2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

her şey allahın takdırı canım.
olacagı varsa olur, olmayacagı varsa naparsan yap bebiş dogar. sen dikkat et beslenmene, oturmana kalkmana, bol bol su iç
bol bol dua et :=)
Allah Razı olsun inşallah Yarında kan değerlerim yükselir ve eşimin aileisne müjdeyi veririz..

Cuma günü adetim geçmişti bir gün evde test Yaptım pozitf çıkınca kan verdim aynı gün 47 çıktı yarın tekrarlıycam
5. haftaya göre degerın çok azmış. ama en azında 47 çıkmış, bu da bır umut sebebıdır :=) demek ki çok geç döllenme oldu
hayırlısıyla degerlerın yukselır inşallah.

5. haftaya göre degerın çok azmış. ama en azında 47 çıkmış, bu da bır umut sebebıdır :=) demek ki çok geç döllenme oldu
hayırlısıyla degerlerın yukselır inşallah.
Son adet tarihim 16 Nisan aslında 3 veya 4 haftalık cnm burda nedense 5 hafta diyor hayırlısı

Kızlar ben henüz yeni hamileyim de ya sanki hep vajinamdan bişiler akıcakmış gibi hissediyorum. Tamam hafif bi akıntım var ama îlk gebeliğim düşükle sonuçlandı o yüzden psikolojikmidir acaba sanki sürekli bişiler geliyomuş gibi wc gitme ihtiyacı hissediyorum kanama olduğunu görmeyince rahatlıyorum. Benim gibi hisseden varmı yoksa ben pimpiriğimden uyduruyomuyum

Son adet tarihim 16 Nisan aslında 3 veya 4 haftalık cnm burda nedense 5 hafta diyor hayırlısı
son adet tarıhını gırmedın mı ki? 5. haftası içinde olarak yazıyor aslında. yanı 4 hafta 1 günlükte olabilir 2-3- günlükte ..
geç döllenmiş olabilirsin. yoksa 47 bıle cıkmazdı
daha çok çok erken demek ki :=) hayırlısı olsun

Yani değer normal demi adetim 1 gün gecikti Yaptım '47' :)
Işte ben yapamadım bu takvimi son adet tarihi somuyoki doğacağı günü soruyor

Yani değer normal demi adetim 1 gün gecikti Yaptım '47' :)
Işte ben yapamadım bu takvimi son adet tarihi somuyoki doğacağı günü soruyor
5 ve üzeri hamılelık oldugu için normaldir heralde :=) benım adetın ılk gunu hcg 463 cıkmıstı
gün geçtikçe katlandı işte deger. ve döllenmeyle de alakalı bır durum
son adet tarıhını sormuyor muydu ki hatırlamadım

bu kadar endişelenme canım
stres ıyı bir şey degıl . psıkolojık olarak sana öyle gelıyor
yenı de hamılesın ya, onun da etkısı var. ama stres yapma

Yok ya doğacağı günü soruyor düzeltebilirmiyimki .hayırlısı cnm inş yarın yazarım sonucu Alınca adetimde daha gelmedine Göre 4 gün geçti bakalım nasip artık ...

benim durum vahim tam bitti wukrler diyodum bayagi kan geldi wimdi.. aglamak istiyorum onuda be eremiyorum oyle bi durum ki bu benim icin 4 aylik bi duwuk 9 aylik beklemeden sonra gelen kucucuk bir umut ve onun kaybolma ihtimali kendimi cok kotu hiss ediyorumm... artik cok yorgunum nolucaksa olsun artik dayanamiyorum cunki etrafimdakilarida uzmekten cok yoruldum...

burda her kes bir birini anlamadan dinlemeden konuwuyor iwte ..birweyler soruyorlar cevladiginda da kotu biri oluyorsun.. her kes yawadigi kadarini bilir sizce okadar bekleyiwten sonra hamile birinin minnacik bi belirti aramasi sucmu burda herkes tedirgin bebeyi icin ... nebileyim ne diyeyim ki ben yawadigimdan yazdim yanliw anlawilmiw korkuttugumu saniyorlarsa bu benim sucum degildir...

suan bunlari hungur hungur aglayarak yaziyorum ... kisa sureli bir sevincten sonra eger ki birwey olursa ewime bunu nasil anlatacagim yine kaybettim onu nasil diyeceyim en cokda kendim bu iwin ustesinden nasil gelip toparlanacagim yeniden bawlayacak daha bebek yokmu sorularina nasil cevap vereceyim o dayanma gucunu nerden bulacagim bilmiyorum her halde hayirlisi ... allah yar ve yardimcimiz olsun....

bu kadar endişelenme canım
stres ıyı bir şey degıl . psıkolojık olarak sana öyle gelıyor
yenı de hamılesın ya, onun da etkısı var. ama stres yapma
Nasıl atlatıcam canım bunu bilmiyorum. Peki sendede akıntı varmıydı özellikle yeni öğrendiğin zamanlar? Bide özellikle sabahları sanki adet olcakmışım gibi ağrı oluyo endişeleniyorum. bu tedirginliğe bi an önce son vermem lazım biliyorum ama malesef ! belki kalp atışını fln duyuduktan sonra rahatlıcam gibi

hatırlamıyorum canım akıntıyı. o agrılar normal bana da ara sıra adet sancısı gıbı sancı oluyor
bendekı tek hamılelık belırtısı göğüslerim şuan :=) büyüdüler ve çok fazla hassaslar
allahın takdırıne bırak her sey olacagına varır varır
hcg yaptırdın mı, degerın kaç?

Doğru diyosun canım insan kurcaladıkça daha çok strese giriyor. En iyîsi oluruna bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…