2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman yok kizim mizim palavra..bizim ki de kimse gelmiyor evi temizlencekmis diye anneme dert yandi dusun annem ki hayatta laf sokmaz vala lafini yarida kesti o kdr kizdi.bu halimle ise gidiyorum diye bi annem bi kocacim uzuluyor zaten
Valla ben hamile olmasam ve boyle yatmasam kimseden bişiy beklemem .... Çünkü çok şükür yapıyor ben k.v her eksiğime koşar kadın ama onun gelini sıkıntılı yani benHiç bişi beğenmem herseyı nasıl yapacağına kariışırım.... Biraz kötüyüm galiba ama genede saygısızlık yada kırıcı bişi yapmam yazık o da birşeylere katkı sağlayınca mutlu oluyor....

Aman yok kizim mizim palavra..bizim ki de kimse gelmiyor evi temizlencekmis diye anneme dert yandi dusun annem ki hayatta laf sokmaz vala lafini yarida kesti o kdr kizdi.bu halimle ise gidiyorum diye bi annem bi kocacim uzuluyor zaten
Benimde ayni valla bi esim bi ailem uzuluo. Kizi devlet memuru 8 4 calisio nobete gitmismis karni burnunda.. tmm memur olabilmek icin calismis olabilir ama bende onun oglu icin tum firsatlarimi egitimimi geri teptim. Bu halde ozel sektorde debelenip duruom. Esim dio keske sen evde olsan ben ise gtsem bak yarinda pis kpk patron izin vermedi gelin erken gidersnz dedi koca evde uyucak biz oglusumla yollara dusucez.. ama onlarin kizlari kiymetli. Hep herseyin agirini onlarin kizlari yapar

Kızlar trendyolda yine prima indirimde, geçen sefer 5 paket bez sipariş etmiştim bu sefer de bir koli 4 numara istedim. Fiyatlar her yerden daha uygun. Kargoda da sorun yaşamadım. Üstelik pampers yenidoğan hasassiyeti son çıkanlardan. Size de söyliyim dedim :)

Aynen canım tüm söylediklerine katılıyorum..... Allah vicdan versin

Aynen canım tüm söylediklerine katılıyorum..... Allah vicdan versin
Ben burda sunu anladimki hepsi ayni bunlarin. Benim annemde kv ama bizdeyken gelinmz hastaydi duramadi burda annesi rahatsiz gelemez cocukta var napicak diip durdu. Isleri hemen bitirip gtti yanina. Telinde canimmm die kayitli.kv telde Ben ise adimla :) cocuklarinin adinn yannda kizim oglum yazar benm tek adim. Ufak seyler belki ama annemde kv oda kv aralarinda daglar kdr fark var. Allah merhamet versin artik cok umrumdada deil eskisi gbi davranmiom bende kaynana die kaydettim tele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…