- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.921
Teşekkür ediorum canımm bi bakiimm onaAyşe Öner. Hamilelik doğum ve bebek bakımı bu kitap gerçekten çok güzel. Sende bi araştır istersen.
rica ederim canım. Ayşe öner'i netten bi araştır videoları falan var bebek bakımıyla ilgili. Çok faydalı gibi. senin varmı başka bi kitap önerin canım?Teşekkür ediorum canımm bi bakiimm ona
Muhtemelen ondan canimCanim senin ikiz oldugu icin olabilir
Nasılsın canım nasıl gidiyo ikizlerleMuhtemelen ondan canim
Ben daha hiç araştırmadım tatlım bi bakıcam yazarımrica ederim canım. Ayşe öner'i netten bi araştır videoları falan var bebek bakımıyla ilgili. Çok faydalı gibi. senin varmı başka bi kitap önerin canım?
Canim benim sagol.cok sukur iyim.insallah hep boyle devam eder.en korktugum mide bulantisi.oda hafif var hep boyle kalir insallah.sen nasilsinnnNasılsın canım nasıl gidiyo ikizlerle
ins canim herkes uzuluyo farkindaym eski hastaligim gindeme gelecek diye korkanlar var ne kadarda belli etmeselerde 42ydim simdi 6kilo vermisim esim tartiyi saklamis uzuluyorum diye yani benim anlatmak istedigim suydu cok garip muhabbetler donuyo hastayi kusani anlamiyolar bence ya arladas 9ay tek bir aci cekmeyen insanlari taniyorum herkes bi sakinlessin ben cok kusuyrum kanamam var goguslerim kocman ama oley belirtim var diye sevinmiyorum nolur bebegim vitamin alsin diyorum sunu yesemde beslense minnak kalbini duysak diyorum insanlar aciyi cagiriyolar garip cok tsk edyorum gucuyum biliyorum aglattilar bugun beni kinadilar ama ALLAH buyuk herkese iyi gunler Isteyenler umatim hamilelik belrtilern hepsni fazlasiylagorursunuzde mutlu olursunuz
Cnm sakın üzülme ama bu konuyu mutlaka doktoruna Konuş kilo konusunda da Kafanı takma ben de 42 kiloyum doktor kilo ile Bebeğin beslenmesi Arasında bir ilgi yok o beslenir zaten dedi o yüzden 3.aydan sonra sen tekrar yemene devam edersin vitamin demir alırsın düzelir..Kusma ve bulantı korkularını doktora söyle ilaç kullanabilirsin ilk 3 ay hamilelik için verilen ilaçlar var güvenilir eczacı olduğum için biliyorum, doktoruna söyle bunları çekinme beslenmen içinde gerekirse hastanede yat ama doktora söyle ve iki doktora görüncok ama cokk tesekkur ediyorum beni rahatlattin beni anlayan biri evet bemde korkuyorum bebegm dusecek die bulandktan snra hemen esime diorm bak kanamam artmis mi gunlugume bakacak halim kalmio ogurup kusarken ALLAH yar yardimcimiz olsun sende kimligine yazdir canim ALLAH bebislerini sana bagislasin insallah doktordanda hayirli haberlerle seni bekliyoruz insallah dualarm senle
ben medicabil oktay altuna gidiyorumDemircideyim canim bende. Esentepede ibrahim beye gidicem bide zubeydede ahmet beye gittim sen ?
