- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.561
Valla ben hamile olmasam ve boyle yatmasam kimseden bişiy beklemem .... Çünkü çok şükür yapıyor ben k.v her eksiğime koşar kadın ama onun gelini sıkıntılı yani benAman yok kizim mizim palavra..bizim ki de kimse gelmiyor evi temizlencekmis diye anneme dert yandi dusunannem ki hayatta laf sokmaz vala lafini yarida kesti o kdr kizdi.bu halimle ise gidiyorum diye bi annem bi kocacim uzuluyor zaten
Bende her hafta tartılırım iki haftadır 100 er gram falan alıyorum o kadar da yiyorum eksiklik mi var ki diyorum:) neyseki benim gibi olanları da görmek güzel:):):)benim kilo alımım durdu
Bu haftalarda duruyormumuş. Benimde karnımda büyümüyor bende kilo almıyorum . Haftada bir gitmesem doktora korkacağım.55 ile çıktığımız bu yolda 65,4 ümbenim kilo alımım durdu
durdu kilo alımları. ben de şaşırdımBende her hafta tartılırım iki haftadır 100 er gram falan alıyorum o kadar da yiyorum eksiklik mi var ki diyorum:) neyseki benim gibi olanları da görmek güzel:):):)
bilmiyorum kı, çoğumuzun gidişatı onu gösterıyor :=)Bu haftalarda duruyormumuş. Benimde karnımda büyümüyor bende kilo almıyorum . Haftada bir gitmesem doktora korkacağım.55 ile çıktığımız bu yolda 65,4 üm
Almayalım daha süper olur.... Zaten benim işrahımda çok kapalı,zorla 2 saaattee yemek yiyoum.bilmiyorum kı, çoğumuzun gidişatı onu gösterıyor :=)
iştahım eskisi gibi aslında.Almayalım daha süper olur.... Zaten benim işrahımda çok kapalı,zorla 2 saaattee yemek yiyoum.
Tamam cnm rahatlıkla kullanabilirim o halde :)Benimkide sert canim.zor sıkıliyo
Aslına bakarsan bende sevindim ama bi an tereddüte düşmedim dedem yalan olurdurdu kilo alımları. ben de şaşırdım
dün tartıldım baktım aynıyım hala
sevındım hemen
Benimde ayni valla bi esim bi ailem uzuluo. Kizi devlet memuru 8 4 calisio nobete gitmismis karni burnunda.. tmm memur olabilmek icin calismis olabilir ama bende onun oglu icin tum firsatlarimi egitimimi geri teptim. Bu halde ozel sektorde debelenip duruom. Esim dio keske sen evde olsan ben ise gtsem bak yarinda pis kpk patron izin vermedi gelin erken gidersnz dedi koca evde uyucak biz oglusumla yollara dusucez.. ama onlarin kizlari kiymetli. Hep herseyin agirini onlarin kizlari yaparAman yok kizim mizim palavra..bizim ki de kimse gelmiyor evi temizlencekmis diye anneme dert yandi dusunannem ki hayatta laf sokmaz vala lafini yarida kesti o kdr kizdi.bu halimle ise gidiyorum diye bi annem bi kocacim uzuluyor zaten
tereddüte düşmenı gerektırecek ne olabılır kı?Aslına bakarsan bende sevindim ama bi an tereddüte düşmedim dedem yalan olur
Ayyy nerde durdu kuzummm yaa :))durdu kilo alımları. ben de şaşırdım
sevındım hemen
Aynen canım tüm söylediklerine katılıyorum..... Allah vicdan versinBenimde ayni valla bi esim bi ailem uzuluo. Kizi devlet memuru 8 4 calisio nobete gitmismis karni burnunda.. tmm memur olabilmek icin calismis olabilir ama bende onun oglu icin tum firsatlarimi egitimimi geri teptim. Bu halde ozel sektorde debelenip duruom. Esim dio keske sen evde olsan ben ise gtsem bak yarinda pis kpk patron izin vermedi gelin erken gidersnz dedi koca evde uyucak biz oglusumla yollara dusucez.. ama onlarin kizlari kiymetli. Hep herseyin agirini onlarin kizlari yapar
Ay bi ben mi kilo alıyomdurdu kilo alımları. ben de şaşırdım
sevındım hemen
Ben burda sunu anladimki hepsi ayni bunlarin. Benim annemde kv ama bizdeyken gelinmz hastaydi duramadi burda annesi rahatsiz gelemez cocukta var napicak diip durdu. Isleri hemen bitirip gtti yanina. Telinde canimmm die kayitli.kv telde Ben ise adimla :) cocuklarinin adinn yannda kizim oglum yazar benm tek adim. Ufak seyler belki ama annemde kv oda kv aralarinda daglar kdr fark var. Allah merhamet versin artik cok umrumdada deil eskisi gbi davranmiom bende kaynana die kaydettim teleAynen canım tüm söylediklerine katılıyorum..... Allah vicdan versin
Benim de ondan ya aşağıda plasenta ühüüüüüBenimki de zorunlu sezaryan plesantam aşağıda, senin ki neden sezaryan olucak
Aaaadoğru canım ya daha önce konuşmuştukBenim de ondan ya aşağıda plasenta ühüüüüü
Beslenemiyor muyum acaba bebek büyümüş müdür acaba falan fırt:) kafamda deli sorulartereddüte düşmenı gerektırecek ne olabılır kı?
yiyip içiyorsan gerısını düşünmeBeslenemiyor muyum acaba bebek büyümüş müdür acaba falan fırt:) kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?