- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.881
Cnm ya bulantı ilacı neden vermiyor doktorun benim doktor bitkisel bir ilaç yazdı mesela suan baslamadın tabide dayanılmaz noktada değilim henüz çünkü bu şekilde olmandan iyidir bence bitkisel bir ilam yazsın yada ne bilim bu durumda olanlara serum bağlanıyo neden doktorun bunları onermiyor sana bir açıklaması varmı doktorun....bak benim kuzenimde gecen sene aşırı bulantıları vardı senin gibi doktoru hastaneye yatırttı serum bağlattı kız rahatladı birazins canim herkes uzuluyo farkindaym eski hastaligim gindeme gelecek diye korkanlar var ne kadarda belli etmeselerde 42ydim simdi 6kilo vermisim esim tartiyi saklamis uzuluyorum diye yani benim anlatmak istedigim suydu cok garip muhabbetler donuyo hastayi kusani anlamiyolar bence ya arladas 9ay tek bir aci cekmeyen insanlari taniyorum herkes bi sakinlessin ben cok kusuyrum kanamam var goguslerim kocman ama oley belirtim var diye sevinmiyorum nolur bebegim vitamin alsin diyorum sunu yesemde beslense minnak kalbini duysak diyorum insanlar aciyi cagiriyolar garip cok tsk edyorum gucuyum biliyorum aglattilar bugun beni kinadilar ama ALLAH buyuk herkese iyi gunler Isteyenler umatim hamilelik belrtilern hepsni fazlasiylagorursunuzde mutlu olursunuz
Pardon 6.haftanın basında yaniHiç yok hayatım ara ara mide bulantısı bi geliyor zaten ondan sonra hiçbişe yemiyom bu arada tam 6.haftanın sonunda başladı bulantı olayı...ama aşerme nezaman baslar gorucez
Çok Sağol cnm beni anlayanlar dan Allah Razı olsun ben buraya yeni katıldım kimin ne yaşadığı ni bilmiyorum ama herkesin bebeği hayırlı olsun hamileliğinde rahatsız olanlarda acil şifalar versin ,burda soru sorup cevap aramak için burdayım merak ettiğm için soruyorum keyfimden değil benim ablamda 9 ay yatar hamileliğinde kendim birebir yaşamasamda onunla kaldım ,hastaneye yatar serum verirler ama burda mide bulantısını yaşayanlar aşırı yaşayanlar olabilir sadede bi soru sordum niçin bukdar üzerine gidildi anlamadımHiç yok hayatım ara ara mide bulantısı bi geliyor zaten ondan sonra hiçbişe yemiyom bu arada tam 6.haftanın sonunda başladı bulantı olayı...ama aşerme nezaman baslar gorucez
bilmiyom hic ilac vermedi vucudum kaldrmaz diye mi dusundu acaba serum aldim ama benim bazi gidaara ilaclara fln alerjim var mesala en onemlisi yumurta yemem yasak hayatm boyunca bazi ilaclar yasak penisiline hele olumcul alerjim var kimligimede not suseceklerms hamiletim ne olur ne olmaz diye ne bileyim belki ben cok hastalik gecirdigimden bazi insanlar bana gercekten garip geliyo helede suan deli gibi midem bulanirken benimki nie bulanmiyo diyenlere ya bi sakinlesin nie hastaligi cagiriyosunuz birakin bulanmasin besleyin minnaklarinizi stres yapmayin ykbenm nie bole olmadi yk benom nie sole olmadi ne bileyim cok uzuldum bugun artk konusmak istemyrm ben burda tek kisiye solemedim ck yazan oldu nie bulanmiyo midemiz fln die hepsine itifen soledim dahada konusmak istemiyorum tatlim per gunu yine gidicez kalbi yine duymazsak kesin yatis vercek doktor bakalm nasip ALLAHbilir verende o alanda o hakkimizda hayirlisini versin dualrimz bosa gitmesinCnm ya bulantı ilacı neden vermiyor doktorun benim doktor bitkisel bir ilaç yazdı mesela suan baslamadın tabide dayanılmaz noktada değilim henüz çünkü bu şekilde olmandan iyidir bence bitkisel bir ilam yazsın yada ne bilim bu durumda olanlara serum bağlanıyo neden doktorun bunları onermiyor sana bir açıklaması varmı doktorun....bak benim kuzenimde gecen sene aşırı bulantıları vardı senin gibi doktoru hastaneye yatırttı serum bağlattı kız rahatladı biraz
Ayyy hadi bakalım bekliyoruz kalp atışları duymuşmuydun duymayamı gidiyonYarın doktora gidicem ultrason fotoraflarını atarım. :)
Sağlıkla cnm aminnnnnnnnmerhaba ocak anneleri. Allah izin verirse bende aranıza katılıcam. Benim de açık kahve rengi lekelenmem oldu.progesteron iğnesi oluyorum.allah hepimizi bebeklerine kavuştursun inşallah. .
