2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm demedi ama normal doğumu unut dedi. 15 gün sonra gidicem tekrar o zaman soracam
benim de normal doğum yalan oldu. daha öncekiler normaldi bunu da öyle istiyordum ama kısmet değilmiş. başta çok üzülsem de neyse ki alıştırdım kendimi sezeryana, bebişler de biz de sağlıklı sıhhatli olalım da herşeyin hayırlısı

Aynen canım ufaciklar :))))

Burda yaşadıklarını yaşayanlari görünce insan biraz daha rahatliyor. Yoksa sorun sadece kendinde sandığında kafaya tak babam tak

Ben pek muhabbetlerinize iştirak etmiyorum ama yazdıklarınızin cogunu okuyorum kızlar iyi ki varsiniz ve iyi ki dertlesiyoruz...

Ben de 27. Haftayi bitirmek üzereyim. Ve acayip daralmaya başladım. Özellikle yemekten sonra kendimi tombalak gibi hissediyorum

Çok şükür halimize tabi.... Allah bugünlerimizi aratmasin

Merhabalar güzel ocak anneleri
Ben evde yatmak zorunda olduğum için malesef gidemedim ama saolsun eşimin arkadaşı bulmuş almış benim minik kuzuma.A101 e gitmek isteyenler için ben de yakından görmedim ama kullanan bir arkadaşım çok memnun ama file olmuyor büyük biraz küvet ebebek te küvet için sünger var çok da kullanisli ondan alicam

Eklentiler

• IMG-20151022-WA0000.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 109

( o ana denk getirmek de bizim icin guc haklisin.. bizm de kader kismet boyle demek ki

Çok çok geçmiş olsun canım benim, valla bu hamilelik neler açtı başımıza... Her nekadar ağrılı, sancılı, bulantılı olsada süpermiş yaaaa Ben bu hızla birkaç tane daha yaparım gerçi daha doğumu ve sonrasını görmedik

Canım benimde ayaklarım çok şişiyor, 15/10 - 14/10-
13/9 bugun olcutugunde şu an bile sınırdasın dedi. İnşallah korktuğum gibi çıkmaz sonuç...
O şişmeye albumini deniliyordu galiba

kuzu 37 de alırım dedi doktor. tüp bebekte normal doğum yapmıyolar canım. benimde işime geliyo ya en fazla 1 hafta çekerim acısını olsun.
Beraber doguracagiz insallah,beni de 37 haftada alacakmis,beklerse anasi kilikli sabirsizdun odasi geldi,kurulurken oyle bir tepiniryordu ki,korktum...yerinden cikacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…