2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende kasık ağrısı falan olurdu iki gündür hiç bişey yok ya ne ağrı ne bir şey,zaten bulantımda yoktu, cuma günü kalp atışı için gidicem ama normal mi bu durum, birden bire kesildi ağrılar

Normal canım korkulcak bir şey yok, bendede ara sıra oluyor ara sıra kesiliyor. Dehşet midem bulanıyor benim de dün geceden bu yana mahvoldum. İnşallah hiç bulanmaz senin

İyi haberlerle gelin inşallah. Ağrı kalmaması normal. Benim de kalmadı. Gece bir ara uyandım. Karnımda bişey atıyor. Bebeğim dans ediyor sanki hop hop etti içim. Kese büyümeye çalışıyordu sanırım.

Normal canım korkulcak bir şey yok, bendede ara sıra oluyor ara sıra kesiliyor. Dehşet midem bulanıyor benim de dün geceden bu yana mahvoldum. İnşallah hiç bulanmaz senin

kıyamam ya amin canım inş bulanmaz, içimi rahatlattın sağol canım,bir de benim iştahım kesildiği halde inanılmaz şişkinim sanki 5 kilo aldım gibi ama kilom aynı tabi

Günaydın kızlaaarr
Ben geldimm,herkese iyilik ve sağlık diliyorum bu haftada.Benim geçtiğimiz yani 6. haftam zor geçti,mide bulantısı hat safhasındaydı.7. hafta daha bır guzel olur ıns.
Bu arada size bir şey soracağım.Benim herhangi bir kanamam olmadı ama,halsızlık bu sabah kalp carpıntıları ve mide bulantıları,üzerine halsizlik olması sebebiyle işe gitmekde çok büyük sıkıntı çekiyorum.Resmen gözüm yatakda kalıyor,ayaklarım geri geri gidiyor.Doktorun şöyle bir kaç gün istırahat için rapor vs.yazması için illaki bir durum mu olmalı.Bu durumumuz için rapor yazdıramıyormuyuz? Bi akıl verin canlar

Gunaydinlar
Bugun doktoragidecek arkadaslara allah ferahlik versin. İnsallah guzel haberlerle gelin. Allah herkesr bebegini bagislasin

Artik zamandanmi havadannsudan yedigimiz gdolardanmidir sehir hayatinin stresindenmidir bilinmez hamilelikler bile degisti
kanama vs okadar cok duyuyorumki
Bebeklerde nazlilasti :)
Kalbinizi ferah tutun
Dualarimiz hepimiz icin

aynen bende merak ediyorum :)

Günaydınnn kızlaarrr :))
19mayıs tatilini birleştirdik evdeyimm bgn sağlık ocağına gidip hamileliğimi bildiricem..akşama yemekli misafirim var bir de ama bebeğimle ilgilenicem bgn daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…