- 4 Mayıs 2015
- 122
- 106
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.781
benim tsh simdiye kadar hep ilaç kullandigim için 2 gibi oluyordu hep duzgundu yani senin ilacin uygun demekki benimki uygun degilmis gebelige oyle ddi dr. ay artik ins bisey olmaz bebiseCnm bendede troit var ben ilacı hiç bırakmadım doktoruna gittim yine tsh baktı kullanmaya devam dedi hamileliğin 12.haftası yine çağırdı tekrar tsh bakıcak yani hep kontrollu gidecekmiş...senin tsh kaçtı
nasil yani bbunu bende sormak istemiyordum ama eger iliski olmussa bebise bosey olur mu?!arkadaşlar herkese iyi akşamlar
eve şimdi geldim ve çok uykum var
haddim değil tabi ama
bi yandan bebekler tutunsun diye dua ederken bir yandan da cinsel ilişkiyi düşünüp eşime yazık falan demeyin gözünüzü seviyim
farzedin askerde
ben daha muayene olmadan
gebelik üzerine dr la konuşurken
eğer gebelik gibi bir durum varsa kalp atışını duyana kadar ilişki kesinlikle tavsiye etmem dedi
aslında ilk 3 ay düşük riski hep bi ihtimal olduğu için
3 ay denenmese daha iyi olur dedi
yine de siz bilirsiniz
bu konu bana çok çok erken geliyor
Günaydınnn...ben uyanalı cok oldu hamile oldugumu öğrendgmden beri cok erken uyanıyorum:)herkeseeee gunaydin en cokkkdaa minikleree .. neler yapiyorsunuz birakalim artik bu telawli konuwmalarida iwin tadini cikaralim ))))))
Hayır cnm ilaç kullanmadan önce yani ilk öğrendiğini kaçtı. ..mesela benim 13 tü.bu arada bana kalırsa böyle bekleme cnm TSH lara baktır..benim tsh simdiye kadar hep ilaç kullandigim için 2 gibi oluyordu hep duzgundu yani senin ilacin uygun demekki benimki uygun degilmis gebelige oyle ddi dr. ay artik ins bisey olmaz bebise
Günaydınnn...ben uyanalı cok oldu hamile oldugumu öğrendgmden beri cok erken uyanıyorum:)herkeseeee gunaydin en cokkkdaa minikleree .. neler yapiyorsunuz birakalim artik bu telawli konuwmalarida iwin tadini cikaralim ))))))
bende oyle cokk uyuyamiyorum )))Günaydınnn...ben uyanalı cok oldu hamile oldugumu öğrendgmden beri cok erken uyanıyorum:)
evvvvetttttt wimdiiiii keyfini cikarma zamani..Günaydınlar. Ben yokken ne çok konuşmuşsunuz. Oku oku bitmedi. Senuber haklısın. İyi konuşalım iyi şeyler olsun.
acaba doktorlar neden sola uyumamizi soyluyor bi fikri olan varmi?Günümüz aydın olsunn hanimlarrrr bende bebis öğrendiğimden beridir erken uyaniyorum neden acep :) bu sabahtan bir uyandım artık gece boyu nasıl uyumussam kasiklarim sızı içinde kötü pozisyonla uyumusum sanirim
kızlar nasipse yaza hepimiz 4-5 aylık olcaz..deniz tatili yasakmı..denize girebiliyormuyuz giremiyormuyuz..güneşlenmek..ayy çok merak ettim..tatilede çok ihtiyacımız var..
valla benim kociş benden daha beter çıktı canı sürekli bişeyler istiyo sanki o hamile ben değilbu arada hanimlar kociwler ne durumda naz yapmalara bawladinizmi? bizimki butun gun beni yedirmeye caliwiyor
Al benden de o kadar minnoş elinde sütle cevizle geziyor. Toroman gibi bir şey yapıcak benibu arada hanimlar kociwler ne durumda naz yapmalara bawladinizmi? bizimki butun gun beni yedirmeye caliwiyor
ilkinde farkli oluyo tabi ))))))valla benim kociş benden daha beter çıktı canı sürekli bişeyler istiyo sanki o hamile ben değilkızımda hiç böyle değildi
aynenn yaaaAl benden de o kadar minnoş elinde sütle cevizle geziyor. Toroman gibi bir şey yapıcak beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?