2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım buraları okuma şimdi Güzelce dinlen ve sadece doktorunu dinle. Bazen burada yazan insanları okuyor v şaşkınlıkla geçiyorum cevap vermemek için. Allah yardımcın olsun.

Salı günü devlet hastanesindeki doktr 18 mm demişti ama dün bebeği sordm kalp atışını filn duyunca heyecandan keseyi Sormak aklıma gelmedi :)
Dr bana demiştiki mesela bu salı 18 cıkıyosa diğer salıya ortalama 25 28 mm arası olur

Evet kese göründü. Sağlıklı yerleşmiş yerine dedi doktorum. 23 Mayıs kalp atışı duycaz

Insallahhh benimkide öle dedi saglikli dedi hersey güzel gidiyo dedi hatt biz erken bile gördük dedi ... Ama insan yinede teressüt ediyo 2 yildir istiyoruz hergün esmaül hüsna cekiyorum bazen bi uyaniyorum ki gece arasi hala cekiyorumm ... Rabbim bize bagislasinn benimkinde sanirim 4.2 cm
21 mayista benim randevummm

bende 24 saat boyunca mide bulantısı çekenlerdenim.
bende geç döllenme olmuştu. ilk doktora gittiğimde son adete göre 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü kese ve doktor geç döllenme ihtimali var fakat çoçuk gelişmiyorda olabilir demişti. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım kese büyümesse alıcaz demişti midem çok bulanıyor dediğimde doktora buna şükretmen lazım eger miden bulanıyorsa gebeliğin saglıklı şekilde ilerliyor demek demişti. haftaya gittiğimde kesenin büyüdüğünü gördüm ve o günden beri mide bulantım her ne kadar çekilmez olsada şükrediyorum ben.

Cnm Rabbim çektiğin sıkıntıların mukafatını verecek inş lütfen sıkı durmaya çalış

Ben biraz cesaretlendirmesi ve sadece Allah'a güvendim. Korkma ve Herşeyi oluruna bırak. Kimse aklını karıştırmasın. Sabahtan bu yana temizlik Yaptım ağır kaldırdım falan sakınan Göze ÇÖP batarmış o Yüzden hayatına aynen devam et sadece onu güzel besle. Folik asit ve kalsiyumunu eksik etme yeter.

Evett annemde öle söylüyo haklisin aslinda bende birakiyorum oluruna ama uzun sürmüo hemen elime teli alip arastiriyorumn ... Birde henüz doktora gitmedigim icin ne alicagimi bilmiyorum ... Hamilelikten önce kullandigim folik asit hapi var hala ona devam ediyorum ... Zaten cok istahim yok birde bol su icmeye calisiyorumm baska türlü ne yapicagimi henüz bilmiyorum ... Ilk gebeligim biraz acemyimmm

Evet ben yazdım bulantı yok diye geçmiş olsun sana herkesin Duyguları farklı ben çok tedaviden geçtim ve tüp bebeğe karar vermiştik şimdi hamile oldumu öğrendim evet yeni bunun farkındayım ama insan merak ediyor belirti olmayınca da Endişeleniyorum belki bulantım olsun dedime çok pişman olcam ama beni kimse anlayamaz bu konuda nerdeyse 4 Yıldır bebek için uğraşıyoz ..Rabbim herkesinkini sağsalim kucana almayı nasip etsin

o
z o zaman ikimizede farkli konusmus doktor ben 1.70 boyundaym 42kiloydm hamile kaldgmda suan 6kilo verdm doktor bana tam tersini soluyo bulantina engel olmaliyiz ama ilac veremem diyo sabret benim dunya guzeli annem dio sabrediyorum kimse kimsenin yasadgni bilmez tabi ama sukretmek gerektigine inaniyorum benim annem hic kusmams masallah dogumlarinda bulantiyla saglik olculdugunude simdi duyuyorum keske bnm hicc bulantim olmasaydi bebisimi besleyebilseydm

Canım buraları okuma şimdi Güzelce dinlen ve sadece doktorunu dinle. Bazen burada yazan insanları okuyor v şaşkınlıkla geçiyorum cevap vermemek için. Allah yardımcın olsun.
sgol kuzumm yataktan kalkmak yasak zaten sadece tlfndan bakiyorum can skintisi ama sonunda dayanamadim insanlar aci cekmeye ne merakli hic belirti olmadan 4kilo cocuk dogurani biliyorum Allah seninde yardimcin olsun bitanem bunlari ysatmasn ins

selam annişler, benle aynı olup mide bulantısı olan var mı?
allaha şükür şuan benım yok mide bulantısı benım korkulu rüyam gibi, beceremıyorum kusmayı falan

amin insallah belki ben seni anlayabilirim ama suan senin beni anladigini pek sanmiyorum

ya lekelenmesi olanlar ne durumdasiniz tam bitti diyorum yine oluyoo uc gun dolmadi gittiiii
Günaydın kizlar cok mutlu bir gun olur inşallah. .
ayni durumdayim canim sabah 2saat ayakta is yaptim egil kalk yine oldu dun aksam ne guzeldi.. hemen yattim simdi uzaniyorum yine .. herkesin bunyesi farkli işte. .
Allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah ♡

Bende arkadaşa onu demek istedim ama yanlış anladı 3 buçuk Yıldır beklenen bi bebek benimkisi de inşallah devamı da gelir insan bi belirti Arıyor nebilim olmayıncada Şüphe duyuyorsun ben nedesem kendimi ifade edemem zaten

bana da belırtılerı soruyorlar, '' yok '' diyorum şaşırıyorlar :=) herkeste farklı farklı olur
şükür şuan mide bulantım yok
hamılelık iştahım yok :=)

ayy ne kadar ugrasırsan ugras
asla mide bulantısı olsun rahatlayayım deme :=) benim yok ama, ben kusamıyorum normalde
o yuzden aman olmasın, rahat bir hamılelık gecıreyım dıyorum

korkma, doktor orada bişi gördüyse zaten hamılesın
belırtı arama :=)

Ben çok tedavi gördüm canım tüp bebeğe başlıycaktıkki bu oldu ondan insan inanamıyor işte bi belirti de olmayınca korkuyorum kaybetmekten sadece 1 kere kan verdim 47 çıktı yarın tekrar vercem ve doktorada gitmedim daha ...

Ben çok tedavi gördüm canım tüp bebeğe başlıycaktıkki bu oldu ondan insan inanamıyor işte bi belirti de olmayınca korkuyorum kaybetmekten
her şey allahın takdırı canım.
olacagı varsa olur, olmayacagı varsa naparsan yap bebiş dogar. sen dikkat et beslenmene, oturmana kalkmana, bol bol su iç
bol bol dua et :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…