- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.301
Ben de yiyorum,ama bebisim hep zayif. 1130 gr.mis dun gittik doktorazayif bi bebek olucak galiba internetten baktim plesenta asagida.olunca.bebek iyi kilo alamiyor diyor ,benimde plesenta tamamrn kapatmis rahim agzini asagida.ustunde bebek varCanım her gün muz ve kaynamış yumurta mutlaka ye o gerçekten iyi geliyor. Bide ceviz
Hepsi cookk tatli da arili olana bayildimmm ya :)Teyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
Sirt ustu yatinca oluyor. Bir de konusunca kesik kesik sanki kosmusum gibi oluyor.Kızlar ya hergün bir sorunla geliyorum ama sizde nefes darlığı oluyor mu özellikle yatınca :))) 28. Hafta bana yaramadi yaw
siz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz kison 1 2 haftadır hepimizin şikayetleri iyice arttı ,bundan sonra doguma kadarda böyle gidecek gibi görünüyor kızlar zor dönemlere girdik ,
bende horlamaya başlamışım ya benım herif şikayet edıyorçok kilo aldım galiba ondan uykuda cok zor nefes alıyomusum ,resmen uyurken işkence cekıyosun diyo , tabi ben farkında degılım durumun .benim derdim kızım 2 3 gündür tam göbek delıgımın altından öyle bir ittiriyorki anlatamam ,içten içten geriliyorum ,acıdan ölüyorum , top gibi biyerde durup orayı ittiriyo zilli ya normalde dayanıklı bir insanımdır . şikayet etmeyi sevmem ama ben bile başladım artık , hergün farklı yerim dökülüyo
L olur cnm. Boy kilo kac senin.Inşallah durumun duzelmiştir canım beklesin bebiş az dahasabah çıkardım baktım eşime diyom benim 5 parça kıyafetim bunun 30 parça kıyafetiyle aynı yeri kaplıyor
evet canım dondenemek lazim kaç olur diyoruz biz de bilemedik
öle dedi canım ne derece doğru bilmiyom. ben herşeyimle ona teslim olduğum için ne derse yapıyom aç dese açacam yaniaa ıgnemı vurulucaz sımdı 38 de
Ayy çok güzeller bunlarrrr bayıldım, güle güle giydirmek nasip olsunnnTeyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
Evet hala kocamla uyuyorumsiz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz kibende çok sızlanmayı sevmem ama bi size nazım geçiyo bide herife
Ayy maşAllah güle güle giysin canım, erken değil mi ya yıkamak için?Teyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
Ben de yiyorum,ama bebisim hep zayif. 1130 gr.mis dun gittik doktorazayif bi bebek olucak galiba internetten baktim plesenta asagida.olunca.bebek iyi kilo alamiyor diyor ,benimde plesenta tamamrn kapatmis rahim agzini asagida.ustunde bebek var
Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin. hepsi çok ciciTeyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
ay biz bide sarılıp uyurduk hep şimdi 1 dakika filan durabiliyorum öyle sonra hemen dönüyorum arkamı poffluyo o dasiz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz kibende çok sızlanmayı sevmem ama bi size nazım geçiyo bide herife
4 ocak diye hesapladık biz senin hangi güne denk geliyıoBeraber doguracagiz insallah,beni de 37 haftada alacakmis,beklerse anasi kilikli sabirsizdun odasi geldi,kurulurken oyle bir tepiniryordu ki,korktum...yerinden cikacak diye
kız beyazları beyazlarla mı atcan yoksa hepsini toplumu yıkayacan?Teyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
sıkıntı basıyo kızım napcan :)ay biz bide sarılıp uyurduk hep şimdi 1 dakika filan durabiliyorum öyle sonra hemen dönüyorum arkamı poffluyo o da
benim de plasenta aşağıda ama bebiş 1 hafta önden gidiyor. dr. sorsana ne yemek bebeğe iyi gelirmiş, ben de hergün yumurta ve ceviz yiyorum belki o kilosuna iyi geliyordur.Ben de yiyorum,ama bebisim hep zayif. 1130 gr.mis dun gittik doktorazayif bi bebek olucak galiba internetten baktim plesenta asagida.olunca.bebek iyi kilo alamiyor diyor ,benimde plesenta tamamrn kapatmis rahim agzini asagida.ustunde bebek var
Allah korusun canim,insallah oyle birsey olmaz. Burada gittigin.doktora gittin mi birdaha baktirmaya belkide duzelmistir.Kızlar Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım yarın allah korusun sevk edilirsem gittiğim yerde de doğum olursa eğer hazırlıklı olayım diye ama Rabbim yardım etsin inş. Ama minicikler ya hiç yer kaplamiyorlar insanın kıyafetlerini bile yiyesi geliyor :)))
Canım bi de astım var ya onada bağlıyorum ben biraz
Allah korusun canim,insallah oyle birsey olmaz. Burada gittigin.doktora gittin mi birdaha baktirmaya belkide duzelmistir.
oğlumda pek hoşlanmıyo zaten tepikliyo hemen ayy şimdiden kıskanmaya başlamış bidesıkıntı basıyo kızım napcan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?