2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ogluş geriliyor sakin ol canım. Senin patronla benim bikaç eltiyi çuvala koyup ıslak odunla vuralım.
gün sayıyorum canım 6 kasımda 32 hafta dolucak dr durumuma gore rapor verıcek cok canımı sıkarsa cıkıcam, kalsın dönüştede calısmıcam dıcem ozaman görsün nasıl sinir olundugunu... sırf sgk gunlerım ıcın calısmayı dusunuorm ama canımı sıkarsa dıger kontrolde gıderım.

onların duası namazı devleti kandırmaya anca

Raporunu al canım daha fazla yıpranma. Yüzdün kuyruğuna geldin insallah az daha sabret.

Bende 7 kilo almışım kızlar doğumu normal istediğim için çok fazla almamaya gayret ediyorum boyumda kısa çünkü
Kısa boylular daha kolay normal doğum yapıyomuş canım yine annemin tezi bu, benim boyum 170 kilomunda maşallahı var artık normal istyorum ama bakalım napıcaz. Allahtan oğluşum iri değil

Bende 7 kilo almışım kızlar doğumu normal istediğim için çok fazla almamaya gayret ediyorum boyumda kısa çünkü

Ben de 6 benm de boyum kisa,bana fazla 2 kg bile agirlik yapiyo boyle cok hantallasiyorum hic gelmiyo bana kg.. ondan cok alip da agirlasmak istemiyorum valla patates cuvali olurumm

Canım benim de plasenta aşağıda ve ben de aralığın 20 sinden sonra bekliyorum işin aslı. Ocakta doğuran pek olmayacak bu grupta sanki hepimiz yatalak olduk tövbe Yarabbim ya.... bu arada bwnimki plasenta previa marjinal seninkinin türü ne

dr türünü söylemedi. geçen hafta gittiğimde öğrendim ben de. daha önce de demişti plesanta aşağıda ama zamanla yukarı çıkar diye fakat ben bunun önemli bir şey olduğunu anlamamıştım.
hoş iyiki de anlamamışım yoksa stres yapardım daha önceden. ben sezaryan ve erken doğum olabilir diyince zaten şoktan başka bir şey soramadım. 2 kasımd atekrar kontrole gideceğim o zaman soracam artık

Kısa boylular daha kolay normal doğum yapıyomuş canım yine annemin tezi bu, benim boyum 170 kilomunda maşallahı var artık normal istyorum ama bakalım napıcaz. Allahtan oğluşum iri değil
o annelerin tezleri zaten tecrübe sonuçları :) aynen son haftaya kadar hiç belli olmuyor ki doğumun nasıl olacağı son anda bişey diyorlar insanın aklı karışıveriyor. İnşallah her şey gönlümüzce olurr

Astımı olan annişler doktor doğumunuzun şeklini söyledi mi ? bana özeldeki sezeryan yaparım astımın şiddetli olursa dedi ..Açıkcası normal istiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…