- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.581
toplamda kaç kilo aldın?Ay bi ben mi kilo alıyom
Geçen hafta 700 ondan öncr 600 gr aldım
Pufff :'(
Ayyy nerde durdu kuzummm yaa :))
Her çıktığımda 1kg artıorum valla
Kv benim telefonda kaynana kaynar kazanBen burda sunu anladimki hepsi ayni bunlarin. Benim annemde kv ama bizdeyken gelinmz hastaydi duramadi burda annesi rahatsiz gelemez cocukta var napicak diip durdu. Isleri hemen bitirip gtti yanina. Telinde canimmm die kayitli.kv telde Ben ise adimla :) cocuklarinin adinn yannda kizim oglum yazar benm tek adim. Ufak seyler belki ama annemde kv oda kv aralarinda daglar kdr fark var. Allah merhamet versin artik cok umrumdada deil eskisi gbi davranmiom bende kaynana die kaydettim tele
içmemen lazım canım.Sigara konusunda acayip iradesizim ben hala içiyorum umarım bebeğe zararı yoktur
Ben de bi ara mikrop yazmıştım sonra değiştirdim kaynana yazdımBen burda sunu anladimki hepsi ayni bunlarin. Benim annemde kv ama bizdeyken gelinmz hastaydi duramadi burda annesi rahatsiz gelemez cocukta var napicak diip durdu. Isleri hemen bitirip gtti yanina. Telinde canimmm die kayitli.kv telde Ben ise adimla :) cocuklarinin adinn yannda kizim oglum yazar benm tek adim. Ufak seyler belki ama annemde kv oda kv aralarinda daglar kdr fark var. Allah merhamet versin artik cok umrumdada deil eskisi gbi davranmiom bende kaynana die kaydettim tele
az almıssın sen. bana 15 kilo de8,9 canım
Boy da 1,56 olunca
Valla haftada 1kg alıorum 10hafta kaldı 10kilo daha alırsam 25kilo ile tamamlıcam heralde ahahahhaftada mı ayda mı?benım durdu
şimdilik
öyle oluyormus haftada 1 kg alınıyormus son zamanlarValla haftada 1kg alıorum 10hafta kaldı 10kilo daha alırsam 25kilo ile tamamlıcam heralde ahahah
biliyom canımiçmemen lazım canım.
az kaldı sabret
hiç tiksinme olmadı mı ilk zamanlar?Kilo alsnl
biliyom canım
Yok canım olmadı bulantılardan dolayı yemek bile yiyemedim ama sigarada olmadı öle bişi. Azalttım ama kesemiyorumhiç tiksinme olmadı mı ilk zamanlar?
şu dakıkadan ıtıbaren kendıne hakım olman lazım artık. gebelıgımız çok ılerledıYok canım olmadı bulantılardan dolayı yemek bile yiyemedim ama sigarada olmadı öle bişi. Azalttım ama kesemiyorum
Bak şimdiiii kıskandımmm seniii :)) sende al kilo :)) Allahtan hala belli stmiorum aldığım kilolarıöyle oluyormus haftada 1 kg alınıyormus son zamanlar
neyse ben halımden memnunum. yedıklerıme dikkat etmme lazım
en azından hamur, şekerli şeyleri kestim.
Hahahah iyimisKv benim telefonda kaynana kaynar kazandiye kayıtlı
Kesinlikle canimBen de bi ara mikrop yazmıştım sonra değiştirdim kaynana yazdımbenim de annem kaynana ama Gelinleri havada kspışıyor annemi. Annem de onlara gidince normal zamanda bile her işlerini yapıyor hep onların tarafinda oluyor. .... bizim de kaderimiz veya sınavımız buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?