- 4 Ekim 2013
- 814
- 627
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.801
Ya bende çok erken uyanıyorummm yarın tekrar kan testi yaptırcam Değerler yükseldiği diye inş yükselmiştir ,,ama hiç belirti yok mide bulantısı falan ya normalmiki sadece küçük tuvaletm için çok gidiyomGünaydınnn...ben uyanalı cok oldu hamile oldugumu öğrendgmden beri cok erken uyanıyorum:)
Tatlımmm daha çok erkenYa bende çok erken uyanıyorummm yarın tekrar kan testi yaptırcam Değerler yükseldiği diye inş yükselmiştir ,,ama hiç belirti yok mide bulantısı falan ya normalmiki sadece küçük tuvaletm için çok gidiyom
Al Benden de o Kadar bulanti göğüs hassasiyeti filn hiçbir sey yok..ayakta cok kalınca belim arıyor adet zamnı gibi hepsi bu Kasıgmdaki batmada azaldı 5 6 gibi uyanıyorum 2 haftadr çalışıyorm bi de okulda uykum geliyor gündüzTatlımmm daha çok erkenbenım bile daha hergun yok ara ara bulanıyo ki senden baya öndeyim hiç kendine sıkıntı yapma 7.haftaya baslarken ortalama bulantı olacak
Cnm bende senin gibiydim yaa günde en çok 5 6 saat uyuyordum ve gündüz hıc uykum gelmiyordu şukur 3 gundur uyuyorum artık tabi yine sabah 7 8 gibi gözüm acılıyo çıkmıyorum yataktan bu arada gece 3 lere doğru uyuyorum uyanında çıkmıyorum yataktan biraz telle oynuyorum tekrar uyuyorum hemenAayyyyyy sabahi zor ettim resmennn. Gece 0 uyku. Sabah 6 da falan yyudum cildiracaktim. Ayrica ben ne kadar engel olmaya calissam da ya yuzustu ya da sagima yatiyorumm.
Inşallah bulantı olsun diye dua edermi insan ben ediyorum belirti olsun ya :))Tatlımmm daha çok erkenbenım bile daha hergun yok ara ara bulanıyo ki senden baya öndeyim hiç kendine sıkıntı yapma 7.haftaya baslarken ortalama bulantı olacak
Hîç endişe etme canm ben daha dün gördm bebeğimi ve kalp atısını 3 mm di ancak 6.haftayı dokldrktn sonra görmeye başlarsnOcak anneleri bana yardimci olurmusunuz ?? Lütfennn
Ben 4+6 gnlük hamielyim .
Ilk hcg 10 mayis : 159
Ikinci hcg 15 mayis : 1029
Hastanede yaptirdim henüz doktoruma gitmedim ...
15 mayistaki gittigimde vajinal ultrasondan kese göründü cok kücük dedi doktor ... Ama henüz embriyo yok dedi ... Ve simdi cok korkuyorummm aklima hep kötü seyler geliosizce deerlerim nasil? Kanimin yükselisi falan normal mi ? Birde nezzaman bebek görülür kese icinde ? Korkuyorum ya görülmezse diee
Yawrucum senle ben aynıyız aslındaAl Benden de o Kadar bulanti göğüs hassasiyeti filn hiçbir sey yok..ayakta cok kalınca belim arıyor adet zamnı gibi hepsi bu Kasıgmdaki batmada azaldı 5 6 gibi uyanıyorum 2 haftadr çalışıyorm bi de okulda uykum geliyor gündüz
Peki niye uyuyamıyoruzki bi bilginiz varmı ya heyecandanmı yoksa gece geç yattım sabah 6 da uyandımCnm bende senin gibiydim yaa günde en çok 5 6 saat uyuyordum ve gündüz hıc uykum gelmiyordu şukur 3 gundur uyuyorum artık tabi yine sabah 7 8 gibi gözüm acılıyo çıkmıyorum yataktan bu arada gece 3 lere doğru uyuyorum uyanında çıkmıyorum yataktan biraz telle oynuyorum tekrar uyuyorum hemen
Cnm kese kac mm idi seninHîç endişe etme canm ben daha dün gördm bebeğimi ve kalp atısını 3 mm di ancak 6.haftayı dokldrktn sonra görmeye başlarsn
Hîç endişe etme canm ben daha dün gördm bebeğimi ve kalp atısını 3 mm di ancak 6.haftayı dokldrktn sonra görmeye başlarsn
Ben 4+4 te gördüm 4 mm ye ulaşmıştı. Beklenen doğum 18 Ocak benimdeAyy insallah yaa bi göreyim bebegimiii artikkgünler gecmiyo cok kotkuyorum
Tatlım doktorlar herşeyi hamilelik hormonuna bağlıyor işte...ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum ilk zamanlar daha tedirginiz sonradan hamileliğe alısıyoruz stres gidince biraz uyku geliyor diye düşünüyorum...ama açıkçası hiç arastırıp okumadınPeki niye uyuyamıyoruzki bi bilginiz varmı ya heyecandanmı yoksa gece geç yattım sabah 6 da uyandım
Ben 4+4 te gördüm 4 mm ye ulaşmıştı. Beklenen doğum 18 Ocak benimde
Salı günü devlet hastanesindeki doktr 18 mm demişti ama dün bebeği sordm kalp atışını filn duyunca heyecandan keseyi Sormak aklıma gelmedi :)Cnm kese kac mm idi senin
Evet kese göründü. Sağlıklı yerleşmiş yerine dedi doktorum. 23 Mayıs kalp atışı duycazAa seninde mi ölee :) rabbim kucagimiza almayida nasip etsin ... Sende sadece keseyi mi gördün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?