- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.261
O zaman büyük ihtimalle seninki de marjinal. Canım kendine dikkat et çok ayakta kalma. Eğilme yürüyüş vs yapma ve karı koca olma. Geçmiş olsun tekrardan. Ben birkaçgün yordum kendimi kanam oldu dr yatacaksın dedidr türünü söylemedi. geçen hafta gittiğimde öğrendim ben de. daha önce de demişti plesanta aşağıda ama zamanla yukarı çıkar diye fakat ben bunun önemli bir şey olduğunu anlamamıştım.
hoş iyiki de anlamamışım yoksa stres yapardım daha önceden. ben sezaryan ve erken doğum olabilir diyince zaten şoktan başka bir şey soramadım. 2 kasımd atekrar kontrole gideceğim o zaman soracam artık
totona al sen 3xl
Canim artık yurumekte zorlanıyorum malesefdolu sürahi kaldıramıyorum
totona al sen 3xl
Canim artık yurumekte zorlanıyorum malesefdolu sürahi kaldıramıyorum
aa ıgnemı vurulucaz sımdı 38 decanım şeker olduğu için bende 38. haftaya geçersek çocuk çatlıyomuş içerde. şekeri olmayanlara çocuk çatlamasın diye bi iğne yapılıyomuş o iğne bana dokunacağı için alırız dedi benim prof. bak neler öğrenmişim dimi :)
Ben de bir kisa boylu olarak 11 kilo aldim:)))) kendimi agir basli hissediyorumBen de 6benm de boyum kisa,bana fazla 2 kg bile agirlik yapiyo boyle cok hantallasiyorum hic gelmiyo bana kg.. ondan cok alip da agirlasmak istemiyorum valla patates cuvali olurumm
hahaha aynen bende ısyerınde tuvalete bı normal hacet ıcın bı burun acmak ıcın gıdıyorumaç aç nereye kadar açıyorum 1 saat sonra yine kapanıyor. dayanamayıp trafikte burnunu karıştıran tiplere döncem diye tırsıyorum...
bız yorganı pamuk yaptırıcaz onuda nevresım olculerıne gore dıcem. daha nevresımlerın olculerıne bıle bakmadım. annem getırmıs guzelmıs dedım koydum kenara bugun eve gıdınce bakım barı. evde bı tane alez vardı cocuk ıcın yegenım geldıgınde yatagına serıoduk ama 2. olsn dedım onlar geldıgınde yıne lazım olursa dıyeAlez alamadim.canim ben yoktu burda. English home dan aldigim.nevresim buyuk benim yorganda. Hemde 100x150 kivirarak kullanilir onlar.hem daha uzun kullanir diye dusundum. Ama alezi dikmek gerekir.onu boyle indirimden almazsam 60x120 alcam
bende evdekı tadılet bıtınce yıkayıp utulıcem etıketlerını kesıcem canım pammuk onlar yaa yerım onalrın cıcılerınıKızlar Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım yarın allah korusun sevk edilirsem gittiğim yerde de doğum olursa eğer hazırlıklı olayım diye ama Rabbim yardım etsin inş. Ama minicikler ya hiç yer kaplamiyorlar insanın kıyafetlerini bile yiyesi geliyor :)))
Akşamları oluyor özellikle yemekten sonra..Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
benimde oluyo ve kalbim çok hızlı çarpıyoKızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
Ne kadar yuksekti ki canim. ?Kızlar geldim eve şimdi benim tosun paşa iyiymiş + 2 hafta öndeymiş kilosu 1766 gram annesinin oğlu
Doktor preeklampsi den şüphelendi tansiyonum yüksek çıktı yarın sabah aç karna dünyanın testini istedi.
Birde 2 hafta sonra çağırdı artık nst ler başlıyormuş.
Bende annemden ayriyim burdaBen annemi ozledim,birden duygusallik uzuntu coktu agliyorumannem hep yanimda olsa keske, niye boyle
ben de akşam yemeğinde sıkışıyorum geneldebende oluyor canm ozellıkle aksam yemeklerınden sonra.. ayy dıye bagrarak nefes alıyorum daralıyorum sankı
Inşallah durumun duzelmiştir canım beklesin bebiş az dahaKızlar Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım yarın allah korusun sevk edilirsem gittiğim yerde de doğum olursa eğer hazırlıklı olayım diye ama Rabbim yardım etsin inş. Ama minicikler ya hiç yer kaplamiyorlar insanın kıyafetlerini bile yiyesi geliyor :)))
evet canım donKaldirdiklarina say sen cnm :) uzulme dinlen bak ne kdr iyi gelecek.. 3xl muhabbeti ne don muo kdr mi buyudunuz
Bende annemden ayriyim burda
Doğumda bile 1, 2 hafta yanımda olacak, çalıştığı için çok izin alamıyor malesef. Cok zor ayrı ülkelerde olmak. Bebiş dogsun, nisan mayıs gibi biz onları ziyarete gitmeyi düşünüyoruz.. Senin annen gelecek mi canım doguma?
sağol canım. dr da dikkat et kendini yorma dedi. ben de dikkat etmeye çalışıyorum umarım kanamam olmaz. gebeliğin başında da kanamam olmuştu 1 ay yatmıştım. şimdi yine stres halindeyim, tuvalete korku ile gidiyorum ya kan görürsem diyeO zaman büyük ihtimalle seninki de marjinal. Canım kendine dikkat et çok ayakta kalma. Eğilme yürüyüş vs yapma ve karı koca olma. Geçmiş olsun tekrardan. Ben birkaçgün yordum kendimi kanam oldu dr yatacaksın dedi
aynen haklısın iş yerinden bi arkadaşım da hamile benden iki hafta önde onun doktoru erkek ve çok memnun bi onunla görüşeyim diyorum bakalım hayırlısı artık
Yok cnm demedi ama normal doğumu unut dedi. 15 gün sonra gidicem tekrar o zaman soracamsağol canım. dr da dikkat et kendini yorma dedi. ben de dikkat etmeye çalışıyorum umarım kanamam olmaz. gebeliğin başında da kanamam olmuştu 1 ay yatmıştım. şimdi yine stres halindeyim, tuvalete korku ile gidiyorum ya kan görürsem diyedr sana doğum zamanı için ne dedi
Evet, aynı sehirde hatta aynı ülkede olanlar bile şanslı bize göre. Ne güzel en azından 3 ay beraber olacaksınız.. evet ya 1, 2 hafta neye yetecek bilmiyorum ama yapacak bişey yok.Allah izin verirse getircem annemi canim,ocak sonu gorunuyor dogum biz ocak baslarinda getirriz herhalde ins sknti cikmaz da.. donuste hep birlikte gitmeyi de istiyoruz ama ben cok aliscam ona oyle 3 ay :// gercekten cok zor.. hele bu haldeyken cok cok daha zor geliyor bana ayri gayri.. senin de 1-2hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?