2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn...ben uyanalı cok oldu hamile oldugumu öğrendgmden beri cok erken uyanıyorum:)
Ya bende çok erken uyanıyorummm yarın tekrar kan testi yaptırcam Değerler yükseldiği diye inş yükselmiştir ,,ama hiç belirti yok mide bulantısı falan ya normalmiki sadece küçük tuvaletm için çok gidiyom

Tatlımmm daha çok erken benım bile daha hergun yok ara ara bulanıyo ki senden baya öndeyim hiç kendine sıkıntı yapma 7.haftaya baslarken ortalama bulantı olacak

Aayyyyyy sabahi zor ettim resmennn. Gece 0 uyku. Sabah 6 da falan yyudum cildiracaktim. Ayrica ben ne kadar engel olmaya calissam da ya yuzustu ya da sagima yatiyorumm.

Ocak anneleri bana yardimci olurmusunuz ?? Lütfennn

Ben 4+6 gnlük hamielyim .
Ilk hcg 10 mayis : 159
Ikinci hcg 15 mayis : 1029
Hastanede yaptirdim henüz doktoruma gitmedim ...
15 mayistaki gittigimde vajinal ultrasondan kese göründü cok kücük dedi doktor ... Ama henüz embriyo yok dedi ... Ve simdi cok korkuyorummm aklima hep kötü seyler gelio sizce deerlerim nasil? Kanimin yükselisi falan normal mi ? Birde nezzaman bebek görülür kese icinde ? Korkuyorum ya görülmezse diee

Tatlımmm daha çok erken benım bile daha hergun yok ara ara bulanıyo ki senden baya öndeyim hiç kendine sıkıntı yapma 7.haftaya baslarken ortalama bulantı olacak
Al Benden de o Kadar bulanti göğüs hassasiyeti filn hiçbir sey yok..ayakta cok kalınca belim arıyor adet zamnı gibi hepsi bu Kasıgmdaki batmada azaldı 5 6 gibi uyanıyorum 2 haftadr çalışıyorm bi de okulda uykum geliyor gündüz

Aayyyyyy sabahi zor ettim resmennn. Gece 0 uyku. Sabah 6 da falan yyudum cildiracaktim. Ayrica ben ne kadar engel olmaya calissam da ya yuzustu ya da sagima yatiyorumm.
Cnm bende senin gibiydim yaa günde en çok 5 6 saat uyuyordum ve gündüz hıc uykum gelmiyordu şukur 3 gundur uyuyorum artık tabi yine sabah 7 8 gibi gözüm acılıyo çıkmıyorum yataktan bu arada gece 3 lere doğru uyuyorum uyanında çıkmıyorum yataktan biraz telle oynuyorum tekrar uyuyorum hemen

Inşallah bulantı olsun diye dua edermi insan ben ediyorum belirti olsun ya :))
Başlasında 7 haftada başlasın

Hîç endişe etme canm ben daha dün gördm bebeğimi ve kalp atısını 3 mm di ancak 6.haftayı dokldrktn sonra görmeye başlarsn

Yawrucum senle ben aynıyız aslında benim ufaktan uykular arttı artık ve ara ara bulantılar başladı cevizden tiksindim çok çok yıyorum mesela kasıktaki batma sanki bendede azaldı ya nedenki acep :-(

Konuyla ilgili bilgisi olan olmayan herkes yazıyor burada ve birbirini korkutmaktan Başkalarını yargılamaktan başka bişey yapmıyorlar. Herkes bebeği için savaş veriyor ama hayata tutunmanın ve sağlıklı bir bebek büyütmenin en önemli Gereği sağlıklı Düşünen ve mutlu bir aile!!! Ağır kaldırmak, yükseğe uzanmak, cinsel ilişki... Hiçbiri düşüğe sebep olmaz. Araştırın ve sorun doktorlarınıza. Iyi bir hastane iyi bir doktor seçin. Okuyun buraları Paylaşım anlatın ama herkesin dediğine körü körüne inanmayın.

Peki niye uyuyamıyoruzki bi bilginiz varmı ya heyecandanmı yoksa gece geç yattım sabah 6 da uyandım

Peki niye uyuyamıyoruzki bi bilginiz varmı ya heyecandanmı yoksa gece geç yattım sabah 6 da uyandım
Tatlım doktorlar herşeyi hamilelik hormonuna bağlıyor işte...ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum ilk zamanlar daha tedirginiz sonradan hamileliğe alısıyoruz stres gidince biraz uyku geliyor diye düşünüyorum...ama açıkçası hiç arastırıp okumadın

kizlar su bulantim yok olsun diyenlere cok kiziyorum haberiniz olsun sirf bunu yazmak icin girdim her sabah mide bulantsyla uyanyrm diorm Allahim nolur bugun 2lokma sey yiyeym die ama olmuyo sabah aksam oglen agzima ne alsam kusuyrum sadece 2kasik bebek mamasi yiyebikiyorum tam 6 kilo verdim ve en son 42ydim herkes bnim icin cok endiseli o progestan ilacda yapti ama doktor birakmamam gerektgni soluyo ra ara kanamam var cunku bebegmin kalp atisini duyamadik hala cok caresizim bazen bole yazanlara cok sinirliyorum nie su belrtim yok hamilesin iste cek de ne oldugunu gor diecem ama kiyamiorm kimseye psikolojmde cok bozuk biz hic iyi degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…