2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 6 benm de boyum kisa,bana fazla 2 kg bile agirlik yapiyo boyle cok hantallasiyorum hic gelmiyo bana kg.. ondan cok alip da agirlasmak istemiyorum valla patates cuvali olurumm
Hareketler falan yavaş yavaş zaten bi görsen kaplumbağa gibiyim onun yükü sırtında en azından İş yerinde falan arkadaşlar baktılar ben geliyorum millet saygı duruşuna geçip yol veriyor o derece komiğim yaa

devletteki normal yaparız diyo kafam çok karıştı

valla canım sen bence onu iyice bir arastır . biyerde gördümmü okudummu hatırlamıyorum ama astımlılar normal dgum sırasında nefes alısverıslerde zorlandıgından biraz riskli oluyo diye bılıyorum . farklı doktorlara danış bence , ilk başta bizim saglıgımız önemlı Allah korusun , biz olmasak bebişlerimiz ne yapar

bende 5 kg aldım. aslında kg almaya yatkın bi vücudum var ama hamilelikte çok almadım

Ben de cok yatkinim gercekten..turkiyeye gidip o yemekleri yemeyeydim iyiydi haha:)) ama buna ragmen bn d iyi gbi gidiyorum artk eskisi gbi kontrollu yiyorum bakalm kismet

Bende astım hastasıyım. Bir yandan göğüs hastalıklarına gidiyorum her ay, düzenli fısfıs kullanıyorum. Solunum fonksiyon testlerim iyi gidiyo normal doğuma engel değil dedi doktor. Solunum fonksiyon testi aşırı kötü olanlarda sezaryan öneriyolarmış. Doğumda ventolin vericez sana dedi. Yani normal doğumda bir sakınca görmedi. Astımlılar normal doğum yapamaz diye bişey yok yani kızlar. İyi bi göğüs hastalıkları uzmanına gidin bir yandan ona sorun kadın doğumcudan ziyade. Özellikle son aylarda mutlaka gidin göğüse.

Kustum canım mide problemlerim var reflüm var
aaa canım geçmiş olsun. reflü bende de var maalesef benim de ilk şeker yüklemem yüksek çıkmıştı, diyet yapıp tekrar bakıldı çok şükür ki normal çıktı. bi yandan diyet bi yandan reflü yiyebildiğim şey o kadar azdı ki, bunalıma girmiştim ve tabi 1 kg zayıfladım hemen. bi doğursam dünyayı yiyeceğim

inşallah bi sorun çıkmaz. bu son üç ayda tam şikayet ve dert dönemi

inşallah bi sorun çıkmaz. bu son üç ayda tam şikayet ve dert dönemi

Sorma canım son aylar artık gerçekten daha sıkıntılı... Annem erkek kardeşimi 31 haftada yüksek tansiyon ve gebelik zehirlenmesi nedeniyle 750 gram doğurdu. Doktor iyice şüphelendi tansiyondan sonra, yapalım dedi. İnşallah güzel çıkar sonuçlar...

maşallah tosuna :) nst niye başlıyomuş anlamadım. beni iki kere bağladılar o aletede öleyazdım :)

Maşallah canimm.Allah nazardan saklasin.kilosu cok iyi.test sonuclarinda insallah temiz cikar canim

Oyy oyy maşallah, bizim damat tontiş olacak desenee

Bu arada İnşallah testlerinin sonuçları iyi çıkar canımm..

maşallah tosuna :) nst niye başlıyomuş anlamadım. beni iki kere bağladılar o aletede öleyazdım :)

Maşallah canimm.Allah nazardan saklasin.kilosu cok iyi.test sonuclarinda insallah temiz cikar canim

Oyy oyy maşallah, bizim damat tontiş olacak desenee

Bu arada İnşallah testlerinin sonuçları iyi çıkar canımm..

Sağ olun teyzeleri inşallah güzel çıkar sonuçlarımız. Kuzey'e tosun demeyin alınıyor oğlum Kalın kemikli benim oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…