- 4 Şubat 2015
- 600
- 1.035
- 63
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.761
Nasıl bir doktor bu böyle. Dengesiz. Allah korusun.çıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
Gunesligin iki parcaysa kanat gibi yanlara cok actirmadan arayi renkli bir kumaşla duvara tutturabilirsin, ya da tuhafiyelerde satılıyor uzun ince bir tül ipin üstune küçük guller in dikildiği birşeyler satılıyor, gunesligin her iki yaninanda olcak gibi tülün rustik halkalarına Bağlasan veya diksen güzel olur gibikızlar alakasız bişi soracam. misafirodasının rustikleri 2 li yani sadece güneşlik ve tül takabiliyorum. 3 lü olsaydı fon perde ile süslicektim. tülüm şık beyaz bişi. sizce biraz renk katmak için ne yapılabilir?
iyi doktormu kötü doktormu anlamadım ama adam öğle arası bile çalışıyo. benim karnıma ultrasonla bakarken yemek yiyodu düşün. ben 1 gibi çıktım benden sonra 150 hamile vardı sırada. bi ara gitti doğum yaptırdı geldi :) günde 20 kadın doğum yaptırıyomuş. :)Nasıl bir doktor bu böyle. Dengesiz. Allah korusun.
ay güzel bişiler tarif etmişssin ama hiçbişi anlamadım :)Gunesligin iki parcaysa kanat gibi yanlara cok actirmadan arayi renkli bir kumaşla duvara tutturabilirsin, ya da tuhafiyelerde satılıyor uzun ince bir tül ipin üstune küçük guller in dikildiği birşeyler satılıyor, gunesligin her iki yaninanda olcak gibi tülün rustik halkalarına Bağlasan veya diksen güzel olur gibi
iyi doktormu kötü doktormu anlamadım ama adam öğle arası bile çalışıyo. benim karnıma ultrasonla bakarken yemek yiyodu düşün. ben 1 gibi çıktım benden sonra 150 hamile vardı sırada. bi ara gitti doğum yaptırdı geldi :) günde 20 kadın doğum yaptırıyomuş. :)
canım yaaaa kıyamam üzme kendini, az kaldı biraz daha sabırçıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
ali fuat benim en nefret ettiğim doktor. kemal bey tüp bebeğin sahibi. ikiside değil canım :) onlar antalyada benim doktor başka bir ilde.Senin doktorun Ali Fuat mı Kemal Özgür mü?
Bence de sallama o kadar yaa allah büyük.... Gene dikkat et tabikide ama domates salatıklada yazık çocuğa varlık içinde yokluk çekiyormanyak kız bu :)
Bence de sallama o kadar yaa allah büyük.... Gene dikkat et tabikide ama domates salatıklada yazık çocuğa varlık içinde yokluk çekiyor
canım seninle tanışıyomuyuz pat diye doktor isimlerini söyledin deSenin doktorun Ali Fuat mı Kemal Özgür mü?
40 gün sürmüyormuş.ilk 4 5 gün yoğun gelip sonra azalıyormuş toplamda 10 15 gün sürüyormuş en uzunu. Ama o olmasa bile prolaktin hormonu süt için olan bütün arzun isteğini götürüyormşunuttuğun bişi var 40 gün kanamız olcakmışetti 10 ay
aman 6 ay daha bekleyiversinler :)40 gün sürmüyormuş.ilk 4 5 gün yoğun gelip sonra azalıyormuş toplamda 10 15 gün sürüyormuş en uzunu. Ama o olmasa bile prolaktin hormonu süt için olan bütün arzun isteğini götürüyormş
noldu tatlım?ben bu işyerinde sinirden erken dogum yapmazsam dahada bana bişey olmaz
TAMAM CANIM haber verırım. aslında cok kılo almadm oyle bir sis göbeğimde yok.bacaklarımdakıler ılk ay olustu ben damar sandım ama 3. ayda bellı ettı kendını heralde catı genıslemesınden dıye düşünyorum. göbeğimdeki de gecen ay oldu aslında göbek deıl tam bikini bolgemde onu bılmıyorum neden oldu orda bı gerginlikte yok. cok su ıcıyorum krem suruyorum kılo da 8.aydayım ve 8 kılo aldım. cogunlugu ılk aylarda gobek ortada yokken alındı. gecen ay 600 gr ondan oncekı ay 400 gr almıstım. ama dediğim gibi bence genetik arkadasım kapı kadar olmustu ama hıcbıyerı catlamamıs
ali fuat benim en nefret ettiğim doktor. kemal bey tüp bebeğin sahibi. ikiside değil canım :) onlar antalyada benim doktor başka bir ilde.
canım seninle tanışıyomuyuz pat diye doktor isimlerini söyledin de
ben sabah ordaydım işte benim doktorda ıspartada isim vermeyim şimdi ayıp olur :):) Yok tanışmıyoruz canım. Isparta'da yaşıyorum Antalya'da tüp bebek yaptırdım demiştin önceki yazılarında. Oradan aklımda kalmış.. Ama yanlış kalmış. Şeker konusuna üzüldüm ama bu kadar kontrolün altında Allah seni de bebeğini de korur. İçini ferah tut. O söyledikleri hiç bir önlem almayanlar için geçerli.
ben de baktım iş yerindeyim bi de, dedim ki biri görse rezil olcamburda lohusa yok kız bende baktım sexyyyyyyy şeyler varsen elaleme rezilmi etcen bizi :)
canım güzellermiş. ben uzun kollu giyemem sanırım geceliği sıkıntı basıyo :) kısa kollu arıyorum özellikle.Ben lohusa sepetinden bunları aldım. Fiyatlarıda makuldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?