- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.441
aa dogru souluyosun canım ya mesaj atıyım bir iki soru sorıyım ,içim rahat eder hem , pekı atıyorum ürün arızalandı garantısı ıcın nereye basvuruyoruz öyle gıttıgıdıyordan alınca kuzum?
Canım yapıcak bir şey yok mecbur catliyor tabi bazıları bu konuda şanslı hiç catlamiyor .....ben de bugün aynada bakarken bikini bolgem baya çatlamış kizimda da catlamisti ....Beyaz tenliyim sonrasında çok belli olmuyor ama can sıkıyor işte. ....alisacaksin......
Ben bebişe uyku seti siparişi verdim şimdi geldi gayet güzel....lansinoh göğüs kremi de ordan aldım ürün eline ulaşıyor kontrol ediyorsun sağlamsa kendi sayfandan onay veriyorsun ondan sonra parayı satıcıya aktarıyorlar..gecenlerde nuk ateş ölçer sorunlu çıktı hemen iade ettim paramı kartıma aktardılar
Ben de yorumları çok okudum. Lansinoh'un ikili elektrikli göğüs pompasını aldım. Normalde fiyatı 269 tl e-bebekte. Geçen gün bir indirim yaptılar. Akşam 8'den sabah 8'e kadar. 202 TL'ye düşürdüler. Ben de aldım. İkili zaman kazandırıyor diyorlar. Bence e-bebek'teki indirimleri bekle. Her ay lansinoh'ta indirim yapıyorlar. Geçen seferkini kaçırdım diye üzülmüştüm. Bu sefer yakaladım
Bebeğim gene garanti belgesi çıkıyor ürünün içerisinden, kutunun içerisine gene de gelen faturasını koy sakla.
Satıcıya sor, fatura göndereceksiniz değil mi diye. Arıza olursa, üretici firmayla irtibata geçeceksin.
Aa ama benim doktorum ıhlamur,papatya,rezene serbest dedi. Hatta rezene bağırsaklarımıda rahatlatır günde bir fincan iç dedi.çsadece bunlar olsa amenna cicim.göğüslerimize bile dokunamaz hale geldik.bu arada papatya çayı da kasılmaları artırıyomuş
Kızlar oje sürüyor musunuz? Eskiden ojesiz çıkmayan ben, hamile kaldığımdan beri sürmüyorum. Ojeler değil de asetonlar bebeğe zarar veriyormuş diye okumuştum bir yerde. Birkaç kişiden de duyunca hiç sürmedim. Ama oje sürmeyi de özledim.Duydunuz mu hiç böyle bişey?
Yani evet haftada bir yada yemeğini yemek bencede bişiy yapmaz.öyle mi, bakayım netten ben.
az önce baktım da
abartılmaması gerekıyormus. normal şekilde bişi olmuyormus :=)
neyse hafta da 1 yerım bende.. bu konuyla ılgılı de nette pek fazla bilgi yok.
Kızlar oje sürüyor musunuz? Eskiden ojesiz çıkmayan ben, hamile kaldığımdan beri sürmüyorum. Ojeler değil de asetonlar bebeğe zarar veriyormuş diye okumuştum bir yerde. Birkaç kişiden de duyunca hiç sürmedim. Ama oje sürmeyi de özledim.Duydunuz mu hiç böyle bişey?
Bende eskiden çok sürerdim, hamileligimde 4, 5 kez surmusumdur dogum gunumde falan.Kızlar oje sürüyor musunuz? Eskiden ojesiz çıkmayan ben, hamile kaldığımdan beri sürmüyorum. Ojeler değil de asetonlar bebeğe zarar veriyormuş diye okumuştum bir yerde. Birkaç kişiden de duyunca hiç sürmedim. Ama oje sürmeyi de özledim.Duydunuz mu hiç böyle bişey?
Gazdır o canım ya korkmaacanım sürekli sert hakkaten ama çok gaz var bende ondan olabilir
Yaaa ben de aynı durumdayım, eşim hiçbir şey demez rahat ol diyor ama ben yine de utanıyorum içimde ne varsa boşaltıyorum sankikızlar ya bendeki gaz çok kötü ya :))) gece cırt cırt uykudayken oluyor kendinden artık ne kadar gaz varsa, eşim duyuyor tabi bende uyanmamış gibi yapıyorum o an ama utandım bikaç defa olunca :)))
bende beyaz tenlıyım ve krem surup az kılo almama ragmen bknı bolgem catlamıs gecıo demek sonra he :)Canım yapıcak bir şey yok mecbur catliyor tabi bazıları bu konuda şanslı hiç catlamiyor .....ben de bugün aynada bakarken bikini bolgem baya çatlamış kizimda da catlamisti ....Beyaz tenliyim sonrasında çok belli olmuyor ama can sıkıyor işte. ....alisacaksin......
Gazdır o canım ya korkmaaGazman gibi gezdiğim için ayırtedebiliyorum
Kızlar ben geldim, bebiş 1275 gram olmuş.
Baş aşağı dönmüş.
Her şey yolunda
Bana hızlı kilo alıyorsun dedi, 53 kilo olmuşum. Hamile kalmadan 40 kiloydum.. ona göre 5, 6 kilo falan mı alacaktım anlamadım.. 13 kilo bu hafta için fazla belki ama zayıf başladım sonuçta neden dikkate almadı anlamadım
kKızlar ben geldim, bebiş 1275 gram olmuş.
Baş aşağı dönmüş.
Her şey yolunda
Bana hızlı kilo alıyorsun dedi, 53 kilo olmuşum. Hamile kalmadan 40 kiloydum.. ona göre 5, 6 kilo falan mı alacaktım anlamadım.. 13 kilo bu hafta için fazla belki ama zayıf başladım sonuçta neden dikkate almadı anlamadım
Ç
Yaaa ben de aynı durumdayım, eşim hiçbir şey demez rahat ol diyor ama ben yine de utanıyorum içimde ne varsa boşaltıyorum sanki
Evet canım öyle yapacağımyıllık izninimi kullanıcan çalışabılır raporu aldıktan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?