2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsi cookk tatli da arili olana bayildimmm ya :)

Ayy çok güzeller bunlarrrr bayıldım, güle güle giydirmek nasip olsunnn

Ayy maşAllah güle güle giysin canım, erken değil mi ya yıkamak için?

Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin. hepsi çok cici

Çok teşekkür ederiz teyzeleri inş güzellerde giydiririz hep birlikte
Ben biraz tez canlıyım yapıyım çıksın aradan istiyorum, odası hazır olduğu için dolabında muhafaza edeceğim direkt. Diğer giysilerini 2 makine açtım, yıkadım ütüledim kaldırdım havalar serinledi ya o kadar geç kuruyor ki, ufak tefekler resmen 2-3 saat ütü yaptım diğerlerini. duman91

File olmuyor mu canim buna bana da aldi ark ta cok guzel

Ben de yiyorum,ama bebisim hep zayif. 1130 gr.mis dun gittik doktorazayif bi bebek olucak galiba internetten baktim plesenta asagida.olunca.bebek iyi kilo alamiyor diyor ,benimde plesenta tamamrn kapatmis rahim agzini asagida.ustunde bebek var

Canım hiç kafana takma önemli olan sağlığı ve çokta zayıf değil bence canim

benim de plasenta aşağıda ama bebiş 1 hafta önden gidiyor. dr. sorsana ne yemek bebeğe iyi gelirmiş, ben de hergün yumurta ve ceviz yiyorum belki o kilosuna iyi geliyordur.
Bilmiyorum ki ben de ceviz,antep fistigi,yumurta(hatta omlet olarak yaptigim icin iki tane yiyorum gunde),muz hergun.yiyemiyorum sekeri yukseltiyor.diye iki gunde bir.... ilk baslarda doktora.sormustum nasil.sismanlar diye,o da ne yaparsan yap o bebegin yapisiyla ilgili saglikli olsun yeter. Bazi bebeklar 3 dogar bazisi 3.5 dogar. Onu belirlemek cok mumkun degil demisti. Benim plesentam ilk 18.haftada biraz.asagidaydi.sonra cikti yukari dirt tarafindaydi,simdi gene inmis asagi....anlamadim gitti... bu gebelik kapali kutuymus resmen,hergun.baska macera hayirlisi

Ayy maşAllah canım, ben fazla rahatım sanırım :) Ama dediğin gibi geç kurur... ametist80 sormuş ama bende sorayım karışık mı attın yoksa renkl ve beyaz ayırarak mı?

banada sol duvarına dayanmış plesentan demişti nerde olması gerekiyo ki onun, benim 1 kilo bile bebişim 28+4deyim şu an
Happymoon0601 neyseki bebekleri minyon olanlarda var benim gibi:):):) benimki de bir hafta geriden geliyor daha 1 kiloydı 28 i bitirdiği gün. Sağlıkla gelsinlerr dışarda beslicez artık:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…