiyor annesi sen anlamadın mı hala :)))
Ay koparttın beni cimcim yaaaaaNe yedin kız bakıyım karnımda aç vallahi
İletiyorum selamlarını teyzesi içimden bir ses dana kadar oldu diyor ama bakalım ne varmış kutumuzda büyük mü küçük mü
dikkat et tatlım ya bende oldum olacam gibi :) sen o demiri kafasına yapıştırma bence al g...... :)ayy kızlar bugun hıc keyfım yok grıp oldum bendeevde heryer acık olunca kaptım sıfayı ıse gelmek ıstemıyorum bedenım okadar yorgunkıı..esımde msj atıp duruo ona bıle yazıcak halım kalmadı.dr u ara randevu al 6 sı ıcın dıo ama konusacak halım yok. bugunde ıs yerınde demır prog sıkıntı var cozmem lazım rapor ıstıo bı yapı denetımdekı bunak. yapıstımı yapısıo kalaylayamıomda ııce gerıldım.alıcam 24 luk demırı gecırcem kafasına en sonunda geberıp gıtcek
ayy bu çok iyi fikirmiş yaa hem daha az masraflı. bende bundan sonra bi hafta devlete bi hafta özele gidicemben hem devlete hemde özele gidiyorum aralarında 2 şer hafta var muayene tarihlerimin 2 sinide aksatmıyorum sırf meraktandoğumu nrde yapacağıma hala karar veremedim ama
dikkat et tatlım ya bende oldum olacam gibi :) sen o demiri kafasına yapıştırma bence al g...... :)
bidaha ne zaman gidiceksinBende en son 26+1 gitmiştimm
Ahhh yawrum hamilelik işte bende bunlara aşeriyom napim boşamı aldım 15 kiloyuhep hamur hep hamur :)
Damadın çiçekli bir usg fotoğrafıyla gelirse şaşırma kuzummBenim gelin yüz görümlüğü istiyor annesi sen anlamadın mı hala :)))
Hehehe sorma valla canım, senin gelin baya nazlııı, senin oğlanın işi zor..
Ay koparttın beni cimcim yaaaaaNe yedin kız bakıyım karnımda aç vallahi
İletiyorum selamlarını teyzesi içimden bir ses dana kadar oldu diyor ama bakalım ne varmış kutumuzda büyük mü küçük mü
Haftaya giderim herhalde doktor doktlr değilki şu zaman gel bile demiyor bak yine sinirlendimmmbidaha ne zaman gidiceksin
ayy kızlar bugun hıc keyfım yok grıp oldum bendeevde heryer acık olunca kaptım sıfayı ıse gelmek ıstemıyorum bedenım okadar yorgunkıı..esımde msj atıp duruo ona bıle yazıcak halım kalmadı.dr u ara randevu al 6 sı ıcın dıo ama konusacak halım yok. bugunde ıs yerınde demır prog sıkıntı var cozmem lazım rapor ıstıo bı yapı denetımdekı bunak. yapıstımı yapısıo kalaylayamıomda ııce gerıldım.alıcam 24 luk demırı gecırcem kafasına en sonunda geberıp gıtcek
heh işte aynısı da benimki, çıkarken bidaha ne zaman geliyim dersem bi ay sonra filan diyo unutursam onuda demiyo öyle kalıyoHaftaya giderim herhalde doktor doktlr değilki şu zaman gel bile demiyor bak yine sinirlendimmm
E bebiş bu terler işer toz olur yedek iyidirkorktu adam herşeyin yedeğini yapıyosun diye napsın
ben de hiç kilo almadığim için kiyafetlere sığıyom hepben zaten hep buyuk beden alırım lohusa pıjamasının da en buyugunu alıcm hatta hamılelıkten once hep bol salash gıyınırdım ııkı gıyınıomusum hala kendıme hamılelık ıcın bısı almadım
ayy artık o dellenmemle neresine sokarım bilmem patronu arayıp duruo patronda bi b.. bılmıyo ayarlarız dııp duruo neyı ayarlıo cok merak edıyorum avazım cıktıgı kadar bagırasım var..dikkat et tatlım ya bende oldum olacam gibi :) sen o demiri kafasına yapıştırma bence al g...... :)
sırf su demır raporu bugun acıl dıe geldım. ama bu adamı gorunce bıle sınırlerım zıplıo bırıne de gıcık oldum mu ölene kadar gidiyor benımleGitmeseydin keşke canımm yatıp dinlenseydin bugün yaa
sırf su demır raporu bugun acıl dıe geldım. ama bu adamı gorunce bıle sınırlerım zıplıo bırıne de gıcık oldum mu ölene kadar gidiyor benımle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?