2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim gene garanti belgesi çıkıyor ürünün içerisinden, kutunun içerisine gene de gelen faturasını koy sakla.
Satıcıya sor, fatura göndereceksiniz değil mi diye. Arıza olursa, üretici firmayla irtibata geçeceksin.

Vallahi değer minnoşuma ama, dediğin gibi insanın canını sıkıyor :) İnşallah küçülmezde cicişler çok belli olmaz ileride

Kızlar oje sürüyor musunuz? Eskiden ojesiz çıkmayan ben, hamile kaldığımdan beri sürmüyorum. Ojeler değil de asetonlar bebeğe zarar veriyormuş diye okumuştum bir yerde. Birkaç kişiden de duyunca hiç sürmedim. Ama oje sürmeyi de özledim. Duydunuz mu hiç böyle bişey?

iyimiş ozaman ya magazadan bosuna kazıklanmaya gerek yok

gıttıgıdıyora hıc bulasma dıosun :) evet o ındırımı bende gordumde acaba her ay yapılıyormukı

sadece bunlar olsa amenna cicim.göğüslerimize bile dokunamaz hale geldik.bu arada papatya çayı da kasılmaları artırıyomuş
Aa ama benim doktorum ıhlamur,papatya,rezene serbest dedi. Hatta rezene bağırsaklarımıda rahatlatır günde bir fincan iç dedi.ç

asetonun kokusu cok zararlıymıs ,ojenın kendısı bır zarar vermıyor bebege, bende 40 yılın basında bi sürüyorum , arada bı bısey olmaz ya , silerken kokuyu ıcıne cekmeden silebılırsen sorun olmaz bence

öyle mi, bakayım netten ben.
az önce baktım da
abartılmaması gerekıyormus. normal şekilde bişi olmuyormus :=)
neyse hafta da 1 yerım bende.. bu konuyla ılgılı de nette pek fazla bilgi yok.
Yani evet haftada bir yada yemeğini yemek bencede bişiy yapmaz.

aynen canım bende çok seviyordum oje sürmeyi ama aseton nedeniyle bıraktım zararlıymış aman olsun doğduktan sonra gene süreriz :)))

Bende eskiden çok sürerdim, hamileligimde 4, 5 kez surmusumdur dogum gunumde falan.
Aseton kokusunu icine çok cekmedigin surece arada bir kullanabilirsin bence

Kuzum ojeyi çokta dert etmiyorum açıkcası, inan ki cep telefonu bin kat daha zararlı elimizden düşmüyor ama. Gene de ben asetonsuz oje çıkarıcı kullanıyorum ayaklarıma oje sürmeyince bir garip geliyor bana da

Ç
kızlar ya bendeki gaz çok kötü ya :))) gece cırt cırt uykudayken oluyor kendinden artık ne kadar gaz varsa, eşim duyuyor tabi bende uyanmamış gibi yapıyorum o an ama utandım bikaç defa olunca :)))
Yaaa ben de aynı durumdayım, eşim hiçbir şey demez rahat ol diyor ama ben yine de utanıyorum içimde ne varsa boşaltıyorum sanki

bende beyaz tenlıyım ve krem surup az kılo almama ragmen bknı bolgem catlamıs gecıo demek sonra he :)

k
Üzme kendini yalnız değilsin

Canım çok sıkılıyor ya. Kaynana gelicek güya beni görmeye hastayım diye. Daha gelmeden dediği lafa bakın... eee bizi nerelere götüreceksiniz dedi. Tam bir mal ya. Kendi kızı olsa gezmenin derdine mi düşerdi. Cehennemin dibine git adi kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…