2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla benim 2 doktorumda çok iyi bu da kötü bişey karar veremiyorum ama 2 doktora gitmenin faydasını 14. haftada kanamam olduğunda öğrendim. ilk özel hastaneye gittiğimde doktorum şehir dışına çıkmıştı.. hemen devlete gittim. doktorum tanıdı beni hemen ilgilendi. ama bi kadın sancım var diye geldi. pek ilgilenmedi şimdiye kadar hiç kontrole gelmemişsin sancın olunca mı geldin dedi. kızdı biraz açıkcası

İşini hallet çık o zaman yaa, boşver sen mi kurtaracaksın şirketii, kimse için değmez kendini yıpratmana
canım ankradan aramalarını beliyorum simdi aradım ordaki adamdan cıkardım sınırımı.. 3 gundur dönecekler. simdiden baska sorun cıktı. valla bezdim. anca okey oynasın facede patron pislik..

Dogru diyosun canim nazar degmez ins

ben başından beri aynı kadına gidiyorum daha adımı bilmiyo öyle diyim ilgilisiz biraz eşimde söyleniyosun söyleniyosun yine ona gidiyoruz diyo. benim acilen doktor bulmam lazım. halkalı taraflarında varmı doktora giden kızlar bana önerebiliceğiniz?

slm kızlar
uzun zamandır sizi takip ediyorum. ben de ocak annesiyim. daha doğrusu öyleydim. plasentam aşağıda diye maalesef aralık sonunda sezaryan olacağım. tabi o zamana kadar kanamam olursa daha erken alabiliriz dedi dr. bakalım sanırsam sürpriz bi sezaryan bizi bekliyor

Slm canım zaten burdakilerin yarısı riskli şuan yatıyoz aralıkta doğurcaz çoğumuz

canım hakkında hayırlısı olsun, bebişin ve sen sağlıklı olunda en önemlisi o

bırak kendisi ayarlasın o zaman
olur mu hıc anca konusuo... diğer bunak ta gelmiş ben sana değer getirim sen program da yaz elle nolacak dio serfszzzzzzz.. dedim prog elle yazmaya musaıt deıl ne cekim yaparsa o dedım. düşük cıkarsa dıo ozaman deney tekrarlanıcak dedım. bıde 5 vakıt namaz kılıomus hergece kuran okurmus. benı nası gunaha sokuolar. gelip onu anlatıo ama yaptıgı duzenbazlıklarınan farkında deıl işine gelmıo

canım ankradan aramalarını beliyorum simdi aradım ordaki adamdan cıkardım sınırımı.. 3 gundur dönecekler. simdiden baska sorun cıktı. valla bezdim. anca okey oynasın facede patron pislik..
Ogluş geriliyor sakin ol canım. Senin patronla benim bikaç eltiyi çuvala koyup ıslak odunla vuralım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…