2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hamilelik süresince istersen kereviz tüketme pek derim.... Kasılmaları artırıyormuş diye okumuştum.
öyle mi, bakayım netten ben.
az önce baktım da
abartılmaması gerekıyormus. normal şekilde bişi olmuyormus :=)
neyse hafta da 1 yerım bende.. bu konuyla ılgılı de nette pek fazla bilgi yok.

Son düzenleme:
liste yapmadıysan
neyı ne kadar alacaksan yazmakta fayda var. en azından listeyı tamamladıgında '' okeydır bitti '' dıyorsun :=)

Vardi canim valla portakal kabugu bile vardi cok hosto al sende ama az cikti da 1 kase yetio bikana kadr yicem ama esime de diorum almadigim kilolari alicam bile heraksam yersem a.s. canim evet cok gec bebise enerji oldu kiprasip duruo evladim

Afiyet bal seker olsun bebise yarasin canim.sen az aldin ye ye bol bol ye.annem yapcakmis zaten ben merak ettim sadece..portakal kabugu bile olmasi supermis

Kızlar Lansinoh göğüs kremi neden krem formunda deil çok sert benimkinde problem yok dimi ilk defa bugün sürdum biraz

Bu gece herkes uyuyor. Bir ben uyuyamıyorum. Saat 4 ten beri ayaktayım. Biraz kendimi uyumaya zorlasam iyi olacak.

canım sürekli sert hakkaten ama çok gaz var bende ondan olabilir

Merhaba kızlar. Ben de cumartesi günü hastaneye gidip rapor aldım. Geçen hafta kalcam çok ağrıdı. Cuma gecesi ayağa kalkamadim. 2 gün yuruyemedim. Fizik Tedavi uzmanı gördü. İlaç falan yazamiyor tabiki. Yatıp dinlenmeye çalışıyorum. Evde de bir yığın iş var. Geceler de zor geçiyor artık. Cogumuzda uyku sorunu var
Ben de çok yoğun çalışıyorum işte malesef.Ama 32den sonra çalışabilir raporu alacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ben 37 düşünüyordum ama 32 de alıcam dayanamıyorum, her şey ağır geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…