Ayyy hadi bakalım bekliyoruz kalp atışları duymuşmuydun duymayamı gidiyon
Amin cnm amin ama ben yinede 2 doktor kontrolunu öneririm cnm başka doktorada gorun ben öyle yapıcam meselabilmiyom hic ilac vermedi vucudum kaldrmaz diye mi dusundu acaba serum aldim ama benim bazi gidaara ilaclara fln alerjim var mesala en onemlisi yumurta yemem yasak hayatm boyunca bazi ilaclar yasak penisiline hele olumcul alerjim var kimligimede not suseceklerms hamiletim ne olur ne olmaz diye ne bileyim belki ben cok hastalik gecirdigimden bazi insanlar bana gercekten garip geliyo helede suan deli gibi midem bulanirken benimki nie bulanmiyo diyenlere ya bi sakinlesin nie hastaligi cagiriyosunuz birakin bulanmasin besleyin minnaklarinizi stres yapmayin ykbenm nie bole olmadi yk benom nie sole olmadi ne bileyim cok uzuldum bugun artk konusmak istemyrm ben burda tek kisiye solemedim ck yazan oldu nie bulanmiyo midemiz fln die hepsine itifen soledim dahada konusmak istemiyorum tatlim per gunu yine gidicez kalbi yine duymazsak kesin yatis vercek doktor bakalm nasip ALLAHbilir verende o alanda o hakkimizda hayirlisini versin dualrimz bosa gitmesin
bilmiyom hic ilac vermedi vucudum kaldrmaz diye mi dusundu acaba serum aldim ama benim bazi gidaara ilaclara fln alerjim var mesala en onemlisi yumurta yemem yasak hayatm boyunca bazi ilaclar yasak penisiline hele olumcul alerjim var kimligimede not suseceklerms hamiletim ne olur ne olmaz diye ne bileyim belki ben cok hastalik gecirdigimden bazi insanlar bana gercekten garip geliyo helede suan deli gibi midem bulanirken benimki nie bulanmiyo diyenlere ya bi sakinlesin nie hastaligi cagiriyosunuz birakin bulanmasin besleyin minnaklarinizi stres yapmayin ykbenm nie bole olmadi yk benom nie sole olmadi ne bileyim cok uzuldum bugun artk konusmak istemyrm ben burda tek kisiye solemedim ck yazan oldu nie bulanmiyo midemiz fln die hepsine itifen soledim dahada konusmak istemiyorum tatlim per gunu yine gidicez kalbi yine duymazsak kesin yatis vercek doktor bakalm nasip ALLAHbilir verende o alanda o hakkimizda hayirlisini versin dualrimz bosa gitmesin
Benim progestandan sonra gecti sadece azicik kahverengi bi leke oldu bugun biraz dolastik yoruldum korkuma ayaklarimi dikip yattim hemen bisi olmaz insallahya lekelenmesi olanlar ne durumdasiniz tam bitti diyorum yine oluyoo uc gun dolmadi gittiiii
cok sagol canim ama cok ultrasyona girmek tehlikeliymis sen bilirsinde valla bilmiyorym aolmadi doktorumu degistiririm canim ama iki doktora ne bnim halim nede maddi durumumz pek mumkun olmayablir kismet diyelim ins bi solukta kolayca atlatirizAmin cnm amin ama ben yinede 2 doktor kontrolunu öneririm cnm başka doktorada gorun ben öyle yapıcam mesela
