2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun. Allah sana sağlık versin. En yakın zamanda da bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Canım benim üzülme lütfen hayırlısı böleymiş de .. Senin için dua edeceğim inşallah en yakın zamanda bebişin kucağında olsunn..

Hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun. Umarim ennn yakin zamanda sorunsuz bir hamilelik gecirirsin.. Topikte bulunmani bende uygun bulmuyorum cunku kafani bosaltman lazim.. Dusunecek baska seyler bulman lazim.. Kendine cok dikkat et ama bizide habersiz birakma. Arada ugra :/

Daha önce aynı şeyleti yaşadığımda çok üzülmüştüm,insan üzülüyor... Ama geçiyor... Sonuçta kaybedilen bir bebek değil şu aşamada, sadece umut ve heves. Çünkü oluşmuş bir bebek yok zaten ortada.
Umudunuzu yitirmeyin... İki ay sonra tekrar başlayacaksınız. Güzel günler sizinle olsun...

Çok geçmiş olsun. Geçen ay bende yaşadım kimyasal gebelik.cok üzücü ama umudunu asla kaybetme.bu ay yine hamileyim ben çok şükür. Kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolaymış.en kısa zamanda bebeğine kavuş inşallah.

Merhaba ben de yeni anne adayıyım Sat 7 Nisan Çarşamba günü ilk kez kese ve beyaz nohut tanemi görmeye gideceğiz, inşallah her şey yolundadır Çok telaşlı ve heyecanlıyım. Benim 2. gebeliğim İlkini 5 aylık hamile iken kaybettim gelişim geriliğinden. İnşallah aynı sorunu tekrar yaşamam. Şimdi tüp bebek için hazırlık yapmış, bavullarımızı hazırlamış, günümün olmasını beklerken bir türlü olmaması test yapmaya niyetlendirdi. Ümidimiz yoktu ama Allahım yeter ki ol desin silik çizgiyi görünce şok oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Herkese kolay hamilelik ve doğumlar dilerim.

Gözün aydın cnm nezaman öğrendin hamileliği :)

Arkadaslar maalesef bebegimi kaybettim gelisimi ve kalbi durmus diger hamile arkadaslar rabbim bebeklerinizi korusun hamile olsaydim bu sene hacca gidemiyecektim demek ki rabbim bana hacci uygun gormus soz hepiniz icin dua edecegim hacda birde ne yalan soyleyeyim hamilelegim iyi olsaydi gidecektim ama riskli olunca gidemeyince benim gonlumde orayi daha cok istedi selametle arkadaslar

Gözün aydın cnm nezaman öğrendin hamileliği :)

Sağol canım benim. Eşim çok ısrar etti sen çok aşırı yoruluyorsun, keyfin yok, ateşleniyorsun, yemek yapamıyorsun, gör bak tüp bebeğe gitmeden senin hamile olduğunu öğreneceğiz dedi. Ben de yumurtalarım iğne ile zor büyüyor heveslendirme beni yoktur dedim, eşim ısrar etti pazartesi günü (11 mayıs akşamı) test aldı. Salı sabahı eşim işe gidince yaptım, silik çizgiyi gördüm ama gözlerim fal taşı gibi açık kaldı, çığlık atçam atamıyorum İlk işim doktoruma gitmek oldu.Tahlil 226.7 - (Perşembe) 2 gün sonra 430 a yükseldı, doktorum gözün aydın 2 ye katlanmış gebesin dedi Beni bir de tüp bebeğe yolluyordu yani bu bir kaç gün için de. Eşimi aradım beni alırmısın hastanedeyim sana ihtiyacım var dedim kötü mü dedi ya gelirsen yüz yüze konuşuruz dedim. arabaya bindim gözlerime bakıyo hadi söyle hamilesin değil mi, bebeğimiz olacak - eveeett dedim hemen gülleri çıkardı hazırlıklıymış Bu günle 7 gün oluyor hayırlısı ile, bir de görsem iyi olduğunu bilsem rahatlayacağım inşallah. Bu güzel tarifi imkansız duyguya çok hasrettim ve benim gibi hasretlik çeken herkese Rabbim nasip etsinn (aminn)

Allah gönlüne göre hacdan sonra nasip etsin inşaallah canım

Canım Allah beterinden korusun bende geçen sene 2, 5aylik bebegimi kaybettim kalbi durmustu Allahım sanada bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah dualrda buluşalım canım

Gozun aydin :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Çok geçmiş olsun canım. Ben de 5 aylıkken gelişim geriliğinden kaybettim ama hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki. Cennette meleklerimiz bizlere şefaatçi olacak inşallah.... Haccdan gelince kafan rahat bir şekilde yine olur inşallah . Hayırlısıyla git gel canım....

Aaaa süper olmuş valla eşinde tebrik ederim ne güzel anlamış helal olsun....bak tüp bebek derken Allah seni ugrastirmadi çokkk. Sevin. ....galiba en erken öğrenen benim :) daha 3 haftalikken beta 6.52 idi düşün neredeyse negatif hastaneye giderken ben hamileyim diye gittim gerçektende hamileymisi erken öğrendiğim için zaman geçmiyor. ..sen iyi zamanda ogrenmissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…