- 26 Nisan 2015
- 179
- 56
- 13
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.821
Canım buraları okuma şimdi Güzelce dinlen ve sadece doktorunu dinle. Bazen burada yazan insanları okuyor v şaşkınlıkla geçiyorum cevap vermemek için. Allah yardımcın olsun.kizlar su bulantim yok olsun diyenlere cok kiziyorum haberiniz olsun sirf bunu yazmak icin girdim her sabah mide bulantsyla uyanyrm diorm Allahim nolur bugun 2lokma sey yiyeym die ama olmuyo sabah aksam oglen agzima ne alsam kusuyrum sadece 2kasik bebek mamasi yiyebikiyorum tam 6 kilo verdim ve en son 42ydim herkes bnim icin cok endiseli o progestan ilacda yapti ama doktor birakmamam gerektgni soluyo ra ara kanamam var cunku bebegmin kalp atisini duyamadik hala cok caresizim bazen bole yazanlara cok sinirliyorum nie su belrtim yok hamilesin iste cek de ne oldugunu gor diecem ama kiyamiorm kimseye psikolojmde cok bozuk biz hic iyi degiliz
Dr bana demiştiki mesela bu salı 18 cıkıyosa diğer salıya ortalama 25 28 mm arası olurSalı günü devlet hastanesindeki doktr 18 mm demişti ama dün bebeği sordm kalp atışını filn duyunca heyecandan keseyi Sormak aklıma gelmedi :)
Evet kese göründü. Sağlıklı yerleşmiş yerine dedi doktorum. 23 Mayıs kalp atışı duycaz
bende 24 saat boyunca mide bulantısı çekenlerdenim.kizlar su bulantim yok olsun diyenlere cok kiziyorum haberiniz olsun sirf bunu yazmak icin girdim her sabah mide bulantsyla uyanyrm diorm Allahim nolur bugun 2lokma sey yiyeym die ama olmuyo sabah aksam oglen agzima ne alsam kusuyrum sadece 2kasik bebek mamasi yiyebikiyorum tam 6 kilo verdim ve en son 42ydim herkes bnim icin cok endiseli o progestan ilacda yapti ama doktor birakmamam gerektgni soluyo ra ara kanamam var cunku bebegmin kalp atisini duyamadik hala cok caresizim bazen bole yazanlara cok sinirliyorum nie su belrtim yok hamilesin iste cek de ne oldugunu gor diecem ama kiyamiorm kimseye psikolojmde cok bozuk biz hic iyi degiliz
Cnm Rabbim çektiğin sıkıntıların mukafatını verecek inş lütfen sıkı durmaya çalışkizlar su bulantim yok olsun diyenlere cok kiziyorum haberiniz olsun sirf bunu yazmak icin girdim her sabah mide bulantsyla uyanyrm diorm Allahim nolur bugun 2lokma sey yiyeym die ama olmuyo sabah aksam oglen agzima ne alsam kusuyrum sadece 2kasik bebek mamasi yiyebikiyorum tam 6 kilo verdim ve en son 42ydim herkes bnim icin cok endiseli o progestan ilacda yapti ama doktor birakmamam gerektgni soluyo ra ara kanamam var cunku bebegmin kalp atisini duyamadik hala cok caresizim bazen bole yazanlara cok sinirliyorum nie su belrtim yok hamilesin iste cek de ne oldugunu gor diecem ama kiyamiorm kimseye psikolojmde cok bozuk biz hic iyi degiliz
Ben biraz cesaretlendirmesi ve sadece Allah'a güvendim. Korkma ve Herşeyi oluruna bırak. Kimse aklını karıştırmasın. Sabahtan bu yana temizlik Yaptım ağır kaldırdım falan sakınan Göze ÇÖP batarmış o Yüzden hayatına aynen devam et sadece onu güzel besle. Folik asit ve kalsiyumunu eksik etme yeter.Insallahhh benimkide öle dedi saglikli dedi hersey güzel gidiyo dedi hatt biz erken bile gördük dedi ... Ama insan yinede teressüt ediyo 2 yildir istiyoruz hergün esmaül hüsna cekiyorum bazen bi uyaniyorum ki gece arasi hala cekiyorumm ... Rabbim bize bagislasinn benimkinde sanirim 4.2 cm
21 mayista benim randevummm
Ben biraz cesaretlendirmesi ve sadece Allah'a güvendim. Korkma ve Herşeyi oluruna bırak. Kimse aklını karıştırmasın. Sabahtan bu yana temizlik Yaptım ağır kaldırdım falan sakınan Göze ÇÖP batarmış o Yüzden hayatına aynen devam et sadece onu güzel besle. Folik asit ve kalsiyumunu eksik etme yeter.
