2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl bir doktor bu böyle. Dengesiz. Allah korusun.

Gunesligin iki parcaysa kanat gibi yanlara cok actirmadan arayi renkli bir kumaşla duvara tutturabilirsin, ya da tuhafiyelerde satılıyor uzun ince bir tül ipin üstune küçük guller in dikildiği birşeyler satılıyor, gunesligin her iki yaninanda olcak gibi tülün rustik halkalarına Bağlasan veya diksen güzel olur gibi

Nasıl bir doktor bu böyle. Dengesiz. Allah korusun.
iyi doktormu kötü doktormu anlamadım ama adam öğle arası bile çalışıyo. benim karnıma ultrasonla bakarken yemek yiyodu düşün. ben 1 gibi çıktım benden sonra 150 hamile vardı sırada. bi ara gitti doğum yaptırdı geldi :) günde 20 kadın doğum yaptırıyomuş. :)

ay güzel bişiler tarif etmişssin ama hiçbişi anlamadım :)

Senin doktorun Ali Fuat mı Kemal Özgür mü?

canım yaaaa kıyamam üzme kendini, az kaldı biraz daha sabır

unuttuğun bişi var 40 gün kanamız olcakmış etti 10 ay
40 gün sürmüyormuş.ilk 4 5 gün yoğun gelip sonra azalıyormuş toplamda 10 15 gün sürüyormuş en uzunu. Ama o olmasa bile prolaktin hormonu süt için olan bütün arzun isteğini götürüyormş

Yoo kilon normal almışsin çok değil.Aklima geldi de çok ayakta duruyor musun? Yatinca ya da oturunca daha da az geriliyor ya olabilir mi
Dediğin gibi yapısal bir durum demek... Ben de kakao yağı kullanıyorum. Ama işte olacaksa yine olur. Benim bir arkadasim besinci ayinda göğüslerinde çatlama olmuş. Badem yağı da kullanıyormus.
Umarim az çatlakla atlatırsın/atlatıriz

ali fuat benim en nefret ettiğim doktor. kemal bey tüp bebeğin sahibi. ikiside değil canım :) onlar antalyada benim doktor başka bir ilde.

canım seninle tanışıyomuyuz pat diye doktor isimlerini söyledin de

:) Yok tanışmıyoruz canım. Isparta'da yaşıyorum Antalya'da tüp bebek yaptırdım demiştin önceki yazılarında. Oradan aklımda kalmış.. Ama yanlış kalmış. Şeker konusuna üzüldüm ama bu kadar kontrolün altında Allah seni de bebeğini de korur. İçini ferah tut. O söyledikleri hiç bir önlem almayanlar için geçerli.

Ben lohusa sepetinden bunları aldım. Fiyatlarıda makuldü.

Eklentiler

• image.webp
    58 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 69
ben sabah ordaydım işte benim doktorda ıspartada isim vermeyim şimdi ayıp olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…