- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.901
Hayirdir neden disari cikmiyorsunCannımmmmmm sıkılıyorr kızlarrrrr ne yapıyoruz nasıl oyalanıyorsunuz el atın kardeşinize dışarılara çıkmak istiyozzzzzz nezaman cıkacagızzzz bizzz
Cnm yanlış dusundun ben alınmadın gayet gülerek hatta şımarıklık yaparak yazdımKafan rahatlayacaksa ne ala
Ama hamileligin verdigi endise tedirginlik emin olamama acaba hep oluyor kafada
Bak benim soruma bile hemen gerilmissin yazindan belli
Hamileligin dogasinda var biz doktorlarin soylediklerine bile guvenemiyoruz baska doktor baska kaynak ariyoruz
Hepimiz boyleyiz.
Bu kisir dongu dogumdan sonrada devam edecek bu sefer bebeklerin dogum kilolarini sorucaz karsilastiricaz boylarini sonra emdikleri miktari vs vs vs bitmeyecek bu.
Ve hep acabalari olan gerilen stres yasayan biz olacagiz.
Tabiki birbirimize sorular soracagiz bilgilerden tecrubelerden faydalanacagiz yoksa burda isimiz ne
Ama bazi seyleride abartmamak lazim
Bilmiyorum kacinci hamileliginiz ister ilk olsun ister bes hepsinde ilk gibi heyecanli korkulu oluyor anneler.
Belki simdi sizi kizdiriyor bazi yorumlar ama zaman gecip bazi seyleri tecrube ettiginizde daha cok empati kurup daha anlayisli olabilceksiniz
Yani insallah....
.
Evt kitap okuyorum ara ara ama işte ne bilim zaman geçmiyo zaten tw de hiçbişi yok maşallahHayirdir neden disari cikmiyorsun
Enniyisi guzel bi kitap okumak... Kafa dagitici romantik mutlu bi kitap
Aman iyi bari cepten yaziyorum bende smiker kullanamiyorum sanki ukala konusmusum gibi oluyor.Cnm yanlış dusundun ben alınmadın gayet gülerek hatta şımarıklık yaparak yazdımben kızınca gulucuk koymam sozlerime ama eklemiştim ona gulucuk çünkü şımararak yazdın alındımı dusunme
Hehheehheh suyum gelene kadar suyuma gitcenizzz anımmmm anımmmmmm hahahAman iyi bari cepten yaziyorum bende smiker kullanamiyorum sanki ukala konusmusum gibi oluyor.
Yani ben hem meraktan sormustum hemde bi tavsiyede bulunmak istedim nacizane.
Yoksa ne demisler hamilenin suyu gelene kadar suyuna gideceksin ahahahaoley bu arada suratlari buldum
Bu sözü çok beğendim güzelmişAman iyi bari cepten yaziyorum bende smiker kullanamiyorum sanki ukala konusmusum gibi oluyor.
Yoksa ne demisler hamilenin suyu gelene kadar suyuna gideceksin ahahahaoley bu arada suratlari buldum
Bende beğendim bundan sonra çevremdeki insanlara bunu solicem heppBu sözü çok beğendim güzelmiş
kanaman yogunmu canim? bende kahverengi leke ardindan geldi iki gundur iki damlacik kan sonra kahverengi oldu bende s vindim tamam bitiyo ogleden beri adet gibi kanamam delirmek uzreyim doktorla konuwtum wehir diwinda ancak sabah baka bilecekmiw ozaman kadar olup olup dirilirim ben herhalde ..sana sebebi soylendimi canim neden sebebi ?Canım benim hemen vazgeçme benim tam 2 hafta oldu kanamam bitmek dinmek bilmedi acile gidip gelmekten doktor doktor gezmekten bir hal oldum bütün doktorlarında söylediği tek şey yatacaksin ayaklarının altına 2 yastık koyacaksın birde Pregesteron içiyorum günde 3defa ve kanamaya ağrı eşlik ederse iğne vuruluyorum nette cok araştırdım cok okudum böyle olupta bebeklerine kavuşan çok insan var inşallah bizde onlardan olucaz kuzum umudunu kaybetme atlatıcaz inşallah bu zor günleri sende yat ve gerekmedikce kalkma dinlenki meleklerimiz bize sıkı sıkı tutunsun canım
