- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.881
korkacak bişi yokmus aslındaBana da oluyo bazen
Korkuyorum öyle olunca
Çıkıcakmış gibi oluyo
çok dikkat et. hastalık belırtılerı yasıyorsun ama inşallah olmazsın.Napıosunuz kızlarrr??
Biz biraz kötüyüz boğaz acısı var , bal limon yapıorum ama oda ii gelmio sanırım , bol meyve sebze yiyorum.. Pazartesiye kadar dinlenicem umarım düzelirim..halsizlik var biraz..
Yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam lazım off off
bana da oluyor.Ayy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra diobenim gini gerimgerim gerilen varmi
keşke kabul etmeseydın. ben olsam etmezdim.kızlar ya yeni taşındığım apartmanda hoşgeldine geliceklermiş ama ne zaman gelicekleri belli değil. ama şöyle bir şey var 20 dairelik apartman. hepsi birden gelmez inş
Sorma bu aksam cok kotuyumbana da oluyor.
artık şikayetler başlamaya basladı
baskıdan mı?Sorma bu aksam cok kotuyum
Kizlar aimdi dogum.sancisinda aydinlatiyorum siz:)))bel.agrisi normal ama durup boyle belde siddetli agri kasiklara dogru hissettiriyorsa.kensini.o.dogum.sancisi.oluyormus....biyle ikinma hissi.uyandirmasi gerekiyormus.Ayy az once agladim agridan nasi bi bel agrisi bu bole yoksa sancılarım mi anlamiyorum. Dusa girdim ciktim canim ama degisen bisi yokevet bu gerilmede esneme nerden cikio anlamıyorum. O an yamuk oturuyorum oyle esnemeye calisiyorum oda kesik kesik nefesim yetmio valla cok kiziodm hamileyken ay dogursamda kurtulsam diyenlere. Ne guzel duygu yasasinlar diodum ama bana yetti cok sukur su 2 ayda hemen gecsede dogsa kuzucum. Wc de bile oturamiom tepikliip duruo cok canim yanio yaaa allah yardimcimiz olsun
Kremle masaj yap bazen işe yarıyor ben de gitmdiysn doktoraOy minnoşlarım teşekkür ederim hepinize, hala hafiften ağrı ben burdayım diyor. İnşallah korkulcak bir şey değildir. Doktorlardan utanıyorum acile gidiyorum bir şey olmuyor, o kadar incelen evine gelBazen ben mi abartıyorum acaba diyorum ama, evhamlıyım işte
Dur kIz gitme bi yere 2 ay nasıl geçicek böle ya :)Ayy vallla catlicam gaz da cikariom esime diorum kusura bakma valla utaniom ama cikio duyuyom zaten dio pisayy iice kendimden utanir oldum. Ama gaz ciksada cikmasada cok fena dus aldm bisi olmadi belimin ortasina bisi batio sanki nefes almama engel oluo. Kut die gidicem
Ahanda onu yaşıyom şu an kuzlarrrrr ben doğuruyom yetişinnnnKizlar aimdi dogum.sancisinda aydinlatiyorum siz:)))bel.agrisi normal ama durup boyle belde siddetli agri kasiklara dogru hissettiriyorsa.kensini.o.dogum.sancisi.oluyormus....biyle ikinma hissi.uyandirmasi gerekiyormus.
Geçmiş olsun canım. Püfffffff benim de yazlık kışlık olayına girmem lazımNapıosunuz kızlarrr??
Biz biraz kötüyüz boğaz acısı var , bal limon yapıorum ama oda ii gelmio sanırım , bol meyve sebze yiyorum.. Pazartesiye kadar dinlenicem umarım düzelirim..halsizlik var biraz..
Yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam lazım off off
Bel ağrısı hariç aynı durum bende de var. Yarılcak gibi geriliyorum nefes alamıyorum ve hep akşamları oluyorAyy kizlarr her aksam karnimin gerilmesinden ölücem valla nefes alamiyorum belime agri vuruo. Gunduz bile olsa iste ne yaparim. Yemek yemeylede alakasi yok yemek yemeden baslio gerilme. Kremler surup duruyorum ama ne fayda catlicam ortadan ikiye. Midemde sislik oluo bebeğimin nersi acaba. Esime surdan bi bastirsam rahatlicam sanki diorum oda aman sakin cikar sonra diobenim gini gerimgerim gerilen varmi
O kdr iyilerse gelirken hepsi bisey getirsin
elifbursa86 bencede uygun bi dille hamileliğim riskli geçiyo bebekten sonra rahat rahat oturalım isterseniz de... Sana da yazıkk sana misafir gelse biz bile korkarız ne yaptıki iyi mi ki diye:) @pinkperest sen nasıl oldun umarım ağrı azalmıştır biraz?
Allah korusun canim yaa benmki cok sukur gecti arada yoklugu hafiften dogurana kadr olmasnda dogurdgm gbi yaptricam zaten
Canm gunduz allahtan yok gerci ilk defa bole agrim oluo karnimda ve belimde.. masallah 10 katlilara mi tasindin :) bence kabul etme mevludune gelsinler. Sen zaten su ara sikintilar atlattin raporlusun evde ertele erteleyebildgn kadr yada bebis dogunca cagir
Canim benim komşu da dün gelecez ama rahatsizmişsin dedi. Evet dedim yatıyorum sürekli dedim. Davet etmedim. Ağirlayacak durumda değilim. Eltim bana bakıyo ama kadına bu de komşuların hizmetini yaptıramam.aslında doğru söylüyorsun canım ya yorulmamam lazım bu dönem uygun bir dille söylemeye çalışayım ama inş beceririm :))
Yazik gunah sanada yardima biri varmi gelecek.hazir seyler soylersin olmadi
Evet cok fena. Midemden bastirsam cikcak rahtlicakmisim gbi hissediyorumbaskıdan mı?
Benim sirttan bele agri vuruo kasiklarda yok ama surekli kucuk tuvalet var gbiKizlar aimdi dogum.sancisinda aydinlatiyorum siz:)))bel.agrisi normal ama durup boyle belde siddetli agri kasiklara dogru hissettiriyorsa.kensini.o.dogum.sancisi.oluyormus....biyle ikinma hissi.uyandirmasi gerekiyormus.
Ay sorma napicaz biz yaaaaDur kIz gitme bi yere 2 ay nasıl geçicek böle ya :)
Anammm dogurma kizzzz demin agri girdi alt tarafa dedim aha da cikio esim bembeyaz oldu ciddi misin die onun tipine gulunce bana bile saka yapma dedi. Dedim bu aksam saka yapcak halimmi var hazirla kendini sancilara.. napicaz bilmem bu kocamlaAhanda onu yaşıyom şu an kuzlarrrrr ben doğuruyom yetişinnnn
Valla ortadan ikiye ayrilicam evet bi aksamlari oluo cokta yemiom sebep ne anlamadm bebis aksamlari cosuo o gerginlik yetmio bide bi sagda bi solda sisirio kendini anasini dusunmuoBel ağrısı hariç aynı durum bende de var. Yarılcak gibi geriliyorum nefes alamıyorum ve hep akşamları oluyor
keşke kabul etmeseydın. ben olsam etmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?