- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.241
ayy evet sağlıklı olsunnnCanım bir de önemli olan sağlıklı olması onların kilosu boyu falan genetiğe bağlı artık o yüzden kafaya takma. Sağlıklı olsun yeter bebis :)
canım şeker olduğu için bende 38. haftaya geçersek çocuk çatlıyomuş içerde. şekeri olmayanlara çocuk çatlamasın diye bi iğne yapılıyomuş o iğne bana dokunacağı için alırız dedi benim prof. bak neler öğrenmişim dimi :)benimde tüp canım... 2 doktora gittim ikiside sezeryan diyor. birde şimdi eskiş doktoruma gidicem oda sezeryan derse bende mecbur sezeryan olcam....
ama 37 erken değil mi. normal doğum başlamaya yakın sezeryan yapsa daha iyi...
ay allah korusunnn sağlıkla kucağına al bebişinicanım şeker olduğu için bende 38. haftaya geçersek çocuk çatlıyomuş içerde. şekeri olmayanlara çocuk çatlamasın diye bi iğne yapılıyomuş o iğne bana dokunacağı için alırız dedi benim prof. bak neler öğrenmişim dimi :)
hamilelikte oluyormus canım burun tıkanıklıgı benımde tıkanık açıyorum her sabahbende de oluyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. sanki aldığım nefes yetmiyormus gibi geliyor. birde benim sürekli burnum kapalı gibi, hasta değilim ama 2 haftadır sürekli burnum kapalı.... son aylar kendini belli ediyorsa demek....
Aynen canım özellikle akşamları oluyor, birde göbek deliğim patlayacakmış gibi hissediyorum, oraya mı yaslanıyor ne yapıyor bilmiyorumKızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
canım şeker olduğu için bende 38. haftaya geçersek çocuk çatlıyomuş içerde. şekeri olmayanlara çocuk çatlamasın diye bi iğne yapılıyomuş o iğne bana dokunacağı için alırız dedi benim prof. bak neler öğrenmişim dimi :)
bende yatarken oluyor cigerlerim daralıyo öksürüyorumKızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
canım göbek deliği fıtık olmasın Allah korusun. Benim yırtilacak gibi oluyor hep. Şişiyor çevresi morardı benim gazoz kapağı kadar bi morluk var.Aynen canım özellikle akşamları oluyor, birde göbek deliğim patlayacakmış gibi hissediyorum, oraya mı yaslanıyor ne yapıyor bilmiyorum
canım şeker olduğu için bende 38. haftaya geçersek çocuk çatlıyomuş içerde. şekeri olmayanlara çocuk çatlamasın diye bi iğne yapılıyomuş o iğne bana dokunacağı için alırız dedi benim prof. bak neler öğrenmişim dimi :)
Canım zannetmiyorum, iki gündür ortaya çıktı, o da sadece akşamları yemeği fazla kaçırınca... bebiş oraya yaslanıyor gibi, birde çok ayakta kalınca oluyor... Ayy Allah korusun yaaaa neden dolayı oluyormuş peki canım?bende yatarken oluyor cigerlerim daralıyo öksürüyorum
canım göbek deliği fıtık olmasın Allah korusun. Benim yırtilacak gibi oluyor hep. Şişiyor çevresi morardı benim gazoz kapağı kadar bi morluk var.
kuzu bilmiyomki doktor dedi şeker sanırım şişiriyomuş bebeği. o ne diyosa odur :)Nasıl çatlıyormuş çocuk yahuu, ilk defa duyuyorumm
tabiki allah korusun herşeyin önlemini almak zorundayız canım. analık bu işte bütün analık duygularım tavan yaptı valla:) bakalım daha neler öğreneceğiz. hamilelik baya bir şey kattı hayatımıza... yazık bebeğe ya çatlamak neymiş ya allah korusun....
bende de oluyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum. sanki aldığım nefes yetmiyormus gibi geliyor. birde benim sürekli burnum kapalı gibi, hasta değilim ama 2 haftadır sürekli burnum kapalı.... son aylar kendini belli ediyorsa demek....
kuzu bilmiyomki doktor dedi şeker sanırım şişiriyomuş bebeği. o ne diyosa odur :)
Aynen canım özellikle akşamları oluyor, birde göbek deliğim patlayacakmış gibi hissediyorum, oraya mı yaslanıyor ne yapıyor bilmiyorum
bende yatarken oluyor cigerlerim daralıyo öksürüyorum
canım göbek deliği fıtık olmasın Allah korusun. Benim yırtilacak gibi oluyor hep. Şişiyor çevresi morardı benim gazoz kapağı kadar bi morluk var.
hamilelikte oluyormus canım burun tıkanıklıgı benımde tıkanık açıyorum her sabah
fıtık değildir o zaman benim bikaç aydır göbekte akıntı iltihapla farkettik şişiyor yırtılacak gibi oluyor morardı da ağrıdan mıdır nedir artıkCanım zannetmiyorum, iki gündür ortaya çıktı, o da sadece akşamları yemeği fazla kaçırınca... bebiş oraya yaslanıyor gibi, birde çok ayakta kalınca oluyor... Ayy Allah korusun yaaaa neden dolayı oluyormuş peki canım?
Alez alamadim.canim ben yoktu burda. English home dan aldigim.nevresim buyuk benim yorganda. Hemde 100x150 kivirarak kullanilir onlar.hem daha uzun kullanir diye dusundum. Ama alezi dikmek gerekir.onu boyle indirimden almazsam 60x120 alcamcanım benımde aklıma gelen ya lastıgı öne alınıp dıkılır kalan yer alta kıvrılır yada dırek alta kıvırırız yatagın zaten carsaf olacagı ıcın cıkmaz alez. sende yapabılırsın ıstersen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?