2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annem almis bu sabah,dun burda girunce soylemistim,o da almis. Hangi sunger biraz.kalin olmasi lazim degil mi.sular uste cikmasin diye.

ay bizim aramızda 1 gün varmış zaten bizim bebişlerimizin huyu da aynı demeki ki, kız mı erkek mi seninki canım?
Kiz minnos bu....evet birazcik ufak tefek demek ki babasid a dogdugun 2500 gr.mis ben de 2800 musum. Ikimizde.oyle.xok iri yari degiliz ben minyonum)bebiste oyle galiba

kilosunu takma bence de zaten beslenmene dikkat ediyormuşsun, dr da demiş bebeğin yapısından diye. sağlıklı doğsunlar erken erken gelmesinler de kilo önemli değil

yldzbkrc, post: 43144603, member: 414731"]Evet istanbuldayım. masko dan aldım. fiyatı çok uygun değil 3,800 e aldık normal fiyatı 4,500 tl idi. gülen mobilya diye bir yer...daha uyguna düşünüyorsan caploonba firmasında bir üründe indirim vardı 2,750 tl ye geliyordu komple herşey krem rengi ayıcıklı bir modeldi. bende duvar kağıdı modelini mobilyacının birinde gördüm çok hoşuma gitti.[/QUOTE]
Tesekkur ederim. Ben avrupa yakasinda oturuyorum ama once modokoya bakmak istoyorum orda bu tarz bulamazsam artik maskoya giderim.guzel indirim yapmislar.ayicikli istemiyorum daha sade modeller hosuma gidiyor. InsaAllah ben de gönlüme gore bir sey bulurum.

evet canım bunca sıkıntıya rağmen değer ikinciyi ara vermeden yapcam 2 seneye insallah

siz hala kocalarınuızlamı yatıyonuz ben çoktan kovdum herifi yataktan sığamıyoz ki bende çok sızlanmayı sevmem ama bi size nazım geçiyo bide herife
benim koca da ya düşüyor ya da karnıma değecekken yakalıyorum hep. Ayrılma vakti geldi diyorum sabah

L olur cnm. Boy kilo kac senin.
XL anca olur canım L zor şiskoyum ben

Canım benimde ayaklarım çok şişiyor, 15/10 - 14/10-
13/9 bugun olcutugunde şu an bile sınırdasın dedi. İnşallah korktuğum gibi çıkmaz sonuç...
O şişmeye albumini deniliyordu galiba
evet canım albumınıydı onun gıbı oluomus bu da ınsallah degıldır canım
Teyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
yesınler bu cıcıslerı annesııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…