- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.221
maşallah inşallah bir sorun çıkmaz.Kızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
Doktor preeklampsi den şüphelendi tansiyonum yüksek çıktı yarın sabah aç karna dünyanın testini istedi.
Birde 2 hafta sonra çağırdı artık nst ler başlıyormuş.
benim 9 haftam kaldı doğuma inşallah erken gelesi tutmaz ama ilginçtir ki hiç korkmuyorum :) inşallah aralığın başında zırt diye gelmez
onların duası namazı devleti kandırmaya anca
oleyyyyyyyyyy yaşasın güzel haberkamuda çalışan anneler 30 ekim tatilmiş yaşasınnnalışverişe hiç başlamamış ben için çok büyük bir nimet oldu tam dolu dolu 4 günüm var . inşallah aradıklarımıda çok gezmeden buluveririrm
oy maşallah tosun paşaya benim minnak en son 1 kg bile olmamıştı ya ben bu kiloyu kime alıyorum acabaKızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
Doktor preeklampsi den şüphelendi tansiyonum yüksek çıktı yarın sabah aç karna dünyanın testini istedi.
Sağ olun teyzeleri inşallah güzel çıkar sonuçlarımız. Kuzey'e tosun demeyin alınıyor oğlumKalın kemikli benim oğluşum
kamuda çalışan anneler 30 ekim tatilmiş yaşasınnnalışverişe hiç başlamamış ben için çok büyük bir nimet oldu tam dolu dolu 4 günüm var . inşallah aradıklarımıda çok gezmeden buluveririrm
kuzu 37 de alırım dedi doktor. tüp bebekte normal doğum yapmıyolar canım. benimde işime geliyo ya en fazla 1 hafta çekerim acısını olsun.cnm sezeryan düşünüyosun sanırım 37. haftada mı doğum yapacaksın.
oy maşallah tosun paşaya benim minnak en son 1 kg bile olmamıştı ya ben bu kiloyu kime alıyorum acaba
erkek kardesin 31. haftada 750 gram doğduysa sen 30. haftada bebişi 1766 gram yapmayı nasıl basardın merak ettim canım :) inşallah senin testlerde sıkıntı çıkmazSorma canım son aylar artık gerçekten daha sıkıntılı... Annem erkek kardeşimi 31 haftada yüksek tansiyon ve gebelik zehirlenmesi nedeniyle 750 gram doğurdu. Doktor iyice şüphelendi tansiyondan sonra, yapalım dedi. İnşallah güzel çıkar sonuçlar...
kuzu 37 de alırım dedi doktor. tüp bebekte normal doğum yapmıyolar canım. benimde işime geliyo ya en fazla 1 hafta çekerim acısını olsun.
canım masallah ırı kemıklı oglusaKızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
yiyorum aslında ceviz yumurta filan ama bakalım yarın öğrenelim kaç kilo olmuşCanım her gün muz ve kaynamış yumurta mutlaka ye o gerçekten iyi geliyor. Bide ceviz
bende oluyor canm ozellıkle aksam yemeklerınden sonra.. ayy dıye bagrarak nefes alıyorum daralıyorum sankıKızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
yiyorum aslında ceviz yumurta filan ama bakalım yarın öğrenelim kaç kilo olmuşsaol canımmm
bende oluyor canm ozellıkle aksam yemeklerınden sonra.. ayy dıye bagrarak nefes alıyorum daralıyorum sankı
Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
bende oluyor canm ozellıkle aksam yemeklerınden sonra.. ayy dıye bagrarak nefes alıyorum daralıyorum sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?