2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bizde yarın akşam gidicez. hala ayda 1 mi gidiyosunuz yoksa 2 haftada bir mi kızlar? biz en son 26+1de gitmiştik şimdi 28+4de gidicez neden geldin demesin doktor ben çocuğumu özledim görmek istiyorummmmm
ben hem devlete hemde özele gidiyorum aralarında 2 şer hafta var muayene tarihlerimin 2 sinide aksatmıyorum sırf meraktan doğumu nrde yapacağıma hala karar veremedim ama

Damadın çiçekli bir usg fotoğrafıyla gelirse şaşırma kuzumm Benim gelin yüz görümlüğü istiyor annesi sen anlamadın mı hala :)))

Heheyttttt varlıklı günlerim şimdi pacozzzzz gibi sokak arası hastaneye gidiyorum öylemi muayene ücreti 40 lira kızzzz gerçekten ne güzel hastaneydi orası

Ay koparttın beni cimcim yaaaaa Ne yedin kız bakıyım karnımda aç vallahi

oyy tosuncuk nası olmus acaba bızden de slm soyle annesı oğluşa

İletiyorum selamlarını teyzesi içimden bir ses dana kadar oldu diyor ama bakalım ne varmış kutumuzda büyük mü küçük mü

ayy kızlar bugun hıc keyfım yok grıp oldum bende evde heryer acık olunca kaptım sıfayı ıse gelmek ıstemıyorum bedenım okadar yorgunkıı..esımde msj atıp duruo ona bıle yazıcak halım kalmadı.dr u ara randevu al 6 sı ıcın dıo ama konusacak halım yok. bugunde ıs yerınde demır prog sıkıntı var cozmem lazım rapor ıstıo bı yapı denetımdekı bunak. yapıstımı yapısıo kalaylayamıomda ııce gerıldım.alıcam 24 luk demırı gecırcem kafasına en sonunda geberıp gıtcek

yerım onu yaa tosun pasa benımkıde bu ay bekledıgımden fazla cıktı gec dollenmede olunca gerıden gelıodu ama esım muzlar ıse yaramıs dıo yemeye devam bacılarrr

dikkat et tatlım ya bende oldum olacam gibi :) sen o demiri kafasına yapıştırma bence al g...... :)

ben hem devlete hemde özele gidiyorum aralarında 2 şer hafta var muayene tarihlerimin 2 sinide aksatmıyorum sırf meraktan doğumu nrde yapacağıma hala karar veremedim ama
ayy bu çok iyi fikirmiş yaa hem daha az masraflı. bende bundan sonra bi hafta devlete bi hafta özele gidicem bende doktorumdan hiç memnun değilim sepet gibi gidip geliyorum ben sormasam bişey söylemiyo, normal doğuma karşı zaten daha şimdiden hiçbi problem olmamasına rağmen bende onunla yapmıycam doğumu

Gitmeseydin keşke canımm yatıp dinlenseydin bugün yaa

korktu adam herşeyin yedeğini yapıyosun diye napsın
E bebiş bu terler işer toz olur yedek iyidir

ben de hiç kilo almadığim için kiyafetlere sığıyom hep
Yalnız etekler biraz sıkmaya basladı göbekten. Bi de donlar olmuyo aldım bikaç tane XXXXXXXXXL

dikkat et tatlım ya bende oldum olacam gibi :) sen o demiri kafasına yapıştırma bence al g...... :)
ayy artık o dellenmemle neresine sokarım bilmem patronu arayıp duruo patronda bi b.. bılmıyo ayarlarız dııp duruo neyı ayarlıo cok merak edıyorum avazım cıktıgı kadar bagırasım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…