- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.201
Evt aldım hepsi benimmmsen kaç kilo aldın
canım üstüne örtecek kadar kaliteli değil ama bi şekilde kullanılır diye aldım benCanim battaniye nasilmis
Hareketler falan yavaş yavaş zaten bi görsen kaplumbağa gibiyim onun yükü sırtında en azındanBen de 6benm de boyum kisa,bana fazla 2 kg bile agirlik yapiyo boyle cok hantallasiyorum hic gelmiyo bana kg.. ondan cok alip da agirlasmak istemiyorum valla patates cuvali olurumm
bende 5 kg aldım. aslında kg almaya yatkın bi vücudum var ama hamilelikte çok almadımBen de 6benm de boyum kisa,bana fazla 2 kg bile agirlik yapiyo boyle cok hantallasiyorum hic gelmiyo bana kg.. ondan cok alip da agirlasmak istemiyorum valla patates cuvali olurumm
Astımı olan annişler doktor doğumunuzun şeklini söyledi mi ? bana özeldeki sezeryan yaparım astımın şiddetli olursa dedi ..Açıkcası normal istiyorum bende
devletteki normal yaparız diyo kafam çok karıştıastımı olanlara normal dogum önermıyorlar diye bılıyorum ben?
Kustum canım mide problemlerim var reflüm vartebrikler ne diyeyim, umarım ben de daha fazla almamsanırım sen de şeker çıkmıştı değil mi, işte her olumsuzluğun iyi bi tarafı var
devletteki normal yaparız diyo kafam çok karıştı
bende 5 kg aldım. aslında kg almaya yatkın bi vücudum var ama hamilelikte çok almadım
aaa canım geçmiş olsun. reflü bende de var maalesefKustum canım mide problemlerim var reflüm var
inşallah bi sorun çıkmaz. bu son üç ayda tam şikayet ve dert dönemiKızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
Doktor preeklampsi den şüphelendi tansiyonum yüksek çıktı yarın sabah aç karna dünyanın testini istedi.
Birde 2 hafta sonra çağırdı artık nst ler başlıyormuş.
inşallah bi sorun çıkmaz. bu son üç ayda tam şikayet ve dert dönemi
maşallah tosuna :) nst niye başlıyomuş anlamadım. beni iki kere bağladılar o aletede öleyazdım :)Kızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
Doktor preeklampsi den şüphelendi tansiyonum yüksek çıktı yarın sabah aç karna dünyanın testini istedi.
Maşallah canimm.Allah nazardan saklasin.kilosu cok iyi.test sonuclarinda insallah temiz cikar canimKızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
Kızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
maşallah tosuna :) nst niye başlıyomuş anlamadım. beni iki kere bağladılar o aletede öleyazdım :)
Maşallah canimm.Allah nazardan saklasin.kilosu cok iyi.test sonuclarinda insallah temiz cikar canim
Oyy oyy maşallah, bizim damat tontiş olacak desenee
Bu arada İnşallah testlerinin sonuçları iyi çıkar canımm..
ismini koydunmu sennnnn bende güney koyayımSağ olun teyzeleri inşallah güzel çıkar sonuçlarımız. Kuzey'e tosun demeyin alınıyor oğlumKalın kemikli benim oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?