- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.981
6. Hafta doldu mu canım? 5 doldu 6 ya mı girdi?
Merak ediyorum bende. Vajinal istemiyorum ama. Kararsız kaldım.
Çok teşekkür ederim canımm hepimizin inşallah:)
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah canım:)Günaydııın,
Bugün bir buçukta randevum var. Üçüncü gebeliğim ve artık kesenin içini görmek istiyorum...
5+ 5' te bakalım ne göreceğiz...
Hayır duaları kabul edilir :)
Hadi inşallah canımyarın 6+0 olacak canım benimde işte cumaya kalp atışları belli olur dedi ...karından belli olur zaten ...olası bir durumda vajinadan bakıyorlar zaten ..
Biz aynı günmüşüz. Sizde durumlar nedir?Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah canım:)
Haber verirmisin dönüşte kalp atışını duydun mu falan diye:)
aynen yaa ne olacak bu halimiz :))Benimde SAT'ne göre bir hafta küçük gözüktü kese, 5+2 çıktı. Kalbi inşallah bu hafta duyarız....
Aynen aşırı şişlik var... Hatta memelerimi koyacak yer bulamıyorumzaten iriydiler şimdi yürürken bile canım acıyor...
Eminmisin canım acaba burda mı yanlış gösterio çünkü ben bgn 6+5im
Var canım ya olmaz mı kilom aynı ama sürekli bi şişkinlik var
Kizlar saglik ocagina bildirmek gerekiomus ozelde yapilan tum testler oradada yapilio bide onlarda sizi belli haftalarda cagrip ayrica test yapiolar beni 20.haftada tekrar cagrdilr mesela birde sisteme girdiler.allah korusun dusuk olursa ozamanda bildirin cunku saglik bakanliginda gebe goruneceksiniz eger dusuk olur 1 ay icinde bida hamilelik olursa bu sefer sistemde karisiklik oluyor dedi bana
Be
Benimde yok canim bende endiseleniyorum bazen akintim var hafif sari az az oluo bide goguslerim acio oda hafif. Bende cars gidicem insallah duyariz kalp atisini
İnşallah göreceksin canım, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydııın,
Bugün bir buçukta randevum var. Üçüncü gebeliğim ve artık kesenin içini görmek istiyorum...
5+ 5' te bakalım ne göreceğiz...
Hayır duaları kabul edilir :)
Cuma gidecem bakalım inşallah duyarızNezaman gidicen kalp atisi icin.duyarsin insallah canim hayirlisiyla.
canım selam hayırlı olsun bebeğin...Kan uyuşmazlığı bizde de var ama 2 iğneyle halloluyor... kadın biraz fazla tepki vermişA aa! Kızlar beni sağlık ocağından aradılar... Onlara bildirilmiş :) Arayıp bilgilerimi sordu... İşin tuhafı ben aile hekimim nerde hangi sağlık ocağında bilmiyorum... Hastaneler sisteme giriyormuş gebe olduğumuzu. Bizde kan uyuşmazlığı varonu duyunca kadın çok üzüldü tüh tüh dedi...
Aramıza hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla bebislerimize kavuşmamızı nasip etsin
hayırlı olsun canım sat kilo vs yazarsan tabloya ekleyeyim seni de
Allah hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah
AramızA hoşgeldin
Gözünüz aydın olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin... Değeriniz güzel artmış darısı kese ve kalbeHoşbulduk arkadaşlarım.
Ben 36 yaşındayım.
21 aylık beklemeden sonra gelen bebeğimiz, bizim ikinci mucizemiz.
4 yaşında bir kızım var dünyalar tatlısı :)
Sat: 22 Nisan 2015
Muhtemel doğum tarihi: 27 Ocak 2016
14 Mayıs betahcg: 19,04
18 Mayıs betahcg: 341,4
Dört günde yaklaşık 18 kat artmış. Biraz endişeliyim ama, kızımda da artışlar gün aşırı dörde katlardı, yani böyleydi.
Annelik... Sabırla beklemek önce... Sabırla büyütmek sonra... Hepsi o eşsiz duyguyu "anneliği" yaşamak için fazlasıyla değer...
Tüm anneler sağ sağlim kavuşsun, büyütsün, öpsün, koklasın yavrularını...
Hepinize sonsuz sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?