2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sen yemiyosun ama bebisin iyi masallah.. az kaldi dayan,sen bilincli annesin az kaldi sonra her seyi ye izin doktor oyle biraz sert soylemis sanki ama dikkatli ol diyedir bnce bosver
dikkat edetim diye yapıyo zaten ben biliyom. bide 15 günde bir gidiyorum. biri ücretsiz diğer 15 gün ücretli. ücretli gittiğimde moral veriyo. ücretsiz gittiğimde moralimi bozuyo. herşey para vala :)

yok yok o an moralim bozulduda şu an iyiyim hatta gelirken çukulata aldım yedim. bu arada bebekler bu haftadan sonra başaşağı durcaklarmış dönmez artık dedi. sizlerinde bilgisi olsun.

İştee bu, süpersin canım, sen çok güçlü bir annesin bebeğin de senin kadar güçlü olacak İnşallah hiç merak etme..

Benim doktorum da aynı şeyi söyledi bu arada, benim mideme çok baskı yapıyodu orada totosu ve ayakları varmış meğersem

Nar cok faydali kis geldi artik c vitamini hem ben de severim yerim nari genelde elinle yersen elini bi yerine surme derler inanmiyorum aslinda ama buna dikkat edip ye istersen icin rahat olur
ben eşime ayıklatıyorum tabağa tane tane kaşıkla yiyorum elimi hiç değirmeden

Ama zeytinyagi asitli bisey yenidogan bebegin cildi cok hassas zarar vermesin canim iyice arastirdinmi ?
canım hiçbi zararı yok zeytinyağını yanıklara bile sürüolar tam tersi cildi besliyo ben doğduğumda zeytinyağlı pamuklara sarmışlar hep cildim çok buruşukmuş.hala çok yumuşaktır tenim onun da biraz etkisi olduğunu düşünüyorum

evet ayaklarını gördüm ben dayamış ayakları ultrasonla bakarken bile tepikliyodu veledimmm :)

Nası yani 12 kilomuz gidecek mi doğumda
bebeiş benim önceden depoladığım yağlardan beslenirmiş. bide vitamin hapları varya hani demir ve decavit onlar çok besliyomuş bebeği.
sıkacan dişini yani yine diş kalmadı ya çok üzüldüm hamilelik deyince aklıma hep yemek gelirdi neler çıkıyo böyle

aynen kız :) sen iyisin dimi
iyi diyelim ii olsun oglus pek hareket etmıo bugun ama dınlenınce gecer. erken yatmam ıı oldu agrılarım gectı. ama bugun bedenım ıste olsada ruhum yatakta uyuo oyuzden hıcbısı yapmıom. demin ruhsat bılgılerını yanlıs gırdıgım ısı farkettım ııkı raporlamadım yoksa zıcmıstım ve paydos ettım nette gezınıom ıste
Aynen var canım, git var mutlaka indirimdeymiş şu an çünküü.. bir de her ayın 30'unda Boyner'de Kelebek indirimleri fln oluyormuş, o zaman da bakabilirsin
aa hıc bılmıodum bakım ben bı :) saol canımm
sıkacan dişini yani yine diş kalmadı ya çok üzüldüm hamilelik deyince aklıma hep yemek gelirdi neler çıkıyo böyle
kafadan 10 kg gıdıomus. cocuk 3.5 kg dogsa bı okdr da esı oluomus pslıgı vs derken 10 kg de sen

o eskıdenmıs valla hamılesın ye sen dıye. smdıkı nesıl ya hastalıktan yemıo gonlunce yada kılodan

zaten bi gün hareketliyse ertesi gün uyuyo oluyolar. kız kafalarda bi milyon bizim nolcek böle :) dalgınlık, unutkanlık... ben arabayı park etttiğim yeri unutmaya başladım

herkesin kilo alması vermesi farklıdır kızlar ben çabuk alır çabuk veririm esnek bi vücudum var kimi de az alır zor verir bünyeye göre değişir yani.birinin aldığı 5 kilo diğerinin 10 kilosuna bedel olabilir.o yüzden çok fazla takmamak lazım elimizden geldiğince dikkat edelim yeter.doğumdu emzirmeydi sonra çocuk yürüyünce peşinden koşarken falan verilir hepsi ben inanıyorum

Öyle diyorlar hep de 25 aldım falan. Nasıl gidiyor anlamıyorum. Ben de normal gidiyorum şuan 10 kilo aldım. İnşallah 12 15 le doğurursam 10 kilo falan masada gidiyormuş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…