- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.381
Saol canimmmmmmmAfiyet bal seker olsun bebise yarasin canim.sen az aldin ye ye bol bol ye.annem yapcakmis zaten ben merak ettim sadece..portakal kabugu bile olmasi supermis
iradene hayranım :)10 senedir içiyorum cnm hamilelikte bıraktım yani hamile oldugumu öğrenince bıraktım. ...ama şimdi ara ara birer tane yakiyorum haftada 1 falan ama bugün 2 tane içtimsinirlendim yaktım yaaa kocamin sigaradan
Ben de aynı durumdayım. Hatta bu sene bitip rapor hakkım dolmadan 2 3 hafta önce bile ayrilasim var rapor alip çok yoruluyorumcanım ben 37 düşünüyordum ama 32 de alıcam dayanamıyorum, her şey ağır geliyor artık
demek ki sütmüşo bendede var pürtük pürtük oluyo ama o bende bayadır var yoksam süt mü ki şimdi sen yazınca aklıma geldi
canım bende uyuyamadım bacaklarımın kasılmasında acıyla uyandım hep, üçte ikisi gitti son aylar zorluyor ama inş çabuk geçer hepimize
Aynen vajende batma var benim de içinde bişey sarkmış sanki bi de bacak aralarım ağrıdı hep kasılma da çok oldu sürekli top gibi şişiyodu gobeğim. Bu gece doğurcan dedim herhaldeKızlar Günaydın bu sabah vajinamda hafif batma gibi ağrı hissettim sizde de oluyor mu
Ben de aynı durumdayım. Hatta bu sene bitip rapor hakkım dolmadan 2 3 hafta önce bile ayrilasim var rapor alip çok yoruluyorum
kızlar günaydın. Rüyamda erken doğum yaptım bebeğimi kuvezde gördüm çok ağlıyordum.. uyandım baktım bizim ki tekmeliyor.. çok şükür dedim.. psikolojim mi bozuldu acaba ya
rüyası bile kötü Allah korusun bebişlerimizicanım erken doğum olayları nedeniyle bilinçaltı olmuş :)))
rüyası bile kötü Allah korusun bebişlerimizi
kızlar günaydın. Rüyamda erken doğum yaptım bebeğimi kuvezde gördüm çok ağlıyordum.. uyandım baktım bizim ki tekmeliyor.. çok şükür dedim.. psikolojim mi bozuldu acaba ya
ben evde daha çok yoruluyorum.. normalde işim tüm gün ayakta olmayı gerektiriyor.. Ama sağolsun şirket oturarak çalışacağım bi iş verdi.. çok rahatım .. 37 de çıkmayı düşünüyorumAllah çalışan annelere ve anne adaylarına yardım etsin. Biz evde zorlaniyoz sizi düşünemiyorum valla...
Aslinda ben de öğretmenim ama atanamadim. Özel sektorde çalışmami da eşim istemedi iyi ki onun sözünü dinlemisim diyorum özellikle bu aylar cok çabuk yoruluyorum. Dün bir çamaşır astım sanarsiniz dünyayı dolastim nasil bir bel ağrısıdir anlatamam. Şuan nispet yapmak gibi olmasin ama yan gelmis yatıyorum misss
bende öyleyim her gün bi rüya yeminlen.. bugün kü beni çok etkiledi.. uyandığımda bile içimi çekiyodum.. resmen karnıma sarıldımAllah korusun rüya bu psikolojino bozma hemen..
Ayy ben de doğurup duruyorum. Bebeğimi kucağıma alıp çarşıda dolaştığımi bile gördüm.. dizi film gibi ruyalarim her gün bir bölüm görüyorum
ohh ne güzel sen şanslisin o zaman.. Doğru valla insan evde olunca da duramıyor örneğin ütü var bir sürü beni bekliyooooben evde daha çok yoruluyorum.. normalde işim tüm gün ayakta olmayı gerektiriyor.. Ama sağolsun şirket oturarak çalışacağım bi iş verdi.. çok rahatım .. 37 de çıkmayı düşünüyorum
bende öyleyim her gün bi rüya yeminlen.. bugün kü beni çok etkiledi.. uyandığımda bile içimi çekiyodum.. resmen karnıma sarıldım
pinkperest Pinkcim oglusumun odası 10 gün oldu hala gelmedi senin kaç günde geldi çocuk 15 gün dedi dediğinde yapacak galiba :)
Al bendende o kadar bende surekli erken dogum yaptigimi goruyorum etrafimda o kadar cokki dun gecede felaket bi bel agrisi basladi dedim heralde dogum sancilari bunlarkızlar günaydın. Rüyamda erken doğum yaptım bebeğimi kuvezde gördüm çok ağlıyordum.. uyandım baktım bizim ki tekmeliyor.. çok şükür dedim.. psikolojim mi bozuldu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?