- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.321
Hepsi cookk tatli da arili olana bayildimmm ya :)
Ayy çok güzeller bunlarrrr bayıldım, güle güle giydirmek nasip olsunnn
Ayy maşAllah güle güle giysin canım, erken değil mi ya yıkamak için?
Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin. hepsi çok cici
okşaya okşaya zorla yer değiştirttiriyorm yoksa dayanamıyorum yaaa
File olmuyor mu canim buna bana da aldi ark ta cok guzelMerhabalar güzel ocak anneleri
Ben evde yatmak zorunda olduğum için malesef gidemedim ama saolsun eşimin arkadaşı bulmuş almış benim minik kuzuma.A101 e gitmek isteyenler için ben de yakından görmedim ama kullanan bir arkadaşım çok memnun ama file olmuyor büyük biraz küvet ebebek te küvet için sünger var çok da kullanisli ondan alicam
yatak büyük o zaman kız sizin :)Evet hala kocamla uyuyorum
Ben de yiyorum,ama bebisim hep zayif. 1130 gr.mis dun gittik doktorazayif bi bebek olucak galiba internetten baktim plesenta asagida.olunca.bebek iyi kilo alamiyor diyor ,benimde plesenta tamamrn kapatmis rahim agzini asagida.ustunde bebek var
siz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz kibende çok sızlanmayı sevmem ama bi size nazım geçiyo bide herife
Bilmiyorum ki ben de ceviz,antep fistigi,yumurta(hatta omlet olarak yaptigim icin iki tane yiyorum gunde),muz hergun.yiyemiyorum sekeri yukseltiyor.diye iki gunde bir.... ilk baslarda doktora.sormustum nasil.sismanlar diye,o da ne yaparsan yap o bebegin yapisiyla ilgili saglikli olsun yeter. Bazi bebeklar 3 dogar bazisi 3.5 dogar. Onu belirlemek cok mumkun degil demisti. Benim plesentam ilk 18.haftada biraz.asagidaydi.sonra cikti yukari dirt tarafindaydi,simdi gene inmis asagi....anlamadim gitti... bu gebelik kapali kutuymus resmen,hergun.baska macera hayirlisibenim de plasenta aşağıda ama bebiş 1 hafta önden gidiyor. dr. sorsana ne yemek bebeğe iyi gelirmiş, ben de hergün yumurta ve ceviz yiyorum belki o kilosuna iyi geliyordur.
Ayy maşAllah canım, ben fazla rahatım sanırım :) Ama dediğin gibi geç kurur...Çok teşekkür ederiz teyzeleri inş güzellerde giydiririz hep birlikte
Ben biraz tez canlıyım yapıyım çıksın aradan istiyorum, odası hazır olduğu için dolabında muhafaza edeceğim direkt. Diğer giysilerini 2 makine açtım, yıkadım ütüledim kaldırdım havalar serinledi ya o kadar geç kuruyor ki, ufak tefekler resmen 2-3 saat ütü yaptım diğerlerini.duman91
Az daha siskolassa cok.iyi.olur, allah korusun erken riskimiz var diye ne kadar.tontis olsa.o kadar iyi olur.... ama elden de.birsey gelmiyor canim.Canım hiç kafana takma önemli olan sağlığı ve çokta zayıf değil bence canim
Canım sana da çok geçmiş olsun, inşAllah yarın güzel haberlerle gelirsin...Kıyamam yaaa :))))
Çok güzellerrrr arılı takımı instagramda görüp çok beşenmiştim denk gelirse ben de alıcam:):):) sağlıkla doğsun güzel günlerde giysin inşallahhhTeyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
Az daha siskolassa cok.iyi.olur, allah korusun erken riskimiz var diye ne kadar.tontis olsa.o kadar iyi olur.... ama elden de.birsey gelmiyor canim.
annneee bu yataktaki herif kimmmmm :)oğlumda pek hoşlanmıyo zaten tepikliyo hemen ayy şimdiden kıskanmaya başlamış bide
siz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz kibende çok sızlanmayı sevmem ama bi size nazım geçiyo bide herife
hahaha aynen du bi tepikliyim de gitsin burdanannneee bu yataktaki herif kimmmmm :)
Canım sana da çok geçmiş olsun, inşAllah yarın güzel haberlerle gelirsin...
Nerdeain.sen kuzu yabir giriyon hemen kaciyon.... yoksa nefis tatlilar mi yapip yiyonyaparsan bana da getir,annem yapmiyor bana tatliBen uyandım yine kahvaltı yapıyorumyarışalım ne dersin
banada sol duvarına dayanmış plesentan demişti nerde olması gerekiyo ki onun, benim 1 kilo bile bebişim 28+4deyim şu an
ayol genetiği sağlam aslında hep tombiğiz ailecek buna noldu ki böyleCanım kilo olayı genetik olabiliyormus benim ilk doktorum öyle demisti. Ama inş hepimizin gönlümüze göre olur :))
Alla alla bilmiyorum ki bi boy buyuk mu almistik acaba.kocam da 2 m var ustelikyatak büyük o zaman kız sizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?