2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende eve gittim yemek yedim bayıldım bide sürekli ah of pof dedim kadın var kadın var dedikleri bu olsa gerek

oyy canım benim annesiyle oyun oynamış minnoş

Rimelsiz herseyi sureyim bari.eyeliner falanda cekerim o akmaz.
Bence de eyeliner solgunluğu kapatıyor hiç bir şey yapmasan da eyeliner çek derim :)

Bu arada benim bi arkadaşımda spinal anestezi istemişti bebeğimin sesini duymak istiyorum diye. Fakat doğum sırasında nabzı yükselip tansiyonu çıkınca tekrar bayıltmışlar. Umarım seninki öyle olmaz

ben direk panda oluyorum eyeliner çekince normalde bile gözümün altına akar hemen bide doğurdum bağırdım agladım zırladım derken son panda olarak çıkarım o ameliyathaneden
sabah sabah güldüm yaaa suda akmayan rimellerden almak lazım havuza bile giriyorsuun hiçbişi olmuyor ama kaliteli bir markanın almak gerekiyor makyaj düşünen varsa

hahaha töbe estafurullah sanah sabah kahkaha attım teyzeye bak sen
:))) teyzemiz dehsettir zaten 85 yasinda ama bizle genclesir insallah bizde onun gbi neseli birer yasli tonton teyzeler oluruz. ruyan cok guzelmis canm bende bi an kendimi oyle dusundum yine duygulandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…