- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.601
BeNimde bugun agridi canm artik sonlara yaklasiyoruz normal bence27 haftalik hamile yim böyle hafiften ağrı var kasik ve karnim da ama leke kan yok erken doğum olmaz demi. Adet ağrısına yakın gibi
Aynen canım 36. Haftaya kadar vakti var :))valla benmki de kafasina gore takilio,donmedi daha :)) daha erken ya doner ins herhaldee
bebikler artık sığamıyo içimize de ondan.belki ters dönmüştür bu haftalarda dönmesi gerekiyo ya onu hissediyorsundur.dönmesi erken doğacağı anlamına gelmez canım su gelmesi kanama olması sancı vs olmadan korkma
üfff ne zor çıkar onlar hiç sevmem ben pembeciyim
Ohh ohh MaşAllah... :)) Bak neşeli olmak güzelmiş... Elifler uzun boylu, zayıf olurlarmış öyle diyorlar...
canım ayakları oradaysa olabilir ağrı da yapar bu durum benim ki öyle şu an resmen ayakları nı vajene vuruyo sıpa
Benim eşim alıştı,mecburen çünkü gaz sancısı mı doğum mu diye iki kere nst ye bağladılar.... Gaz serbest hamilelikten dolayı ama işte beni düşündüren şimdi bir aydır ben yatıyorum diye annem kalıyordu yanımda salıyordum annemin yanında .... Ama kayınvaldem gelecek pazartesi bana bakmak için onun yanında nasıl rahat edeceğim hiç bilmiyorum.... Yattığım için daha çok gaz problem
M oluyor çünkü
Kuzum çook çook normal bayramda ben çok korkmuştum acile gitmiştim 27 haftalıktı o zaman. Nst ye bile bağladılar. Ben ilk başta sancı gibi sanmıştım onu korktum geldim dedim.
Doktor şey demişti çok normal, bebeğin yeri çok rahat şu anda dimdik ayakta duruyor demişti. Ayaklarıyla baskı yapıyor. Resmen bıçak gibi ağrı giriyordu ara sıra aayy dedirttiriyordu bana :)
canım bende de olmuştu enzimler yükselmişti. günlerce kaşınmaktan kafayı yemiştim geceleri uyuyamadım. bi de bayram tatiline denk geldi şehirdışındaydık doktoruma da görünemedim. acilde tahlil yaptırdığımda kararciğerden kaynaklı olduğunu anladım. yumurta, ceviz, acı ekşi yeme bir süre. bir de çok kaşıntın olunca ılık bi duş al. ben ilaç kullanmadan atlattım ama 1 haftadan da uzun sürdü tabi. geçmiş olsun, inşallah değerlerin çokk yüksek değildir de korkulacak bir durum yoktur.
ben günde 1 hurma yiyorum. abartılmadığı sürece yemek doğuma hazırlık yapar heralde.
benim bütün omurgam ağrıyor. hatta geçen göğüs kafesim bile ağrıyodu
benim de karnımda falan çatlak olmadı şimdilik ama göğsümde oldu canım. ölçmedim ama büyüdü tabi. nemlendirmeyi ihmal etme. ben karnıma yoğunlaştım göğüsleri ihmal ettim ondan oldu sanırım
ya ben elektronikleri internetten almayı sevmiyorum. elektronik biraz şans işi, bozuk çıkar sık sık arızalanır falan. sürekli kargoyla internetten mesajla falan uğraşmak istemiyorum. karşımda kanlı canlı muhatap olmalı
benim doktorum daha ilk kontrolde ıhlamur hariç bitki çayı yasak demişti.
bende çok yok ama ayağınızı mı üşütüyosunuz acaba:) malum hava değişimi var. ben gece bile kalın çorapla yatıyorum. terliksiz yere basmam zaten. az bi üşütünce afedersiniz midemi bozuyorum ben de ordan anlıyorum
Benimde tam oralar acimaya basladi cnm.bazen ayagi felan cikar diye korkuyorum
Doğru diyon haklısınşu dakıkadan ıtıbaren kendıne hakım olman lazım artık. gebelıgımız çok ılerledı
ve sen bu bebeğe kolay sahip olmadın canım.
nefsıne hakim olmalısın.
iyi yapmışşsınnn....Ben burda sunu anladimki hepsi ayni bunlarin. Benim annemde kv ama bizdeyken gelinmz hastaydi duramadi burda annesi rahatsiz gelemez cocukta var napicak diip durdu. Isleri hemen bitirip gtti yanina. Telinde canimmm die kayitli.kv telde Ben ise adimla :) cocuklarinin adinn yannda kizim oglum yazar benm tek adim. Ufak seyler belki ama annemde kv oda kv aralarinda daglar kdr fark var. Allah merhamet versin artik cok umrumdada deil eskisi gbi davranmiom bende kaynana die kaydettim tele
Zaten kanamam olmuştu bir geçmiş olsu bile demedi utanmaz. Bide gezecem diyor. Git kendin gez. Hiç de uğraşamam onlar gelince özellikle yatacam madem böylr düşünüyor
Brnim de rahim ağzına ayakla vyruyor sanki cnm
Dönüo olabilir mi canımm?Bana bişiler oluyor yetisinn aaa dostlar oglusum alttan baskı yapti yarım saat içinde 3 defa sanki çıkacaktı korkudan nasıl sıktım kendimi nie böyle yapıyor acep
Tabiki doğru diyor peki sen napiyosun artık :)Doğru diyon haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?