- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.341
Timammmm yapmicam inşİçme youtube da sen sigara içince bebişin ne yaptığını gösteren video var... Onu izle bir daha içmessin.
10 senedir içiyorum cnm hamilelikte bıraktım yani hamile oldugumu öğrenince bıraktım. ...ama şimdi ara ara birer tane yakiyorum haftada 1 falan ama bugün 2 tane içtimNormalde içiyomuydun? Ya benim işim biraz stresli. Bide kendi işimi yapıyorum müşterilerle sürekli sıkıntılı işleri çözüyorum o yüzden sigarayı bırakamadım. Denedim ama baktık stres daha çok zorluo beni sinir yapıyorum aman dedim benim annem bana hamileyken fosur fosur içmiş çok şükür ben normalim saldım gitti o yüzden
Ben jokerin mağazından weewell aldım kulaktan 79 a ibmişKızlarrr ateşş ölçerleri hangi siteden söyledinizzz
Genel tüm vücutta var karnım sırtım bacaklarımnerde kaşıntı?
Ast alt istedi birde ilginç bir test istedi karaciğerle ilgili şeylerIdrar tahlili mi istedi enfeksiyon olabilir cnm genelde bu dönemde çok çıkıyor
İnternette varmıdır acaba bi bakayım hangi modeli acaba eklermisinBen jokerin mağazından weewell aldım kulaktan 79 a ibmiş
1 saniyede ölçtü valla
99dan inmişyi
Aynen doktorumda panik yaptı yarın aç karnına bakacaklar değerlerimeevet ya bn de arastirdm o kasinti olayini..ileri dereceye giderse ben de soylicem ebeye. gebelik kolestazi mi neydi yanlis yazdm belki de.. o olursa tehlikeli olablrmis ama o da bayaa baya deride yaralar kabarikliklar vs s olursa o hastalik olurmus yaziodu.. aman aman olmasin
Hımmm onu bilmiyorum ast alt sağlık ocağında sanki yapıyorlardıAst alt istedi birde ilginç bir test istedi karaciğerle ilgili şeyler
Teşekkür ederim inşallah ya bir bitmek bilmedi sorunlarım ama iyi düşünüyorum iyi olacak her şeyKaraciğer enzimleri yükselince kaşıntı olurmuş kan tahlili yapiyolar ona bakmak için gerçi benim bi ara yüksekti ama kaşıntı pek yoktu. Temiz çıkar tahlillerin inşallah
Ast alt kan değerlerinde hep bakıyorlar zatenHımmm onu bilmiyorum ast alt sağlık ocağında sanki yapıyorlardı
Varmış internet sayfasında bilemedim ki çok kuçukmu peki yorumlara bakmak lazım internettenBen jokerin mağazından weewell aldım kulaktan 79 a ibmiş
1 saniyede ölçtü valla
99dan inmişyi
sadece bunlar olsa amenna cicim.göğüslerimize bile dokunamaz hale geldik.Valla öylemi böylemi derken.... Ben kerevizi çok severim...hem de böyle çiğ çiğ yemeyi.... Ama öylemiş malesef.... Kereviz,adaçayı,hurma,civanperçemi bunlar rahmi uyarıcı etki yapıyormuş.
WTE220 canım modeliİnternette varmıdır acaba bi bakayım hangi modeli acaba eklermisin
Küçük değil fazla umarım işimizi görür canım :)Varmış internet sayfasında bilemedim ki çok kuçukmu peki yorumlara bakmak lazım internetten
Canım kağan kocatepenin kitabında pkumuştum duvarlar beyaz olmasın diyoduBen daha hiç alış veriş yapmadım yapamadım resmen yani bakalım ne yapacağız odanın rengine karar veremedim duvarlar beyaz kalacakta mobilya aksesuarlar nasıl olacak belli değil henüz. Zaten kıyafetleri vs ni hiç almadım ancak bakıyorum
Halla halla niye demiş acaba kırık beyazda değiştirebileceğimizi sanmıyorumCanım kağan kocatepenin kitabında pkumuştum duvarlar beyaz olmasın diyodu
İyi olmuyomuş bebiş için
Bi bakim e bebekte braun kulaktan 99 tl idi kalmışsa onu alayım bari bildiğimden şaşmim :)Küçük değil fazla umarım işimizi görür canım :)
Gercektenmi benim bitti şükür banyo takımı herseyi alındı kıyafetler arabasi kanguru dün de uyku seti siparis ettim şimdide ölçer siparis edeyim bitiyor sadece bezi ve tek kullanımlık alt açma alicam marketten bitiyor şükür :) Ayyy birde emzik kutusu ve zinciri lazım :)Ben daha hiç alış veriş yapmadım yapamadım resmen yani bakalım ne yapacağız odanın rengine karar veremedim duvarlar beyaz kalacakta mobilya aksesuarlar nasıl olacak belli değil henüz. Zaten kıyafetleri vs ni hiç almadım ancak bakıyorum
anladım. ben de ara sıra karnımda hafif kaşıntılar oluyorGenel tüm vücutta var karnım sırtım bacaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?