2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar moralim çok bozuk ya, taş gibi olan ciciklerim çatlamaya başladı acaip moralim bozuluyor Top gibiydi ciciklerim, daha şimdiden büyüdüğü için şekli bile değişti Sizin de göğüsleriniz çatladı mı 85'ten 95'e çıkmıştı en son ölçtürdüğümde

Kızlar ben geldim, bebiş 1275 gram olmuş.
Baş aşağı dönmüş.
Her şey yolunda

Bana hızlı kilo alıyorsun dedi, 53 kilo olmuşum. Hamile kalmadan 40 kiloydum.. ona göre 5, 6 kilo falan mı alacaktım anlamadım.. 13 kilo bu hafta için fazla belki ama zayıf başladım sonuçta neden dikkate almadı anlamadım

son aylar birden çok kilo alınıyor ya belki ondan demiştir canım bu arada maaşşallah bebişe :)) benimki ters duruyor inş döner :))

telaş etmeye hıc gerek yok , oturup bi güzel liste yap kendıne alacaklarında dahil, ozaman cok rahat halledersın herseyı , bende bi odasını sıparıs ettım baskada bısey almadım , listen hazır olup paranda olduktan sonra herşey kolay :)

inş canım benimki başından beri ters duruyormuş, dönmezse sezeryan dedi, bu arada sen dönerken hissettin mi canım
Daha zaman var ama inşallah sezeryana gerek kalmaz.
2 hafta önce falan değişik bir hareket hissettim evet, şuan tam hatırlamıyorum o hareketi ama degisikti, o an demiştim eşime içerde takla mı atıyor bu diye :) O an döndüyse hissetmis olabilirim

Reflu bitiriyor zaten bende gece nefes alamadım gaz doldu midem ve yemek borusu cayır cayır hemen gaviskona koştum :) hemen uyumuşum sonra şükür

belki de o an dönmüştür canım :)) okuduğum kadarıyla farklı bir hareket oluyormuş dönerken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…