Memnunmusun canimben medicabil oktay altuna gidiyorum
evet memnunum sen sormadan herşeyi söylüyor.Benim çok kasık ağrım var hiç geçmiyor doktorum normal dedi ama sinirlerimi bozuyor artık yol yürüyünce dahada artıyor.Kusma ve bulantıdan iyidir tabi ama.Birde üstüne grip oldum süper olduMemnunmusun canim
Benim de martti, mayısti derken bur türlu kismet olmadı. Ikisinin de kalbi 7 haftalikken durdu. Kan pıhtılaşmasi çıktı. Şimdi de 5 haftalik hamileyim fakat kese gözükmedi lekem de geliyor. Sevinmekten korkuyorum öyle duygusuz bir şekilde beklemedeyimHer ay yazıyorum böyle Ekim anneleri, Kasım, Aralık....Bu kez de Ocak annesi olmak için yazıyorum. Sat 1 Nisan Bat 2 Mayıs. İki yıllık evliyim, 2 düşüğüm var. Biri kimyasal diğeri dış gebelik. Çok yıprandım ama yine de istiyorum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşAllah
Bende esentepede ibrahm beye gtcem ama en erken 26snda var dunde gezindim acik kahverengmsi akntim oldu korktum oyizden 26sndan once bi doktra gtmeden icim rahat etmicek keseyi Zübeyde de gordum ama devletede guvenemiyorum nekadar muayene ucreti canimevet memnunum sen sormadan herşeyi söylüyor.Benim çok kasık ağrım var hiç geçmiyor doktorum normal dedi ama sinirlerimi bozuyor artık yol yürüyünce dahada artıyor.Kusma ve bulantıdan iyidir tabi ama.Birde üstüne grip oldum süper oldu
Bendede bi sıkıntı yok canım şimdilik hala kalp atışını duymadık ona takıldım onu da duyarsam çok daha iyi Olcam inşallah.bulantın hiç olmaz inşallah benimde hafif hafif başladı bakalımCanim benim sagol.cok sukur iyim.insallah hep boyle devam eder.en korktugum mide bulantisi.oda hafif var hep boyle kalir insallah.sen nasilsinnn
Nezaman gidicen kalp atisi icin.duyarsin insallah canim hayirlisiyla.Bendede bi sıkıntı yok canım şimdilik hala kalp atışını duymadık ona takıldım onu da duyarsam çok daha iyi Olcam inşallah.bulantın hiç olmaz inşallah benimde hafif hafif başladı bakalım
seni cok iyi anliyorum bende heran regl olacakmisim gibi geliyodu simdilerde daha rahatimKızlar ben henüz yeni hamileyim de ya sanki hep vajinamdan bişiler akıcakmış gibi hissediyorum. Tamam hafif bi akıntım var ama îlk gebeliğim düşükle sonuçlandı o yüzden psikolojikmidir acaba sanki sürekli bişiler geliyomuş gibi wc gitme ihtiyacı hissediyorum kanama olduğunu görmeyince rahatlıyorum. Benim gibi hisseden varmı yoksa ben pimpiriğimden uyduruyomuyum
Canım ilk kahverengi lekelenme seklinde başladı sonra kırmızı lekelenme başladı giderek arttı 3-4 çorba kaşığı kadar geliyordu bir ara simdi halen devam ediyor parlak kırmızı her wcye gittiğimde bir tatlı kaşığı kadar geliyor hiç sebebini anlamadilar ama düşük riski var diyorlar mantıklı bir açıklama yapan olmadı inşallah atlatıcaz canım her nekadar morelimizi yüksek tutalım desekte gördüğümüzde kırmızıları ister istemez insanın canı sıkılıyor kalp atışını da duyamadık biz daha kalp atışını duyduktan sonra % 70 azalıyorMuş düşük riski çarşamba günü çağırdı kalp atışı için Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahkanaman yogunmu canim? bende kahverengi leke ardindan geldi iki gundur iki damlacik kan sonra kahverengi oldu bende s vindim tamam bitiyo ogleden beri adet gibi kanamam delirmek uzreyim doktorla konuwtum wehir diwinda ancak sabah baka bilecekmiw ozaman kadar olup olup dirilirim ben herhalde ..sana sebebi soylendimi canim neden sebebi ?
InwAllah biwey olmamiwtir..cok korkuyorum..senin kanaman yogunmu canim ?bende kahverendiyle Bawladi iki gun iki danla kan geldi tamam bitiyo dedim yine kahverendine dondu ..ogleden donra bi baktim sanki adet goruyorum...ilkinide boyle yawadigim icin boyle vazgecmiw gibi konuwuyorum tabiki bi unut var icimde ama nebileyim doya doya sevinemedim bile ....allahdan hayirlisi ikimiz icinde..
birazdan gidicem canimBu aylarda kanamalar olabiliyormus keske olmasa
Kanamana agri sanci adet sancisi gibi durumlar eslik ediyormu.yakininda bi kadin dogum hastanesi varsa istersen bi acile git. Bilirim zama gecmez icin hop hop eder. En azindan bi muayene olursun
bende birazdan gidicem iki buyuk parca duwurdum dun buyuzden hic uludum yok...ama yinede gidiyorum iwte doktora ne olup bittiiyini anlamak icin..hayirlisiii......Canım ilk kahverengi lekelenme seklinde başladı sonra kırmızı lekelenme başladı giderek arttı 3-4 çorba kaşığı kadar geliyordu bir ara simdi halen devam ediyor parlak kırmızı her wcye gittiğimde bir tatlı kaşığı kadar geliyor hiç sebebini anlamadilar ama düşük riski var diyorlar mantıklı bir açıklama yapan olmadı inşallah atlatıcaz canım her nekadar morelimizi yüksek tutalım desekte gördüğümüzde kırmızıları ister istemez insanın canı sıkılıyor kalp atışını da duyamadık biz daha kalp atışını duyduktan sonra % 70 azalıyorMuş düşük riski çarşamba günü çağırdı kalp atışı için Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?