- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.781
ben de baktım iş yerindeyim bi de, dedim ki biri görse rezil olcamburda lohusa yok kız bende baktım sexyyyyyyy şeyler varsen elaleme rezilmi etcen bizi :)
Benim boy da kısa ondan telaşlanıyomOlsun canım ya, 69,9 sun daha 70 bile olmamissin :) benimde bu aylarda kilo artisi baya arttı, 7 kilo aldım bende, 55 oldum
o farkı hastane de göstermesekHehehe sitesinde ben de göremedim ürünleri canım, markayı vermek için linkini göndermiştim bensexy olsun kız, akrep diil miyiz bi farkımız olsun dimi
inşallah ben de yaşamamevet sen yaptım, hem fiyatları uygun hem de hiç sorun yaşamadım
noldu tatlım?
Kısa kollularda vardı. Orayada bir bak istersen.canım güzellermiş. ben uzun kollu giyemem sanırım geceliği sıkıntı basıyo :) kısa kollu arıyorum özellikle.
sen gel kuzum ben seni rahatlatayım :) ortalıkta o kadar çok asalak insan var ki niye kızıyosun ki onların görevide asalaklık :)nerede abuk sabuk tip varsa benı buluyo sinirlerimi oynatıyolar, birde bu aralar yeni adetım cıktı sinirlenince carpıntı gelıyo bana hemen, bu gidişle 32 haftayı doldurup izne ayrılıcam ben ya stresten cocuk top gibi kaldı karnım kasıldı hep , bide cocuguma zarar gelecek dıye ıyıce sınırlenıyorum sonra. şube calısanlarıyla ugrasmak gercekten zor .2 gr beyınlerıyle nasıl bankacı olmuslar çözemıyorum .
bu arada senın doktorada uyuz oldum , bısey yeme ıcme demek ne demek ,bitkimisin sen fotosentezmi yapacan..söyle doktoruna benı oraya getırtmesıniyice psikopatlastım bu aralar zaten
bakıyom tatlımKısa kollularda vardı. Orayada bir bak istersen.
unuttuğun bişi var 40 gün kanamız olcakmışetti 10 ay
ben öle duydum uyduruyoda olabilirim :)hadi ya 40 günmü olcakmış
hepsi çok güzelBen lohusa sepetinden bunları aldım. Fiyatlarıda makuldü.
nerede abuk sabuk tip varsa benı buluyo sinirlerimi oynatıyolar, birde bu aralar yeni adetım cıktı sinirlenince carpıntı gelıyo bana hemen, bu gidişle 32 haftayı doldurup izne ayrılıcam ben ya stresten cocuk top gibi kaldı karnım kasıldı hep , bide cocuguma zarar gelecek dıye ıyıce sınırlenıyorum sonra. şube calısanlarıyla ugrasmak gercekten zor .2 gr beyınlerıyle nasıl bankacı olmuslar çözemıyorum .
bu arada senın doktorada uyuz oldum , bısey yeme ıcme demek ne demek ,bitkimisin sen fotosentezmi yapacan..söyle doktoruna benı oraya getırtmesıniyice psikopatlastım bu aralar zaten
çıktım doktordan kızlar. foto vermedi moralimin içine etti bıraktışekerim yüksekmiş 110 u geçmicekmiş tokluk. % 2-3 bebeği ölü doğurma ihtimalimi söyledi allah bilir dedim. yemek yeme dedi. domates salatalıktan başka bişi yeme dedi. çocuk 1563 gr mış. 2 hafta önde gidiyo dedi. insülinin dozunu arttırdı. ben ölem yaaaaaaaaaaaa
canım iş yerleri böyle ya :)) bizim iş yerinde ki hizmetli bile hesap soruyor bazen, şaşıp kalıyoruz ama lafımı da söylüyorum seni ilgilendirmez diye :)) takma boşver milletin beyni az çalışıyorsa onlarında suçu yok :)))
bende lafımı söyluyorum kuzum bide söylemezsem çatlarım heraldebu aralar nedense benı buluyolar anlamadım .
bi aralık olsunda ızne cıkıyım artık günleri sayıyorum .sen nasılsın elifcan konusamıyoruz nezamandır
sorma canım ya suyum az çıktı doppller de, şimdi normal diyorlar stres falan geçti iki hafta nerdeyse :)) ben kasım 15'te ayrılıcam canım valla izne,aralık diyordum ama artık gözüm yemiyor :))
10 kiloookafadan 10 kg gıdıomus. cocuk 3.5 kg dogsa bı okdr da esı oluomus pslıgı vs derken 10 kg de sen
Uydurma kızben öle duydum uyduruyoda olabilirim :)
ben de bilmiyorum ki adını yeaaahani şu büyüyenler var ya canım 5-6 yaşına kadar kullanılanlar, sallanma özelliği de var o yüzden mantıklı gelmişti, ben karyola diye biliyorum ismini ama yanlış olabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?