2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar. ofise geldim az çalışayım dedim. ben artık iştahtan iyice kesildim hiçbişi yiyesim yok. gözlerimin altı mor, yanaklarım içine göçtü ya
Iskolik misin kiz sennn..... ne cok calisiyorsuno degil cocuguda icerde iskolik yapacann:))dogar dogmaz ofisboy hazir

Kizlar benimde dortlu tarama da ntd degeri yuksek risk cikti.. cok agladim internette hic acici seyler yazmiyordu cunku.. doktorum detayli ultrasona girmeden bisey diyemeyiz yanilma taramalar kesin sonuc vermez dedi.. bugun ultrasona girdim cok sukur omuriliginde hic bi sikinti cikmadi.. afd degerleri yuksek ciktigi icin sadece gebeligim yakin takibe alindi.. ama yinede icim hic rahat degil.. dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok suan

Canım gönlünü ferah tut inşallah iyi şeyler olsun. Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin amin

Hiç bozmayın moralinizi, inşallah hiç bişey yoktur rabbim korusun kuzularımızı

Kapı susleri hiç güzel yok yahuuu sıkıcı pinkperest cnm tasarlanan kız sen sende estetik gani yaparsın tül falanda fazlasıyla vardır :)

Kuzlar hiç acele etmeyin çok güzel bir tane yapıcam hem yaparken de fotoğraflarını çekerim sizde nasıl yapıldığını öğrenirsiniz. Netten alsanız bu model en az 100 tlye satılıyor aklınızda canlansın bir foto koyayım. Tabii daha minnoş süsleyeceğim ben

çok beğendim yaa

aynı benimki de öyle.. demek kaynanalık böle birşey ... :)

Nerden bulucaz ki bu cerceveyi falan.bir de uzerine yazdiklari isimler.sanki ayna.kesmesi gibi.... her eve senden lazim.... sonuncusunu cok begendim. Bunlari asmak icin kapiya civi falan cakilmayacak degil mi.

Ben de gittim gördüm minnoşumuuu 1.5 kilo olmuş boyu da 38.5 cm, plasentam hala aşağıda düzelmemiş doktorum cok rahat ve umutlu, ağrılar kasılmalar hepsi normal dedi, bebişimin kafası aşağı sağda sırtı solda 2 hafta sonra yine bakalım belki düzelir dedi, 2 hafta sonra kontrolüm var nst ye gircem.

Nerden bulucaz ki bu cerceveyi falan.bir de uzerine yazdiklari isimler.sanki ayna.kesmesi gibi.... her eve senden lazim.... sonuncusunu cok begendim. Bunlari asmak icin kapiya civi falan cakilmayacak degil mi.

Bebeğim çerçeveyi burdan alabilirsin ben eminönünden alıyorum. Tül üzerine de asabiliyorsun çivi için yerine de var. Tüle ben pek güvenemem Hastanelerde genelde çivi yeri oluyor.
http://www.buyukesnaf.com/u254/poly...er/kd-111-country-style-orta-boy-cerceve.html

Bebeğim güller eminönünde satılıyor fakat intagramda da satanlar oluyor.

Oy kuzum sende bir tosuncuk yapmışsın maşallah <3 2 hafta sonra benimde nst başlıyor çok heyecanlıyım :)) Gerçi girdim bir kere ama sancı çıkmadı :))

Bunlar çok hoşmuş valla. Dışardan satın alcağımıza sen yap senden alalım tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…