- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.401
bende çok yapıyorum onu..ohh ne güzel sen şanslisin o zaman.. Doğru valla insan evde olunca da duramıyor örneğin ütü var bir sürü beni bekliyoooo
Evet benim de uyanıp ordamisin oğluşum dedigim çok olmuştur karnımi yoklayarak
benimde sabah gaz sancısı girdi aha dedim geliyoAl bendende o kadar bende surekli erken dogum yaptigimi goruyorum etrafimda o kadar cokki dun gecede felaket bi bel agrisi basladi dedim heralde dogum sancilari bunlar
Aaaa dünden beri bende de gaz var. Yokaa bu ayın number one ı gaz mı olacakbenimde sabah gaz sancısı girdi aha dedim geliyo
Kızlar ben geldim, bebiş 1275 gram olmuş.
Baş aşağı dönmüş.
Her şey yolunda
Bana hızlı kilo alıyorsun dedi, 53 kilo olmuşum. Hamile kalmadan 40 kiloydum.. ona göre 5, 6 kilo falan mı alacaktım anlamadım.. 13 kilo bu hafta için fazla belki ama zayıf başladım sonuçta neden dikkate almadı anlamadım
Evet canım her halükarda çalışabilir raporu alman gerekiyor. Ben de öyle yapacağım, 16 kasımda çalışabikir alıp 17 sinde izne ayrılacağım
Teşekkür ederim canım, inşallah senin de bebeğin döner bu haftalarda :)son aylar birden çok kilo alınıyor ya belki ondan demiştir canım bu arada maaşşallah bebişe :)) benimki ters duruyor inş döner :))
Teşekkür ederim canım, inşallah senin de bebeğin döner bu haftalarda :)
Eski vazelin tarzı mı yani ilaç tüpünü sıkarken biraz zor çıkıyorbenimki yumuşak canım krem gibi de değil ama yumuşak yani
Ben daha hiç alış veriş yapmadım yapamadım resmen yani bakalım ne yapacağız odanın rengine karar veremedim duvarlar beyaz kalacakta mobilya aksesuarlar nasıl olacak belli değil henüz. Zaten kıyafetleri vs ni hiç almadım ancak bakıyorum
Eski vazelin tarzı mı yani ilaç tüpünü sıkarken biraz zor çıkıyor
Daha zaman var ama inşallah sezeryana gerek kalmaz.inş canım benimki başından beri ters duruyormuş, dönmezse sezeryan dedi, bu arada sen dönerken hissettin mi canım
Reflu bitiriyor zaten bende gece nefes alamadım gaz doldu midem ve yemek borusu cayır cayır hemen gaviskona koştum :) hemen uyumuşum sonra şükürpüfffff ben de gece iki saat uyanıktım. baş ağrısı, reflü ve hamilelik kaynaklı bilumum ağrılarım yüzünden. şimdi de işteyimAllahtan yarım gün ve peşine 4 gün daha tatil var, kendimi bununla teselli ediyorum. geriye iki hafta kalıyor işte çalışmak için
Daha zaman var ama inşallah sezeryana gerek kalmaz.
2 hafta önce falan değişik bir hareket hissettim evet, şuan tam hatırlamıyorum o hareketi ama degisikti, o an demiştim eşime içerde takla mı atıyor bu diye :) O an döndüyse hissetmis olabilirim
Alaka benimki biraz zor çıktı ama sürerken aynı vazelin hemen eridiaynen canım eski vazelin gibi renksiz ama yumuşak zor çıkmıyor
ben hiç hissetmedim dönerkenbelki de o an dönmüştür canım :)) okuduğum kadarıyla farklı bir hareket oluyormuş dönerken :))
Alaka benimki biraz zor çıktı ama sürerken aynı vazelin hemen eridi
ben de gaz vardı bu ayı gazlı geçircez demek kiiAaaa dünden beri bende de gaz var. Yokaa bu ayın number one ı gaz mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?