2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr benim kilo yine aldı başını gidiyo geçen pszartesiden beri 700 gr almışım toplamda 8,9 kilo oldu 69,9 oldum
Sizlerde durumlar nasıl
Cumartesi kontrolüm var dpktorum kızacak kesin
Püff
Olsun canım ya, 69,9 sun daha 70 bile olmamissin :) benimde bu aylarda kilo artisi baya arttı, 7 kilo aldım bende, 55 oldum

yok yok o an moralim bozulduda şu an iyiyim hatta gelirken çukulata aldım yedim. bu arada bebekler bu haftadan sonra başaşağı durcaklarmış dönmez artık dedi. sizlerinde bilgisi olsun.
Yaa senin doktorun da biraz anten galiba.... Bu ne be normal insanın bile tokluk şekeri 140 150 olur yemek yiyince.... 110 daha ne olsun. Gebelikte şeker yükseliyor zaten bir çok insanda aynı sorun var. Benimde yüksek tokluk şekerim 150 160 çıkıyor. 140 ı geçirme dikkat et ölçüm yap dedi... Seninki çok abarttıı,moral bozuyor.... Aa çok kızdım hiç öyle denirmi hamile insana...pimpşrikler

burda lohusa yok kız bende baktım sexyyyyyyy şeyler var sen elaleme rezilmi etcen bizi :)
bı tane vardı hepsı sexi dediğin gibi.. yatak odasını yerlestırırken evlenırken alınan gecelık dıkkatımı cektı. kv ozaman demıstı mevludunde gıyersın dıe anneme dıorum mevluttemı gıysem hıcte gymedım dıe ama heryerı acık asıl ınadına hastanede gyceksın kv dusup ölecek

10 kilo nerde gidiyomuş kız :) döner bıçağına mı takıyolar ki bizi
Şöyleki 3 kilo 3,5 kilo bebek+eşi 1,5 kilo+1,5 kilo kan +kordonu 500gr suyu 500 gr ödem falan 2 3 litre bak on kilo. İnternette yazıyordu. Alınan kiloların dağılımı yaz çıkıyor

manyak kız bu :)

ay çok mu açık kız. kv kalpten gider herhalde :) giyme sen boşver.

kızlar alakasız bişi soracam. misafirodasının rustikleri 2 li yani sadece güneşlik ve tül takabiliyorum. 3 lü olsaydı fon perde ile süslicektim. tülüm şık beyaz bişi. sizce biraz renk katmak için ne yapılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…