2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kalp atışını 6+2 de duydm kızlar sesini de açtı birkaç saniyde olsa birkac arkads yazms duyabilr myz diye. Şansınızı deneyin derim.bi de Ilk hamile oldugumu öğrenince gittiğimde temas yok demişti 2 hafta sonra dün gittm kontrolde haftada biri geçmicek sekilde ilişki olabilir dedi gerçi eşim sağolsn gerek yok riske atmaya diyor..bi de benm Doktrm soluna yat dedi

Cnm bendede troit var ben ilacı hiç bırakmadım doktoruna gittim yine tsh baktı kullanmaya devam dedi hamileliğin 12.haftası yine çağırdı tekrar tsh bakıcak yani hep kontrollu gidecekmiş...senin tsh kaçtı
benim tsh simdiye kadar hep ilaç kullandigim için 2 gibi oluyordu hep duzgundu yani senin ilacin uygun demekki benimki uygun degilmis gebelige oyle ddi dr. ay artik ins bisey olmaz bebise

nasil yani bbunu bende sormak istemiyordum ama eger iliski olmussa bebise bosey olur mu?!

herkeseeee gunaydin en cokkkdaa minikleree .. neler yapiyorsunuz birakalim artik bu telawli konuwmalarida iwin tadini cikaralim ))))))

benim tsh simdiye kadar hep ilaç kullandigim için 2 gibi oluyordu hep duzgundu yani senin ilacin uygun demekki benimki uygun degilmis gebelige oyle ddi dr. ay artik ins bisey olmaz bebise
Hayır cnm ilaç kullanmadan önce yani ilk öğrendiğini kaçtı. ..mesela benim 13 tü.bu arada bana kalırsa böyle bekleme cnm TSH lara baktır..

Günümüz aydın olsunn hanimlarrrr bende bebis öğrendiğimden beridir erken uyaniyorum neden acep :) bu sabahtan bir uyandım artık gece boyu nasıl uyumussam kasiklarim sızı içinde kötü pozisyonla uyumusum sanirim

acaba doktorlar neden sola uyumamizi soyluyor bi fikri olan varmi?

bu arada hanimlar kociwler ne durumda naz yapmalara bawladinizmi? bizimki butun gun beni yedirmeye caliwiyor

kızlar nasipse yaza hepimiz 4-5 aylık olcaz..deniz tatili yasakmı..denize girebiliyormuyuz giremiyormuyuz..güneşlenmek..ayy çok merak ettim..tatilede çok ihtiyacımız var..

Meraba canimmm Rabbim saglikcakla büyütmeyi nasip etsinn :) bana doktor izin vermedi henüz yani enfeksiyon riski olbilir dedi hani belki deniz olurda sonucta akarsu ama havuzu tavsiye etmiolar

Kizlar bisi sorucamm ? Sizinde agzinizda bi tuhaf tat varmi yaaa ? Mide bulantim yok henüz inslalah olmaz amaa o agzimdaki tat istahsizlik yapioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…