2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım şeker olduğu için bende 38. haftaya geçersek çocuk çatlıyomuş içerde. şekeri olmayanlara çocuk çatlamasın diye bi iğne yapılıyomuş o iğne bana dokunacağı için alırız dedi benim prof. bak neler öğrenmişim dimi :)

hamilelikte oluyormus canım burun tıkanıklıgı benımde tıkanık açıyorum her sabah

ben boşuna basbas bağırmıyorum burda şeker yüklemenizi yaptırın diye. yaptırmayanlar 40 a kadar beklicekler 38. haftada vurulan o iğne ya dokunurda çocuk çatlarsa bunları kimse düşünmüyo. benim bebeğim değerli valla herşeyi onun için yapıyorum.

Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
Aynen canım özellikle akşamları oluyor, birde göbek deliğim patlayacakmış gibi hissediyorum, oraya mı yaslanıyor ne yapıyor bilmiyorum

Nasıl çatlıyormuş çocuk yahuu, ilk defa duyuyorumm

Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
bende yatarken oluyor cigerlerim daralıyo öksürüyorum

Aynen canım özellikle akşamları oluyor, birde göbek deliğim patlayacakmış gibi hissediyorum, oraya mı yaslanıyor ne yapıyor bilmiyorum
canım göbek deliği fıtık olmasın Allah korusun. Benim yırtilacak gibi oluyor hep. Şişiyor çevresi morardı benim gazoz kapağı kadar bi morluk var.

:) bakalım daha neler öğreneceğiz. hamilelik baya bir şey kattı hayatımıza... yazık bebeğe ya çatlamak neymiş ya allah korusun....

Canım zannetmiyorum, iki gündür ortaya çıktı, o da sadece akşamları yemeği fazla kaçırınca... bebiş oraya yaslanıyor gibi, birde çok ayakta kalınca oluyor... Ayy Allah korusun yaaaa neden dolayı oluyormuş peki canım?

Ben annemi ozledim,birden duygusallik uzuntu coktu agliyorum annem hep yanimda olsa keske, niye boyle

Yastığı biraz yüksek tutun diyorlar canim internette oylecokudum

fıtık değildir o zaman benim bikaç aydır göbekte akıntı iltihapla farkettik şişiyor yırtılacak gibi oluyor morardı da ağrıdan mıdır nedir artık
Rabbim yaşatmasın benim annemde de varmış bende de çıktı. Doğuraydık kazasız belasız

Alez alamadim.canim ben yoktu burda. English home dan aldigim.nevresim buyuk benim yorganda. Hemde 100x150 kivirarak kullanilir onlar.hem daha uzun kullanir diye dusundum. Ama alezi dikmek gerekir.onu boyle indirimden almazsam 60x120 alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…