InwAllah biwey olmamiwtir..cok korkuyorum..senin kanaman yogunmu canim ?bende kahverendiyle Bawladi iki gun iki danla kan geldi tamam bitiyo dedim yine kahverendine dondu ..ogleden donra bi baktim sanki adet goruyorum...ilkinide boyle yawadigim icin boyle vazgecmiw gibi konuwuyorum tabiki bi unut var icimde ama nebileyim doya doya sevinemedim bile ....allahdan hayirlisi ikimiz icinde..Canım benim hemen vazgeçme benim tam 2 hafta oldu kanamam bitmek dinmek bilmedi acile gidip gelmekten doktor doktor gezmekten bir hal oldum bütün doktorlarında söylediği tek şey yatacaksin ayaklarının altına 2 yastık koyacaksın birde Pregesteron içiyorum günde 3defa ve kanamaya ağrı eşlik ederse iğne vuruluyorum nette cok araştırdım cok okudum böyle olupta bebeklerine kavuşan çok insan var inşallah bizde onlardan olucaz kuzum umudunu kaybetme atlatıcaz inşallah bu zor günleri sende yat ve gerekmedikce kalkma dinlenki meleklerimiz bize sıkı sıkı tutunsun canım
InwAllahBenim progestandan sonra gecti sadece azicik kahverengi bi leke oldu bugun biraz dolastik yoruldum korkuma ayaklarimi dikip yattim hemen bisi olmaz insallah
Ayyy kuzumm yaa hiç tavsiye etmemmm sabahtan beri dışardayım öğle yemeğini yedik dışarıda alışveriş yapıcaktık fena oldum çok karnım şiş sıcak deli gibi insanlar üstüme üstüme gelio sanki yaa boşver evde otur ben şahsen bidaha gündüz çıkmayı düşünmüorumm :))Cannımmmmmm sıkılıyorr kızlarrrrr ne yapıyoruz nasıl oyalanıyorsunuz el atın kardeşinize dışarılara çıkmak istiyozzzzzz nezaman cıkacagızzzz bizzz
Bu söz çok iimiş yaa :)Aman iyi bari cepten yaziyorum bende smiker kullanamiyorum sanki ukala konusmusum gibi oluyor.
Cnm özellikle hafta sonu daha kotu dimi çarpıyor insanlar resmen...ne alışverişi kendinemi bişiler aldınAyyy kuzumm yaa hiç tavsiye etmemmm sabahtan beri dışardayım öğle yemeğini yedik dışarıda alışveriş yapıcaktık fena oldum çok karnım şiş sıcak deli gibi insanlar üstüme üstüme gelio sanki yaa boşver evde otur ben şahsen bidaha gündüz çıkmayı düşünmüorumm :))
Ayyyy ben daha girmedim hiç bebek mağazalarına ama tahmin edebiliorum ne kadar cici şeyler olabileceğini :) kendime alcaktım ama hiçbişi bakmaya bile halim kalmadı ya .. Çok yemek yiyorum şişiorum sonrada oyy oyy diye diye geziorumCnm özellikle hafta sonu daha kotu dimi çarpıyor insanlar resmen...ne alışverişi kendinemi bişiler aldındun dışarı çıktım azcık sora bi bebek mağazasına girdik öylesine bakalım diye aman Allahımm nasıl güzel herşey nasıl güzel minik minik herşey çoraplar zıbınlar ayakkabılar bebeğin çeşit çeşit hamakları arabalar beşikler aşık oldum herşeye
Bu aylarda kanamalar olabiliyormus keske olmasakanaman yogunmu canim? bende kahverengi leke ardindan geldi iki gundur iki damlacik kan sonra kahverengi oldu bende s vindim tamam bitiyo ogleden beri adet gibi kanamam delirmek uzreyim doktorla konuwtum wehir diwinda ancak sabah baka bilecekmiw ozaman kadar olup olup dirilirim ben herhalde ..sana sebebi soylendimi canim neden sebebi ?
InwAllah biwey olmamiwtir..cok korkuyorum..senin kanaman yogunmu canim ?bende kahverendiyle Bawladi iki gun iki danla kan geldi tamam bitiyo dedim yine kahverendine dondu ..ogleden donra bi baktim sanki adet goruyorum...ilkinide boyle yawadigim icin boyle vazgecmiw gibi konuwuyorum tabiki bi unut var icimde ama nebileyim doya doya sevinemedim bile ....allahdan hayirlisi ikimiz icinde..
benimde adetim düzenliydi fakat geç döllenme olmuş 6 hafta diye beklerken 5 haftalık çıktı bebiş. canını hiç sıkma tatlım. yarın iyi haberlerini bekliyorum.Valla canım adetlerim hep düzenlidir en sonda 16 nisanda oldum işte
Her takvim farklı veriyor
Ayşe Öner. Hamilelik doğum ve bebek bakımı bu kitap gerçekten çok güzel. Sende bi araştır istersen.Kızlar bebek ve annelikle ilgili kitaplar almak istiorum var mı tavsiyesi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?