- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.161
Ahhh yawrum hamilelik işte bende bunlara aşeriyom napim boşamı aldım 15 kiloyunormalde de 1 dilim ekmek yerim yemeklerde 50 kilocuktum ahhh gençliğimmm
valla benim 2 doktorumda çok iyi bu da kötü bişey karar veremiyorumayy bu çok iyi fikirmiş yaa hem daha az masraflı. bende bundan sonra bi hafta devlete bi hafta özele gidicembende doktorumdan hiç memnun değilim sepet gibi gidip geliyorum ben sormasam bişey söylemiyo, normal doğuma karşı zaten daha şimdiden hiçbi problem olmamasına rağmen bende onunla yapmıycam doğumu
canım ankradan aramalarını beliyorum simdi aradım ordaki adamdan cıkardım sınırımı.. 3 gundur dönecekler. simdiden baska sorun cıktı. valla bezdim. anca okey oynasın facede patron pislik..İşini hallet çık o zaman yaa, boşver sen mi kurtaracaksın şirketii, kimse için değmez kendini yıpratmana
Ben tost makinamı eltime verdim kilo alıyorum her gün yapıyorum diye evde durmasın dedimBen tost yidiimm cimciimmmm,valla 3 haftayi gecmis yemeyeli bugun fark ettimm
Gerçekten aldın mı 15 kilo bende tombiş oldumAhhh yawrum hamilelik işte bende bunlara aşeriyom napim boşamı aldım 15 kiloyunormalde de 1 dilim ekmek yerim yemeklerde 50 kilocuktum ahhh gençliğimmm
Dogru diyosun canim nazar degmez inserken dogum rıskı olan arkadsım dualarım senınle ınşallah bebek vaktınde gelır kızlar nazar var ustumuzde birer fatıha üç ihlas okuyum dılınızdende düşürmeyın ve babalara soyleyın ellerınızı karnınızın ustune koyup bu duaları okusunlar baba duası peygamber duası oluyor doguma kadar hergece soyleyın yapsınlar rabbım hepımıze evlatlarımıza vaktınde saglıkla sıhatle kavusmayı nasıp etsın bişey daha soyluycem eskıden osmanlı zamanında annelerımız doguma kadar ızdıvaya cekılırmıs yanlış anlamayın mecbur olmadıkca cıkmayın arkadaslar buyuklerımızın mutlaka bır bıldıklerı vardır nazar ettıgını dusundugunuz kısının yuzune salavt cekıp üfleyın tesırı kalmamsı ıçın cok uzattım ama yapın faydasını goreceksınız hepımız dua edelım bırbırımıze
ayy ben ekmek arası tost yiycem nerdeyseBen tost makinamı eltime verdim kilo alıyorum her gün yapıyorum diye evde durmasın dedim
Hastaneye gittiğimde yiyorum bazen
ben başından beri aynı kadına gidiyorum daha adımı bilmiyo öyle diyim ilgilisiz biraz eşimde söyleniyosun söyleniyosun yine ona gidiyoruz diyo. benim acilen doktor bulmam lazım. halkalı taraflarında varmı doktora giden kızlar bana önerebiliceğiniz?valla benim 2 doktorumda çok iyi bu da kötü bişey karar veremiyorumama 2 doktora gitmenin faydasını 14. haftada kanamam olduğunda öğrendim. ilk özel hastaneye gittiğimde doktorum şehir dışına çıkmıştı.. hemen devlete gittim. doktorum tanıdı beni hemen ilgilendi. ama bi kadın sancım var diye geldi. pek ilgilenmedi şimdiye kadar hiç kontrole gelmemişsin sancın olunca mı geldin dedi. kızdı biraz açıkcası
Afiyet şeker olsunBen tost yidiimm cimciimmmm,valla 3 haftayi gecmis yemeyeli bugun fark ettimm
bırak kendisi ayarlasın o zamanayy artık o dellenmemle neresine sokarım bilmem patronu arayıp duruo patronda bi b.. bılmıyo ayarlarız dııp duruo neyı ayarlıo cok merak edıyorum avazım cıktıgı kadar bagırasım var..
sonuna kadar katılıyorum üzmeyin bizi sizde yiyinAfiyet şeker olsunama böyle olmaz 3 haftada bir yenirmi hiç tost arkadaşlığımızın sağlıklı devam etmesi için gün aşırı yemen lazım
Slm canım zaten burdakilerin yarısı riskli şuan yatıyoz aralıkta doğurcaz çoğumuzslm kızlar
uzun zamandır sizi takip ediyorum. ben de ocak annesiyim. daha doğrusu öyleydim. plasentam aşağıda diye maalesef aralık sonunda sezaryan olacağım. tabi o zamana kadar kanamam olursa daha erken alabiliriz dedi dr. bakalım sanırsam sürpriz bi sezaryan bizi bekliyor
canım hakkında hayırlısı olsun, bebişin ve sen sağlıklı olunda en önemlisi oslm kızlar
uzun zamandır sizi takip ediyorum. ben de ocak annesiyim. daha doğrusu öyleydim. plasentam aşağıda diye maalesef aralık sonunda sezaryan olacağım. tabi o zamana kadar kanamam olursa daha erken alabiliriz dedi dr. bakalım sanırsam sürpriz bi sezaryan bizi bekliyor
olur mu hıc anca konusuo... diğer bunak ta gelmiş ben sana değer getirim sen program da yaz elle nolacak dio serfszzzzzzz.. dedim prog elle yazmaya musaıt deıl ne cekim yaparsa o dedım. düşük cıkarsa dıo ozaman deney tekrarlanıcak dedım. bıde 5 vakıt namaz kılıomus hergece kuran okurmus. benı nası gunaha sokuolar. gelip onu anlatıo ama yaptıgı duzenbazlıklarınan farkında deıl işine gelmıobırak kendisi ayarlasın o zaman
Ogluş geriliyor sakin ol canım. Senin patronla benim bikaç eltiyi çuvala koyup ıslak odunla vuralım.canım ankradan aramalarını beliyorum simdi aradım ordaki adamdan cıkardım sınırımı.. 3 gundur dönecekler. simdiden baska sorun cıktı. valla bezdim. anca okey oynasın facede patron pislik..
Aaa onu nasıl yapacam kız adaşım bir yok göster ben de ekleyemedim grubu. Kapandı mı yoksa
evet yaaa yalnız olmamak güzel bir şey, bakalım hangimiz önce doğuracağızSlm canım zaten burdakilerin yarısı riskli şuan yatıyoz aralıkta doğurcaz çoğumuz
Evt aldım hepsi benimmmGerçekten aldın mı 15 kilo bende tombiş oldum
sağol canım, hepimiz için hayırlısıcanım hakkında hayırlısı olsun, bebişin ve sen sağlıklı olunda en önemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?