2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman büyük ihtimalle seninki de marjinal. Canım kendine dikkat et çok ayakta kalma. Eğilme yürüyüş vs yapma ve karı koca olma. Geçmiş olsun tekrardan. Ben birkaçgün yordum kendimi kanam oldu dr yatacaksın dedi

son 1 2 haftadır hepimizin şikayetleri iyice arttı ,bundan sonra doguma kadarda böyle gidecek gibi görünüyor kızlar zor dönemlere girdik ,
bende horlamaya başlamışım ya benım herif şikayet edıyor çok kilo aldım galiba ondan uykuda cok zor nefes alıyomusum ,resmen uyurken işkence cekıyosun diyo , tabi ben farkında degılım durumun .benim derdim kızım 2 3 gündür tam göbek delıgımın altından öyle bir ittiriyorki anlatamam ,içten içten geriliyorum ,acıdan ölüyorum , top gibi biyerde durup orayı ittiriyo zilli ya normalde dayanıklı bir insanımdır . şikayet etmeyi sevmem ama ben bile başladım artık , hergün farklı yerim dökülüyo

aa ıgnemı vurulucaz sımdı 38 de

Ben de 6 benm de boyum kisa,bana fazla 2 kg bile agirlik yapiyo boyle cok hantallasiyorum hic gelmiyo bana kg.. ondan cok alip da agirlasmak istemiyorum valla patates cuvali olurumm
Ben de bir kisa boylu olarak 11 kilo aldim:)))) kendimi agir basli hissediyorum

aç aç nereye kadar açıyorum 1 saat sonra yine kapanıyor. dayanamayıp trafikte burnunu karıştıran tiplere döncem diye tırsıyorum...
hahaha aynen bende ısyerınde tuvalete bı normal hacet ıcın bı burun acmak ıcın gıdıyorum
Alez alamadim.canim ben yoktu burda. English home dan aldigim.nevresim buyuk benim yorganda. Hemde 100x150 kivirarak kullanilir onlar.hem daha uzun kullanir diye dusundum. Ama alezi dikmek gerekir.onu boyle indirimden almazsam 60x120 alcam
bız yorganı pamuk yaptırıcaz onuda nevresım olculerıne gore dıcem. daha nevresımlerın olculerıne bıle bakmadım. annem getırmıs guzelmıs dedım koydum kenara bugun eve gıdınce bakım barı. evde bı tane alez vardı cocuk ıcın yegenım geldıgınde yatagına serıoduk ama 2. olsn dedım onlar geldıgınde yıne lazım olursa dıye

bende evdekı tadılet bıtınce yıkayıp utulıcem etıketlerını kesıcem canım pammuk onlar yaa yerım onalrın cıcılerını

Ne kadar yuksekti ki canim. ?

Ben annemi ozledim,birden duygusallik uzuntu coktu agliyorum annem hep yanimda olsa keske, niye boyle
Bende annemden ayriyim burda
Doğumda bile 1, 2 hafta yanımda olacak, çalıştığı için çok izin alamıyor malesef. Cok zor ayrı ülkelerde olmak. Bebiş dogsun, nisan mayıs gibi biz onları ziyarete gitmeyi düşünüyoruz.. Senin annen gelecek mi canım doguma?

Inşallah durumun duzelmiştir canım beklesin bebiş az daha sabah çıkardım baktım eşime diyom benim 5 parça kıyafetim bunun 30 parça kıyafetiyle aynı yeri kaplıyor
Kaldirdiklarina say sen cnm :) uzulme dinlen bak ne kdr iyi gelecek.. 3xl muhabbeti ne don mu o kdr mi buyudunuz
evet canım don denemek lazim kaç olur diyoruz biz de bilemedik

Allah izin verirse getircem annemi canim,ocak sonu gorunuyor dogum biz ocak baslarinda getirriz herhalde ins sknti cikmaz da.. donuste hep birlikte gitmeyi de istiyoruz ama ben cok aliscam ona oyle 3 ay :// gercekten cok zor.. hele bu haldeyken cok cok daha zor geliyor bana ayri gayri.. senin de 1-2hafta

sağol canım. dr da dikkat et kendini yorma dedi. ben de dikkat etmeye çalışıyorum umarım kanamam olmaz. gebeliğin başında da kanamam olmuştu 1 ay yatmıştım. şimdi yine stres halindeyim, tuvalete korku ile gidiyorum ya kan görürsem diye dr sana doğum zamanı için ne dedi

aynen haklısın iş yerinden bi arkadaşım da hamile benden iki hafta önde onun doktoru erkek ve çok memnun bi onunla görüşeyim diyorum bakalım hayırlısı artık

evt kuzum biliyosun çok memnunum ayrıca bizim sülalenin doktoru oldu kendisi :) hep diyorum gel bir görün bakalım ne diyecek. rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza alıp sağlık sıhatle eve getirmemizi nasip etsin inşallah.

Yok cnm demedi ama normal doğumu unut dedi. 15 gün sonra gidicem tekrar o zaman soracam

Evet, aynı sehirde hatta aynı ülkede olanlar bile şanslı bize göre. Ne güzel en azından 3 ay beraber olacaksınız.. evet ya 1, 2 hafta neye yetecek bilmiyorum ama yapacak bişey yok.
Çok kısa geleceği icin bileti de son anda alacaz ki bebek doğduktan sonra ki o 1, 2 hafta yanımda olsun.. büyük ihtimalle dogumda burda olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…