2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım her gün muz ve kaynamış yumurta mutlaka ye o gerçekten iyi geliyor. Bide ceviz
Ben de yiyorum,ama bebisim hep zayif. 1130 gr.mis dun gittik doktorazayif bi bebek olucak galiba internetten baktim plesenta asagida.olunca.bebek iyi kilo alamiyor diyor ,benimde plesenta tamamrn kapatmis rahim agzini asagida.ustunde bebek var

siz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz ki bende çok sızlanmayı sevmem ama bi size nazım geçiyo bide herife

L olur cnm. Boy kilo kac senin.

Ben de yiyorum,ama bebisim hep zayif. 1130 gr.mis dun gittik doktorazayif bi bebek olucak galiba internetten baktim plesenta asagida.olunca.bebek iyi kilo alamiyor diyor ,benimde plesenta tamamrn kapatmis rahim agzini asagida.ustunde bebek var

banada sol duvarına dayanmış plesentan demişti nerde olması gerekiyo ki onun, benim 1 kilo bile bebişim 28+4deyim şu an

benim de plasenta aşağıda ama bebiş 1 hafta önden gidiyor. dr. sorsana ne yemek bebeğe iyi gelirmiş, ben de hergün yumurta ve ceviz yiyorum belki o kilosuna iyi geliyordur.

Allah korusun canim,insallah oyle birsey olmaz. Burada gittigin.doktora gittin mi birdaha baktirmaya belkide duzelmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…