- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.761
Ben gördüm canın 6+1 de ama 2 gün daha beklesen daha iyi olur bende bebeğe zor ulaştı yani erkenmiş dahaBen dayanamayıp yarın doktora gideceğim sanırımmmmm :) 6+1 de kalp atışlarını görebilirmiyim sizce ? Kese için erken demişti ama gördüük salı günü ?
Ayyy canımmm eettt ya çok değişik bir şeyy harika bi duygu resmen 2canlıyızz :)) memnun kaldımm ama henüz hala karar vermiş değilim canımm
Ben sıkışık gittim valla ama etkisini bilemem
Ayyy ben daha önce mesut beye gittim çok övdüler hiçte öle değil yaa ben hiç memnun kalmadım ondan , aynı şekilde arkadaşımada herşey iiken dış gebelik olabilir dedi doğum yapcak haftaya :)) bayanı da biliorum ama bayan kadın doğumcu istemioreee :))en azından arayış içindesin
ben yoğunluktan kalp atışı için gidemedim bile
başkent hastanesinde doğum çok uygunmuş
mesut bey varmış prof
bir de bayan dr varmış
aklında bulunsun canım
Yok tatlım bülent beye gittim çok şeker bi doktor çok ilgili geldi bnasweetgiirl egepol de serdar bey var onamı gittin canım
ben de sıkışık gidiyim o zamanBen sıkışık gittim valla ama etkisini bilemem
Ben çok sıkışık değildim canım orta seviyedeydi ama gördükk :))
Ayyy ben daha önce mesut beye gittim çok övdüler hiçte öle değil yaa ben hiç memnun kalmadım ondan , aynı şekilde arkadaşımada herşey iiken dış gebelik olabilir dedi doğum yapcak haftaya :)) bayanı da biliorum ama bayan kadın doğumcu istemioreee :))
Ne iş yapıosun canımm yaa haftasonu da mı çalışıosun
Bende okadar aşırı değildi sonrasında zaten aksilikler oldu dusun dontordan çıktıktan birsaat sonra lavaboya gittimben de sıkışık gidiyim o zaman
Hahahhh bende kendimi hiç normal bir insan olarak göremedimmmcanım biz seninle aynı kafadanız
mesut beye ben de gittim ben hariç arkadaş çevrem öldü bitti
herkes çok memnun ben de kendimi arıza ilan ettim
bi arkadaşımda 6 ay önce ordaki bayan dr da doğum yaptı
memnun kaldı ama benim adıma başkent hastenesi en son sırada
dediğim gibi bir ben arıza ilan edilmiştim
mühendisim canım
ve evet çokkkkk yoğunummm
neyse ki yarın tatil:)))
Yok tatlım bülent beye gittim çok şeker bi doktor çok ilgili geldi bna
Ben çok sıkışık değildim canım orta seviyedeydi ama gördükk :))
Hahahhh bende kendimi hiç normal bir insan olarak göremedimmm
Kıyamamm sana yaa , işyerine sölednmi hamile olduğunu? Azaltsınlar çalışma saatlerini
Bende okadar aşırı değildi sonrasında zaten aksilikler oldu dusun dontordan çıktıktan birsaat sonra lavaboya gittim
Bende de 4kişi bilio ama çarşamba tatil sonunda sölücem artıkkkimseye söylemedim henüz
toplam 8 kişi biliyor
ve buradakiler:))
annemi zor zaptediyorum:)
Kızlaaarrr brn yatıorummm çok uykusuzummm ,10kişilik bir misafir ağırlafdım yemekli pestilim çıktı sanırım halbuki pek bişide yapmadım ama yinede yoruldumm :)
Bu arada yüzüstü yatmayınn doktorum bgn özellikle söledi , halbuki hep öle uyurdum :)
İi uykularr şekerlerr yarın görüşürüzz
reflections daha sık uğra tatlımm
Yok tatlım yolunda değil bebeğimi duydum fakat kesenin içinde doktorun ne olduğunu anlamadıgı bir çıkıntı yuvarlak birşey var malesef başka doktora gidicem pazartesi kısmetsecanım hayrola şimdi her şey yolun da değil mi
Yok tatlım yolunda değil bebeğimi duydum fakat kesenin içinde doktorun ne olduğunu anlamadıgı bir çıkıntı yuvarlak birşey var malesef başka doktora gidicem pazartesi kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?