2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

püfffff ben de gece iki saat uyanıktım. baş ağrısı, reflü ve hamilelik kaynaklı bilumum ağrılarım yüzünden. şimdi de işteyim Allahtan yarım gün ve peşine 4 gün daha tatil var, kendimi bununla teselli ediyorum. geriye iki hafta kalıyor işte çalışmak için

canım bende uyuyamadım bacaklarımın kasılmasında acıyla uyandım hep, üçte ikisi gitti son aylar zorluyor ama inş çabuk geçer hepimize

Kızlar Günaydın bu sabah vajinamda hafif batma gibi ağrı hissettim sizde de oluyor mu
Aynen vajende batma var benim de içinde bişey sarkmış sanki bi de bacak aralarım ağrıdı hep kasılma da çok oldu sürekli top gibi şişiyodu gobeğim. Bu gece doğurcan dedim herhalde

Ben de aynı durumdayım. Hatta bu sene bitip rapor hakkım dolmadan 2 3 hafta önce bile ayrilasim var rapor alip çok yoruluyorum

valla haklısın canım ya zaten hamilelik yorgunluğu var birde hem iş hem ev daha zorluyor,aslında hamilelere çalışırken falan kolaylık yapmaları lazım devletin ya

kızlar günaydın. Rüyamda erken doğum yaptım bebeğimi kuvezde gördüm çok ağlıyordum.. uyandım baktım bizim ki tekmeliyor.. çok şükür dedim.. psikolojim mi bozuldu acaba ya

Allah çalışan annelere ve anne adaylarına yardım etsin. Biz evde zorlaniyoz sizi düşünemiyorum valla...
Aslinda ben de öğretmenim ama atanamadim. Özel sektorde çalışmami da eşim istemedi iyi ki onun sözünü dinlemisim diyorum özellikle bu aylar cok çabuk yoruluyorum. Dün bir çamaşır astım sanarsiniz dünyayı dolastim nasil bir bel ağrısıdir anlatamam. Şuan nispet yapmak gibi olmasin ama yan gelmis yatıyorum misss

kızlar günaydın. Rüyamda erken doğum yaptım bebeğimi kuvezde gördüm çok ağlıyordum.. uyandım baktım bizim ki tekmeliyor.. çok şükür dedim.. psikolojim mi bozuldu acaba ya

Allah korusun rüya bu psikolojino bozma hemen..

Ayy ben de doğurup duruyorum. Bebeğimi kucağıma alıp çarşıda dolaştığımi bile gördüm.. dizi film gibi ruyalarim her gün bir bölüm görüyorum

ben evde daha çok yoruluyorum.. normalde işim tüm gün ayakta olmayı gerektiriyor.. Ama sağolsun şirket oturarak çalışacağım bi iş verdi.. çok rahatım .. 37 de çıkmayı düşünüyorum

Allah korusun rüya bu psikolojino bozma hemen..

Ayy ben de doğurup duruyorum. Bebeğimi kucağıma alıp çarşıda dolaştığımi bile gördüm.. dizi film gibi ruyalarim her gün bir bölüm görüyorum
bende öyleyim her gün bi rüya yeminlen.. bugün kü beni çok etkiledi.. uyandığımda bile içimi çekiyodum.. resmen karnıma sarıldım

ben evde daha çok yoruluyorum.. normalde işim tüm gün ayakta olmayı gerektiriyor.. Ama sağolsun şirket oturarak çalışacağım bi iş verdi.. çok rahatım .. 37 de çıkmayı düşünüyorum
ohh ne güzel sen şanslisin o zaman.. Doğru valla insan evde olunca da duramıyor örneğin ütü var bir sürü beni bekliyoooo

bende öyleyim her gün bi rüya yeminlen.. bugün kü beni çok etkiledi.. uyandığımda bile içimi çekiyodum.. resmen karnıma sarıldım

Evet benim de uyanıp ordamisin oğluşum dedigim çok olmuştur karnımi yoklayarak

Al bendende o kadar bende surekli erken dogum yaptigimi goruyorum etrafimda o kadar cokki dun gecede felaket bi bel agrisi basladi dedim heralde dogum sancilari bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…