cok ama cokk tesekkur ediyorum beni rahatlattin beni anlayan biri evet bemde korkuyorum bebegm dusecek die bulandktan snra hemen esime diorm bak kanamam artmis mi gunlugume bakacak halim kalmio ogurup kusarken ALLAH yar yardimcimiz olsun sende kimligine yazdir canim ALLAH bebislerini sana bagislasin insallah doktordanda hayirli haberlerle seni bekliyoruz insallah dualarm senleGeçmiş olsun canım benim. Benim bulantım da çok. 3 kilo verdim 1 haftada.Korkuyorum bir şey olacak diye. Resmen öğürürken bebeğimin düşeceğini düşünmeye başladım. başım dönüyor açlıktan. Açım ama yemeği düşünmek bile midemi bulandırıyor. Ama geçecek. İlk gebeliğimde böyleydi. Hastahaneye yattım. 1 gece serum verdiler. Tam geçtiği günü bile hatırlıyorum. 1 buçuk ay sürmüştü 17 ekim günü kesilmişti bulantım.
Doktorda bir acayip niye ilaç vermemiş dimi.
Bilmiyordum o zamanlar ilaç olduğunu ama pazartesi gidip alıcam.
Bu arada benimde penisilin alerjim var çok duyarlıyım. Yumurta ise hafif sadece kaşıntı kızarıklık yapıyor.
Çok can sıkabiliyor bu durum.
cok ama cokk tesekkur ediyorum beni rahatlattin beni anlayan biri evet bemde korkuyorum bebegm dusecek die bulandktan snra hemen esime diorm bak kanamam artmis mi gunlugume bakacak halim kalmio ogurup kusarken ALLAH yar yardimcimiz olsun sende kimligine yazdir canim ALLAH bebislerini sana bagislasin insallah doktordanda hayirli haberlerle seni bekliyoruz insallah dualarm senle
Ben sordun cnm sormayada devam edicem benimle aynı günde ilerleyenlere soracağım tabiki....herkesin bunyesi farklı herkesde farklı boyut olur bunun bilincindeyim tabiki ama bu benim seçimim sormak istediğimi sorup kafam rahat oturucamBu keselerin kc mm oldugunu soran arkadaslar
Bunu niye soruyorsunuz hayir bilmedigimden soruyorum eger kendi kesenizle karsilastiracaksaniz yanlis yapiyosunuz
Her beden her bunye her insan farklidir
Ayni annenin iki hamileligi bile virbitinden cok farkli oluyor.
Kimini bulantisi olmaz kiminin hastanelik olacak kadar cok olur
Kiminin ucuncu ayda karni buyur kiminin altinci ayda karni olmaz
Bu sizi yada onun saglikli yada sagliksiz oldugu anlamina gelmez
Kafanizi gereksiz bilgilerle doldurmayin
İntermette cok bilgi kirliligi vardir kafamizi bulandirmayin doktorunuza guvenin ve onunuze bakin.
Bol suyunuzu icin dinlenin kafanizida bos seylere takmayin
Saglimli ve mutlu bir gebelik gecirin
Emin olun dogumdan sonra ugrasacak.dusunecek cooook seyiniz olacak
Ben sordun cnm sormayada devam edicem benimle aynı günde ilerleyenlere soracağım tabiki....herkesin bunyesi farklı herkesde farklı boyut olur bunun bilincindeyim tabiki ama bu benim seçimim sormak istediğimi sorup kafam rahat oturucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?