2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

10 senedir içiyorum cnm hamilelikte bıraktım yani hamile oldugumu öğrenince bıraktım. ...ama şimdi ara ara birer tane yakiyorum haftada 1 falan ama bugün 2 tane içtim sinirlendim yaktım yaaa kocamin sigaradan

Aynen doktorumda panik yaptı yarın aç karnına bakacaklar değerlerime

Karaciğer enzimleri yükselince kaşıntı olurmuş kan tahlili yapiyolar ona bakmak için gerçi benim bi ara yüksekti ama kaşıntı pek yoktu. Temiz çıkar tahlillerin inşallah
Teşekkür ederim inşallah ya bir bitmek bilmedi sorunlarım ama iyi düşünüyorum iyi olacak her şey

Valla öylemi böylemi derken.... Ben kerevizi çok severim...hem de böyle çiğ çiğ yemeyi.... Ama öylemiş malesef.... Kereviz,adaçayı,hurma,civanperçemi bunlar rahmi uyarıcı etki yapıyormuş.
sadece bunlar olsa amenna cicim.göğüslerimize bile dokunamaz hale geldik.bu arada papatya çayı da kasılmaları artırıyomuş

Ben daha hiç alış veriş yapmadım yapamadım resmen yani bakalım ne yapacağız odanın rengine karar veremedim duvarlar beyaz kalacakta mobilya aksesuarlar nasıl olacak belli değil henüz. Zaten kıyafetleri vs ni hiç almadım ancak bakıyorum

Canım kağan kocatepenin kitabında pkumuştum duvarlar beyaz olmasın diyodu
İyi olmuyomuş bebiş için

Gercektenmi benim bitti şükür banyo takımı herseyi alındı kıyafetler arabasi kanguru dün de uyku seti siparis ettim şimdide ölçer siparis edeyim bitiyor sadece bezi ve tek kullanımlık alt açma alicam marketten bitiyor şükür :) Ayyy birde emzik kutusu ve zinciri lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…