Evet ben yazdım bulantı yok diye geçmiş olsun sana herkesin Duyguları farklı ben çok tedaviden geçtim ve tüp bebeğe karar vermiştik şimdi hamile oldumu öğrendim evet yeni bunun farkındayım ama insan merak ediyor belirti olmayınca da Endişeleniyorum belki bulantım olsun dedime çok pişman olcam ama beni kimse anlayamaz bu konuda nerdeyse 4 Yıldır bebek için uğraşıyoz ..Rabbim herkesinkini sağsalim kucana almayı nasip etsinkizlar su bulantim yok olsun diyenlere cok kiziyorum haberiniz olsun sirf bunu yazmak icin girdim her sabah mide bulantsyla uyanyrm diorm Allahim nolur bugun 2lokma sey yiyeym die ama olmuyo sabah aksam oglen agzima ne alsam kusuyrum sadece 2kasik bebek mamasi yiyebikiyorum tam 6 kilo verdim ve en son 42ydim herkes bnim icin cok endiseli o progestan ilacda yapti ama doktor birakmamam gerektgni soluyo ra ara kanamam var cunku bebegmin kalp atisini duyamadik hala cok caresizim bazen bole yazanlara cok sinirliyorum nie su belrtim yok hamilesin iste cek de ne oldugunu gor diecem ama kiyamiorm kimseye psikolojmde cok bozuk biz hic iyi degiliz
z o zaman ikimizede farkli konusmus doktor ben 1.70 boyundaym 42kiloydm hamile kaldgmda suan 6kilo verdm doktor bana tam tersini soluyo bulantina engel olmaliyiz ama ilac veremem diyo sabret benim dunya guzeli annem dio sabrediyorum kimse kimsenin yasadgni bilmez tabi ama sukretmek gerektigine inaniyorum benim annem hic kusmams masallah dogumlarinda bulantiyla saglik olculdugunude simdi duyuyorum keske bnm hicc bulantim olmasaydi bebisimi besleyebilseydmbende 24 saat boyunca mide bulantısı çekenlerdenim.
bende geç döllenme olmuştu. ilk doktora gittiğimde son adete göre 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü kese ve doktor geç döllenme ihtimali var fakat çoçuk gelişmiyorda olabilir demişti. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım kese büyümesse alıcaz demişti midem çok bulanıyor dediğimde doktora buna şükretmen lazım eger miden bulanıyorsa gebeliğin saglıklı şekilde ilerliyor demek demişti. haftaya gittiğimde kesenin büyüdüğünü gördüm ve o günden beri mide bulantım her ne kadar çekilmez olsada şükrediyorum ben.
sgol kuzumm yataktan kalkmak yasak zaten sadece tlfndan bakiyorum can skintisi ama sonunda dayanamadim insanlar aci cekmeye ne merakli hic belirti olmadan 4kilo cocuk dogurani biliyorum Allah seninde yardimcin olsun bitanem bunlari ysatmasn insCanım buraları okuma şimdi Güzelce dinlen ve sadece doktorunu dinle. Bazen burada yazan insanları okuyor v şaşkınlıkla geçiyorum cevap vermemek için. Allah yardımcın olsun.
