2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah inşallah bir sorun çıkmaz.

oy maşallah tosun paşaya benim minnak en son 1 kg bile olmamıştı ya ben bu kiloyu kime alıyorum acaba

erkek kardesin 31. haftada 750 gram doğduysa sen 30. haftada bebişi 1766 gram yapmayı nasıl basardın merak ettim canım :) inşallah senin testlerde sıkıntı çıkmaz

kuzu 37 de alırım dedi doktor. tüp bebekte normal doğum yapmıyolar canım. benimde işime geliyo ya en fazla 1 hafta çekerim acısını olsun.

benimde tüp canım... 2 doktora gittim ikiside sezeryan diyor. birde şimdi eskiş doktoruma gidicem oda sezeryan derse bende mecbur sezeryan olcam....
ama 37 erken değil mi. normal doğum başlamaya yakın sezeryan yapsa daha iyi...

canım masallah ırı kemıklı oglusa benım ust kat komsumun kızı preeklamsı olmus 7 ayda dogurmus ama o da benım gıbı anemı tasıyıcısı oldugundan preeklamsı olmus.. benı her gordugunde başına geldıgı ıcın sureklı tepeden tırnaga suzuo ben anlıyorum dıyor aman sende olmasın. ilk ayakta şişlikle başlıyormuş, drlar hatta hamileyken olan şişlik vardı adını unuttum o sanmışlar.. sonra diğer ayak sonra ellere sıcramıs.. en buyuk belırtısı şişlikmiş.. sende var mı oyle bırsey. gercı belkı kişiden kişiye de degısır. ben konuya pek vakıf değilim ama onun anlattığı kadar biliyorum. senın dr un tansıyonla nası anladıkı kac olması gerekiyormuş tansıyounun... inşallah oyle bırsey yoktur canım ınsallah temız cıkar sonucların

Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw

Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw

bende oluyor canm ozellıkle aksam yemeklerınden sonra.. ayy dıye bagrarak nefes alıyorum daralıyorum sankı

bende de oluyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. sanki aldığım nefes yetmiyormus gibi geliyor. birde benim sürekli burnum kapalı gibi, hasta değilim ama 2 haftadır sürekli burnum kapalı.... son aylar kendini belli ediyorsa demek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…