- 16 Ekim 2015
- 271
- 316
- 23
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.341
ay bizim aramızda 1 gün varmış zaten bizim bebişlerimizin huyu da aynı demeki ki, kız mı erkek mi seninki canım?Happymoon0601 neyseki bebekleri minyon olanlarda var benim gibi:):):) benimki de bir hafta geriden geliyor daha 1 kiloydı 28 i bitirdiği gün. Sağlıkla gelsinlerr dışarda beslicez artık:):):):)
Annem almis bu sabah,dun burda girunce soylemistim,o da almis. Hangi sunger biraz.kalin olmasi lazim degil mi.sular uste cikmasin diye.Merhabalar güzel ocak anneleri
Ben evde yatmak zorunda olduğum için malesef gidemedim ama saolsun eşimin arkadaşı bulmuş almış benim minik kuzuma.A101 e gitmek isteyenler için ben de yakından görmedim ama kullanan bir arkadaşım çok memnun ama file olmuyor büyük biraz küvet ebebek te küvet için sünger var çok da kullanisli ondan alicam
enini diyom kız. bizim yatakta yan dönünce göbeklerimiz üstüste biniyoAlla alla bilmiyorum ki bi boy buyuk mu almistik acaba.kocam da 2 m var ustelik
Erkek canımm :):) senin?ay bizim aramızda 1 gün varmış zaten bizim bebişlerimizin huyu da aynı demeki ki, kız mı erkek mi seninki canım?
Kiz minnos bu....evet birazcik ufak tefek demek ki babasid a dogdugun 2500 gr.mis ben de 2800 musum. Ikimizde.oyle.xok iri yari degiliz ben minyonumay bizim aramızda 1 gün varmış zaten bizim bebişlerimizin huyu da aynı demeki ki, kız mı erkek mi seninki canım?
ayol genetiği sağlam aslında hep tombiğiz ailecek buna noldu ki böyle
Bilmiyorum ki ben de ceviz,antep fistigi,yumurta(hatta omlet olarak yaptigim icin iki tane yiyorum gunde),muz hergun.yiyemiyorum sekeri yukseltiyor.diye iki gunde bir.... ilk baslarda doktora.sormustum nasil.sismanlar diye,o da ne yaparsan yap o bebegin yapisiyla ilgili saglikli olsun yeter. Bazi bebeklar 3 dogar bazisi 3.5 dogar. Onu belirlemek cok mumkun degil demisti. Benim plesentam ilk 18.haftada biraz.asagidaydi.sonra cikti yukari dirt tarafindaydi,simdi gene inmis asagi....anlamadim gitti... bu gebelik kapali kutuymus resmen,hergun.baska macera hayirlisi
inşallah haberler güzel olurİnş canım ya ilk işim buraya yazmak olucak güzel haber olursa
erkek benimkide hadi kız zayıf olsun güzelde benimki azıcık kilo alsın teyzesi yaKiz minnos bu....evet birazcik ufak tefek demek ki babasid a dogdugun 2500 gr.mis ben de 2800 musum. Ikimizde.oyle.xok iri yari degiliz ben minyonum)bebiste oyle galiba
Biz de minnakız azcık:):):) bebiş de bizim çocuğumuz olduğuna göre o da bizim gibi:):):) sağlıklı olsunlarrrr inşallahhKiz minnos bu....evet birazcik ufak tefek demek ki babasid a dogdugun 2500 gr.mis ben de 2800 musum. Ikimizde.oyle.xok iri yari degiliz ben minyonum)bebiste oyle galiba
http://www.butikbebe.com/urunListesi/1317/baby-zoo-urunleri.html
kızlar suna bakın çok güzel şeyler var ya
evet canım bunca sıkıntıya rağmen değer ikinciyi ara vermeden yapcam 2 seneye insallahÇok çok geçmiş olsun canım benim, valla bu hamilelik neler açtı başımıza... Her nekadar ağrılı, sancılı, bulantılı olsada süpermiş yaaaaBen bu hızla birkaç tane daha yaparım gerçi daha doğumu ve sonrasını görmedik
benim koca da ya düşüyor ya da karnıma değecekken yakalıyorum hep. Ayrılma vakti geldi diyorum sabahsiz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz kibende çok sızlanmayı sevmem ama bi size nazım geçiyo bide herife
XL anca olur canım L zor şiskoyum benL olur cnm. Boy kilo kac senin.
Ohh ohh 2'de olur 3'de.evet canım bunca sıkıntıya rağmen değer ikinciyi ara vermeden yapcam 2 seneye insallah
benim koca da ya düşüyor ya da karnıma değecekken yakalıyorum hep. Ayrılma vakti geldi diyorum sabah
XL anca olur canım L zor şiskoyum ben
4 tane düşünüyorum kısmet olursaOhh ohh 2'de olur 3'de.
evet canım albumınıydı onun gıbı oluomus bu da ınsallah degıldır canımCanım benimde ayaklarım çok şişiyor, 15/10 - 14/10-
13/9 bugun olcutugunde şu an bile sınırdasın dedi. İnşallah korktuğum gibi çıkmaz sonuç...
O şişmeye albumini deniliyordu galiba
yesınler bu cıcıslerı annesıııııııııTeyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?