- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.941
Iskolik misin kiz sennn..... ne cok calisiyorsuno degil cocuguda icerde iskolik yapacann:))dogar dogmaz ofisboy hazirherkese günaydın kızlar. ofise geldim az çalışayım dedim. ben artık iştahtan iyice kesildim hiçbişi yiyesim yok. gözlerimin altı mor, yanaklarım içine göçtü ya
Kızım oldu, inşallah sağlıklı olur kuzucumm :)Kız mi erkek mi bilmiyorum annesi ama gör bak nasıl boylu puslu olacak tanıdığım bütün 7 aylık doğanlar daha gösterişli
Canım gönlünü ferah tut inşallah iyi şeyler olsun. Allah ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin aminKizlar benimde dortlu tarama da ntd degeri yuksek risk cikti.. cok agladim internette hic acici seyler yazmiyordu cunku.. doktorum detayli ultrasona girmeden bisey diyemeyiz yanilma taramalar kesin sonuc vermez dedi.. bugun ultrasona girdim cok sukur omuriliginde hic bi sikinti cikmadi.. afd degerleri yuksek ciktigi icin sadece gebeligim yakin takibe alindi.. ama yinede icim hic rahat degil.. dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok suan
Hiç bozmayın moralinizi, inşallah hiç bişey yoktur rabbim korusun kuzularımızıKizlar benimde dortlu tarama da ntd degeri yuksek risk cikti.. cok agladim internette hic acici seyler yazmiyordu cunku.. doktorum detayli ultrasona girmeden bisey diyemeyiz yanilma taramalar kesin sonuc vermez dedi.. bugun ultrasona girdim cok sukur omuriliginde hic bi sikinti cikmadi.. afd degerleri yuksek ciktigi icin sadece gebeligim yakin takibe alindi.. ama yinede icim hic rahat degil.. dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok suan
Kapı susleri hiç güzel yok yahuuu sıkıcıpinkperest cnm tasarlanan kız sen sende estetik gani yaparsın tül falanda fazlasıyla vardır :)
Tatlişkom ateş ölçer almadım ki ben daha. Hemen iade et uyuzlar Nasıl kırmışlar yaIncittim galiba yawrum :) kızz benim ateş ölçer kapağı kırık geldi iade mesajı attım....senin Kraft nasıl ölçümü denedinmi
Manyağım kız ben :) dötümün üstünde oturamıyom. Evde Can'ım sıkılıyo benim :)Iskolik misin kiz sennn..... ne cok calisiyorsuno degil cocuguda icerde iskolik yapacann:))dogar dogmaz ofisboy hazir
çok beğendim yaaKuzlar hiç acele etmeyin çok güzel bir tane yapıcam hem yaparken de fotoğraflarını çekerim sizde nasıl yapıldığını öğrenirsiniz. Netten alsanız bu model en az 100 tlye satılıyor aklınızda canlansın bir foto koyayım. Tabii daha minnoş süsleyeceğim ben
Kızım oldu, inşallah sağlıklı olur kuzucumm :)
gunaydın şekerim bende geldım ıse saat 2 olsada evıme gıtsem dıe bakıorum. canım benımde hıcbırsey yemek ıstemıo. sırtım cok agrıo heralde sırt ustu yatmaktan böyle ağrıyor. bugun bıde kasıklarımda cok agrı var ınsallah bu sancı denilen şey degıldır
devir yat totonu bosverrrManyağım kız ben :) dötümün üstünde oturamıyom. Evde Can'ım sıkılıyo benim :)
Nerden bulucaz ki bu cerceveyi falan.bir de uzerine yazdiklari isimler.sanki ayna.kesmesi gibi.... her eve senden lazim.... sonuncusunu cok begendim. Bunlari asmak icin kapiya civi falan cakilmayacak degil mi.Kuzlar hiç acele etmeyin çok güzel bir tane yapıcam hem yaparken de fotoğraflarını çekerim sizde nasıl yapıldığını öğrenirsiniz. Netten alsanız bu model en az 100 tlye satılıyor aklınızda canlansın bir foto koyayım. Tabii daha minnoş süsleyeceğim ben
Manyağım kız ben :) dötümün üstünde oturamıyom. Evde Can'ım sıkılıyo benim :)
:) evetaynı benimki de öyle.. demek kaynanalık böle birşey ... :)
Yok canım ya nerde bende bu uyuz herif olduktan sonra hergün fikir değiştiriyor :) battaniye hazırlatcam isimli ölee bekliom.Kuşum sıkılmasın canın yaaa :) Bu arada sorucam hep unutuyorum bebişin ismine karar verdin mi sen?
Nerden bulucaz ki bu cerceveyi falan.bir de uzerine yazdiklari isimler.sanki ayna.kesmesi gibi.... her eve senden lazim.... sonuncusunu cok begendim. Bunlari asmak icin kapiya civi falan cakilmayacak degil mi.
Ben de gittim gördüm minnoşumuuu 1.5 kilo olmuş boyu da 38.5 cm, plasentam hala aşağıda düzelmemiş doktorum cok rahat ve umutlu, ağrılar kasılmalar hepsi normal dedi, bebişimin kafası aşağı sağda sırtı solda 2 hafta sonra yine bakalım belki düzelir dedi, 2 hafta sonra kontrolüm var nst ye gircem.
Bunlar çok hoşmuş valla. Dışardan satın alcağımıza sen yap senden alalım tatlımmmmKuzlar hiç acele etmeyin çok güzel bir tane yapıcam hem yaparken de fotoğraflarını çekerim sizde nasıl yapıldığını öğrenirsiniz. Netten alsanız bu model en az 100 tlye satılıyor aklınızda canlansın bir foto koyayım. Tabii daha minnoş süsleyeceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?