- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.181
gün sayıyorum canım 6 kasımda 32 hafta dolucak dr durumuma gore rapor verıcek cok canımı sıkarsa cıkıcam, kalsın dönüştede calısmıcam dıcem ozaman görsün nasıl sinir olundugunu... sırf sgk gunlerım ıcın calısmayı dusunuorm ama canımı sıkarsa dıger kontrolde gıderım.Ogluş geriliyor sakin ol canım. Senin patronla benim bikaç eltiyi çuvala koyup ıslak odunla vuralım.
onların duası namazı devleti kandırmaya ancaolur mu hıc anca konusuo... diğer bunak ta gelmiş ben sana değer getirim sen program da yaz elle nolacak dio serfszzzzzzz.. dedim prog elle yazmaya musaıt deıl ne cekim yaparsa o dedım. düşük cıkarsa dıo ozaman deney tekrarlanıcak dedım. bıde 5 vakıt namaz kılıomus hergece kuran okurmus. benı nası gunaha sokuolar. gelip onu anlatıo ama yaptıgı duzenbazlıklarınan farkında deıl işine gelmıo
58le başladım şu an aç karnına çıplak filan 68 çıkıyorum yani sen 70 de onaEvt aldım hepsi benimmmsen kaç kilo aldın
Rekor her daim bendeeee58le başladım şu an aç karnına çıplak filan 68 çıkıyorum yani sen 70 de ona
Afiyet şeker olsunama böyle olmaz 3 haftada bir yenirmi hiç tost arkadaşlığımızın sağlıklı devam etmesi için gün aşırı yemen lazım
ben de 12'ye doğru yol almaktayımRekor her daim bendeeeekaptırmıyorum ama beğendimm seni de
Rekor her daim bendeeeekaptırmıyorum ama beğendimm seni de
ben de 12'ye doğru yol almaktayım
Raporunu al canım daha fazla yıpranma. Yüzdün kuyruğuna geldin insallah az daha sabret.gün sayıyorum canım 6 kasımda 32 hafta dolucak dr durumuma gore rapor verıcek cok canımı sıkarsa cıkıcam, kalsın dönüştede calısmıcam dıcem ozaman görsün nasıl sinir olundugunu... sırf sgk gunlerım ıcın calısmayı dusunuorm ama canımı sıkarsa dıger kontrolde gıderım.
Bende 7 kilo almışım kızlar doğumu normal istediğim için çok fazla almamaya gayret ediyorum boyumda kısa çünküBende bir çekirgeyim şu an desene hızla geliyorum ama rekoru elinden almaya
benim annemde 30 kilo almış bana hamileyken ayy bu genetiğin gözü kör olsun
Kısa boylular daha kolay normal doğum yapıyomuş canım yine annemin tezi bu, benim boyum 170 kilomunda maşallahı var artık normal istyorum ama bakalım napıcaz. Allahtan oğluşum iri değilBende 7 kilo almışım kızlar doğumu normal istediğim için çok fazla almamaya gayret ediyorum boyumda kısa çünkü
Bende 7 kilo almışım kızlar doğumu normal istediğim için çok fazla almamaya gayret ediyorum boyumda kısa çünkü
Canım benim de plasenta aşağıda ve ben de aralığın 20 sinden sonra bekliyorum işin aslı. Ocakta doğuran pek olmayacak bu grupta sankislm kızlar
uzun zamandır sizi takip ediyorum. ben de ocak annesiyim. daha doğrusu öyleydim. plasentam aşağıda diye maalesef aralık sonunda sezaryan olacağım. tabi o zamana kadar kanamam olursa daha erken alabiliriz dedi dr. bakalım sanırsam sürpriz bi sezaryan bizi bekliyor
tebrikler ne diyeyim, umarım ben de daha fazla almamBenim ablamlar 30 küsür kilo almışlar ben hamile kaldığim kilodan 7 kilo eksiğim şuan
Benimki çok hoşşş özleyince gelin diyo:):):)Haftaya giderim herhalde doktor doktlr değilki şu zaman gel bile demiyor bak yine sinirlendimmm
dr türünü söylemedi. geçen hafta gittiğimde öğrendim ben de. daha önce de demişti plesanta aşağıda ama zamanla yukarı çıkar diye fakat ben bunun önemli bir şey olduğunu anlamamıştım.Canım benim de plasenta aşağıda ve ben de aralığın 20 sinden sonra bekliyorum işin aslı. Ocakta doğuran pek olmayacak bu grupta sankihepimiz yatalak olduk tövbe Yarabbim ya.... bu arada bwnimki plasenta previa marjinal seninkinin türü ne
Prize takilan ilaclar var onlardan al canim.ise yariyorGünaydın kızlar sivrisinek nasıl kovulur ya 1 tane ve bulamıyorum da sadece gece çikıyor vızır vızır kulağımda. Kollarım bacaklarım kıpkırmızı oldu sabah 4te başlıyor mesaiye
o annelerin tezleri zaten tecrübe sonuçları :) aynen son haftaya kadar hiç belli olmuyor ki doğumun nasıl olacağı son anda bişey diyorlar insanın aklı karışıveriyor. İnşallah her şey gönlümüzce olurrKısa boylular daha kolay normal doğum yapıyomuş canım yine annemin tezi bu, benim boyum 170 kilomunda maşallahı var artık normal istyorum ama bakalım napıcaz. Allahtan oğluşum iri değil
Canim battaniye nasilmisbende emzirme sütyeni biberon emzik battaniye yorgan yastık aldım .. millet kapısında uyumuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?