- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.741
kocam beni gömer herhalde oraya :) akrebiz derken akrabalara değilHehehe sitesinde ben de göremedim ürünleri canım, markayı vermek için linkini göndermiştim bensexy olsun kız, akrep diil miyiz bi farkımız olsun dimi
Olsun canım ya, 69,9 sun daha 70 bile olmamissin :) benimde bu aylarda kilo artisi baya arttı, 7 kilo aldım bende, 55 oldumKızlarr benim kilo yine aldı başını gidiyo geçen pszartesiden beri 700 gr almışım toplamda 8,9 kilo oldu 69,9 oldum
Sizlerde durumlar nasıl
Cumartesi kontrolüm var dpktorum kızacak kesin
Püff
dikkat edetim diye yapıyo zaten ben biliyom. bide 15 günde bir gidiyorum. biri ücretsiz diğer 15 gün ücretli. ücretli gittiğimde moral veriyo. ücretsiz gittiğimde moralimi bozuyo. herşey para vala :)
10 kilo nerde gidiyomuş kız :) döner bıçağına mı takıyolar ki biziÖyle diyorlar hep de 25 aldım falan. Nasıl gidiyor anlamıyorum. Ben de normal gidiyorum şuan 10 kilo aldım. İnşallah 12 15 le doğurursam 10 kilo falan masada gidiyormuş zaten.
Yaa senin doktorun da biraz anten galiba.... Bu ne be normal insanın bile tokluk şekeri 140 150 olur yemek yiyince.... 110 daha ne olsun. Gebelikte şeker yükseliyor zaten bir çok insanda aynı sorun var. Benimde yüksek tokluk şekerim 150 160 çıkıyor. 140 ı geçirme dikkat et ölçüm yap dedi... Seninki çok abarttıı,moral bozuyor.... Aa çok kızdım hiç öyle denirmi hamile insana...pimpşrikleryok yok o an moralim bozulduda şu an iyiyim hatta gelirken çukulata aldım yedim. bu arada bebekler bu haftadan sonra başaşağı durcaklarmış dönmez artık dedi. sizlerinde bilgisi olsun.
Nasıl bir masaymis o ya, ben de o masada doğurmak istiyorum :)Öyle diyorlar hep de 25 aldım falan. Nasıl gidiyor anlamıyorum. Ben de normal gidiyorum şuan 10 kilo aldım. İnşallah 12 15 le doğurursam 10 kilo falan masada gidiyormuş zaten.
Bol bol sebzeye dayan ye gitsin :) sağlıkla doğacak bebişin ozaman ziyafet çekeceğiz :))ay yok fazla takmıyorum artık çünkü en baştan beri şekerimi söleyip duruyo alıştım. domates salatalıkla bu karın doyarmı anacım :) yicem işteallah bilir herşeyi.
bı tane vardı hepsı sexi dediğin gibi.. yatak odasını yerlestırırken evlenırken alınan gecelık dıkkatımı cektı. kv ozaman demıstı mevludunde gıyersın dıe anneme dıorum mevluttemı gıysem hıcte gymedım dıeburda lohusa yok kız bende baktım sexyyyyyyy şeyler varsen elaleme rezilmi etcen bizi :)
Şöyleki 3 kilo 3,5 kilo bebek+eşi 1,5 kilo+1,5 kilo kan +kordonu 500gr suyu 500 gr ödem falan 2 3 litre bak on kilo. İnternette yazıyordu. Alınan kiloların dağılımı yaz çıkıyor10 kilo nerde gidiyomuş kız :) döner bıçağına mı takıyolar ki bizi
manyak kız bu :)Yaa senin doktorun da biraz anten galiba.... Bu ne be normal insanın bile tokluk şekeri 140 150 olur yemek yiyince.... 110 daha ne olsun. Gebelikte şeker yükseliyor zaten bir çok insanda aynı sorun var. Benimde yüksek tokluk şekerim 150 160 çıkıyor. 140 ı geçirme dikkat et ölçüm yap dedi... Seninki çok abarttıı,moral bozuyor.... Aa çok kızdım hiç öyle denirmi hamile insana...pimpşrikler
hahahah canım yaaa10 kilo nerde gidiyomuş kız :) döner bıçağına mı takıyolar ki bizi
Nasıl bir masaymis o ya, ben de o masada doğurmak istiyorum :)
ay çok mu açık kız. kv kalpten gider herhalde :) giyme sen boşver.bı tane vardı hepsı sexi dediğin gibi.. yatak odasını yerlestırırken evlenırken alınan gecelık dıkkatımı cektı. kv ozaman demıstı mevludunde gıyersın dıe anneme dıorum mevluttemı gıysem hıcte gymedım dıeama heryerı acık asıl ınadına hastanede gyceksın kv dusup ölecek
Canım siparişi verdim artık yacanım bunun yenidoğan için köpük olanı var ben ondan aldım bi de ona bak istersen
ama kendı dedıay çok mu açık kız. kv kalpten gider herhalde :) giyme sen boşver.
zaten doğumu bekliyolar gecelikte cabası olur heraldehttp://www.boyner.com.tr/urun/miss-claire-saten-pijama-1679836-517740487-100307-100307.html ben bunu alıcam şöylee gözümüz gönlümüz açılsın dımıdogumdan cıktıgım gıbı herıf atlar bana
sexyyyyyyyyyyyyyyama kendı dedıonu normal de arkası bele kadar ıp ıp gelıo
unuttuğun bişi var 40 gün kanamız olcakmışzaten doğumu bekliyolar gecelikte cabası olur heralde
memişler buna girmez bebeğimhttp://www.boyner.com.tr/urun/miss-claire-saten-pijama-1679836-517740487-100307-100307.html ben bunu alıcam şöylee gözümüz gönlümüz açılsın dımıdogumdan cıktıgım gıbı herıf atlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?