2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet yaa inş hepsi birden gelmezler,birde günleri oluyormuş perşembe günleri ona da katmaya çalıştılar, çalışıyorum ben gelemem dedim :)) teyze çoğu :))
Ne gezme meraklisilar yaa.bu halde misafirmi agirlayacan.soyle bence cocuk dogunca gelsinler doktor istirahat verdi de bence

Gerim gerim geriliyorum hem de
Ayyy kuzummm bide o gerilmelerde esnemek yokmu tamam diorum şimdi ayrılcak ortadan 2ye :)) anlayabiliorum seni krem sürüorum bende öle olunca :)
Evet aksamlari oluyor canim bende surunup duruyorum dus iyi geliyor
Ayy az once agladim agridan nasi bi bel agrisi bu bole yoksa sancılarım mi anlamiyorum. Dusa girdim ciktim canim ama degisen bisi yok evet bu gerilmede esneme nerden cikio anlamıyorum. O an yamuk oturuyorum oyle esnemeye calisiyorum oda kesik kesik nefesim yetmio valla cok kiziodm hamileyken ay dogursamda kurtulsam diyenlere. Ne guzel duygu yasasinlar diodum ama bana yetti cok sukur su 2 ayda hemen gecsede dogsa kuzucum. Wc de bile oturamiom tepikliip duruo cok canim yanio yaaa allah yardimcimiz olsun

Ne gezme meraklisilar yaa.bu halde misafirmi agirlayacan.soyle bence cocuk dogunca gelsinler doktor istirahat verdi de bence
elifbursa86 bencede uygun bi dille hamileliğim riskli geçiyo bebekten sonra rahat rahat oturalım isterseniz de... Sana da yazıkk sana misafir gelse biz bile korkarız ne yaptıki iyi mi ki diye:) pinkperest sen nasıl oldun umarım ağrı azalmıştır biraz?

Valla hiç çekemem şuan gelmesin hiç sırt ağrısı yetıo zatennn nefes alamıommm
Allah korusun canim yaa benmki cok sukur gecti arada yoklugu hafiften dogurana kadr olmasnda dogurdgm gbi yaptricam zaten
kızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş
Canm gunduz allahtan yok gerci ilk defa bole agrim oluo karnimda ve belimde.. masallah 10 katlilara mi tasindin :) bence kabul etme mevludune gelsinler. Sen zaten su ara sikintilar atlattin raporlusun evde ertele erteleyebildgn kadr yada bebis dogunca cagir

Cok yorulmussundur cnm.agri kesici aldin mi? Ben dusta sicak suyla masaj yapiyorum birde.sicak su torbasi da deneyebilirsin beline. viksle masaj yapiyordum.bi ara daha coktu benim.allah yardimcimiz olsun.bende agri kesici ictim anca rahatladim.

Var Can'ım 2 gündür bende öleyim soda içiyorum yan yatıyorum gaz herhalde bilemedim :)
Ayy vallla catlicam gaz da cikariom esime diorum kusura bakma valla utaniom ama cikio duyuyom zaten dio pis ayy iice kendimden utanir oldum. Ama gaz ciksada cikmasada cok fena dus aldm bisi olmadi belimin ortasina bisi batio sanki nefes almama engel oluo. Kut die gidicem

Cok yorulmussundur cnm.agri kesici aldin mi? Ben dusta sicak suyla masaj yapiyorum birde.sicak su torbasi da deneyebilirsin beline. viksle masaj yapiyordum.bi ara daha coktu benim.allah yardimcimiz olsun.bende agri kesici ictim anca rahatladim.
Oda olabilir temizlikten beri isten geldikten sonra evde hic durmuyorum. Is yerinde rahatim oturuom. Ama eve gelince maraton baslio. Bugun bisuru utu vardi yaptm bitirdm belkide ondan agrim oldu. Bebisin kiyaftlernn etiketlerni kesip mak aticaktm ama yarin yaparm artik. Agri kesici icme huyum yoktr canm ama vicks vardi evde esime diimde sursun bari sirtima usuttum mu baska bisimi agriyida cozemiom ama mahvoldum sirtima bisiler batio nefesim kesilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…