duruyorum minnosum kimsenin yaninda aglamyrm bitek gece esim sarildgnda aglyrm sagol insCnm Rabbim çektiğin sıkıntıların mukafatını verecek inş lütfen sıkı durmaya çalış
amin insallah belki ben seni anlayabilirim ama suan senin beni anladigini pek sanmiyorumEvet ben yazdım bulantı yok diye geçmiş olsun sana herkesin Duyguları farklı ben çok tedaviden geçtim ve tüp bebeğe karar vermiştik şimdi hamile oldumu öğrendim evet yeni bunun farkındayım ama insan merak ediyor belirti olmayınca da Endişeleniyorum belki bulantım olsun dedime çok pişman olcam ama beni kimse anlayamaz bu konuda nerdeyse 4 Yıldır bebek için uğraşıyoz ..Rabbim herkesinkini sağsalim kucana almayı nasip etsin
Buraya o zaman hiç bişi sormayalım,seninde beni anladını hiç sanmıyorum ama boşver Allah'ım bebeğine sağlık sanada güç versin ne diyim ...amin insallah belki ben seni anlayabilirim ama suan senin beni anladigini pek sanmiyorum
Günaydın kizlar cok mutlu bir gun olur inşallah. .ya lekelenmesi olanlar ne durumdasiniz tam bitti diyorum yine oluyoo uc gun dolmadi gittiiii
Bende arkadaşa onu demek istedim ama yanlış anladı 3 buçuk Yıldır beklenen bi bebek benimkisi de inşallah devamı da gelir insan bi belirti Arıyor nebilim olmayıncada Şüphe duyuyorsun ben nedesem kendimi ifade edemem zatenbende 24 saat boyunca mide bulantısı çekenlerdenim.
bende geç döllenme olmuştu. ilk doktora gittiğimde son adete göre 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü kese ve doktor geç döllenme ihtimali var fakat çoçuk gelişmiyorda olabilir demişti. 1 hafta sonra gel tekrar bakalım kese büyümesse alıcaz demişti midem çok bulanıyor dediğimde doktora buna şükretmen lazım eger miden bulanıyorsa gebeliğin saglıklı şekilde ilerliyor demek demişti. haftaya gittiğimde kesenin büyüdüğünü gördüm ve o günden beri mide bulantım her ne kadar çekilmez olsada şükrediyorum ben.
bana da belırtılerı soruyorlar, '' yok '' diyorum şaşırıyorlar :=) herkeste farklı farklı olurEvet ben yazdım bulantı yok diye geçmiş olsun sana herkesin Duyguları farklı ben çok tedaviden geçtim ve tüp bebeğe karar vermiştik şimdi hamile oldumu öğrendim evet yeni bunun farkındayım ama insan merak ediyor belirti olmayınca da Endişeleniyorum belki bulantım olsun dedime çok pişman olcam ama beni kimse anlayamaz bu konuda nerdeyse 4 Yıldır bebek için uğraşıyoz ..Rabbim herkesinkini sağsalim kucana almayı nasip etsin
ne lekelenmesi? bende bir kere olmustu 2 hafta önce falandı sanırımya lekelenmesi olanlar ne durumdasiniz tam bitti diyorum yine oluyoo uc gun dolmadi gittiiii
Ben çok tedavi gördüm canım tüp bebeğe başlıycaktıkki bu oldu ondan insan inanamıyor işte bi belirti de olmayınca korkuyorum kaybetmekten sadece 1 kere kan verdim 47 çıktı yarın tekrar vercem ve doktorada gitmedim daha ...bana da belırtılerı soruyorlar, '' yok '' diyorum şaşırıyorlar :=) herkeste farklı farklı olur
şükür şuan mide bulantım yok
hamılelık iştahım yok :=)
ayy ne kadar ugrasırsan ugras
asla mide bulantısı olsun rahatlayayım deme :=) benim yok ama, ben kusamıyorum normalde
o yuzden aman olmasın, rahat bir hamılelık gecıreyım dıyorum
korkma, doktor orada bişi gördüyse zaten hamılesın
belırtı arama :=)
her şey allahın takdırı canım.Ben çok tedavi gördüm canım tüp bebeğe başlıycaktıkki bu oldu ondan insan inanamıyor işte bi belirti de olmayınca korkuyorum kaybetmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?