2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok dikkat et. hastalık belırtılerı yasıyorsun ama inşallah olmazsın.

bana da oluyor.
artık şikayetler artmaya basladı

Kizlar aimdi dogum.sancisinda aydinlatiyorum siz:)))bel.agrisi normal ama durup boyle belde siddetli agri kasiklara dogru hissettiriyorsa.kensini.o.dogum.sancisi.oluyormus....biyle ikinma hissi.uyandirmasi gerekiyormus.

Kremle masaj yap bazen işe yarıyor ben de gitmdiysn doktora

Dur kIz gitme bi yere 2 ay nasıl geçicek böle ya :)

Kizlar aimdi dogum.sancisinda aydinlatiyorum siz:)))bel.agrisi normal ama durup boyle belde siddetli agri kasiklara dogru hissettiriyorsa.kensini.o.dogum.sancisi.oluyormus....biyle ikinma hissi.uyandirmasi gerekiyormus.
Ahanda onu yaşıyom şu an kuzlarrrrr ben doğuruyom yetişinnnn

Geçmiş olsun canım. Püfffffff benim de yazlık kışlık olayına girmem lazım

Bel ağrısı hariç aynı durum bende de var. Yarılcak gibi geriliyorum nefes alamıyorum ve hep akşamları oluyor

aslında doğru söylüyorsun canım ya yorulmamam lazım bu dönem uygun bir dille söylemeye çalışayım ama inş beceririm :))

canım 5 katlı ama karşılıklı 4 daire olanlardan :)) aynen canım ertelemeye çalışıcam

aslında doğru söylüyorsun canım ya yorulmamam lazım bu dönem uygun bir dille söylemeye çalışayım ama inş beceririm :))
Canim benim komşu da dün gelecez ama rahatsizmişsin dedi. Evet dedim yatıyorum sürekli dedim. Davet etmedim. Ağirlayacak durumda değilim. Eltim bana bakıyo ama kadına bu de komşuların hizmetini yaptıramam.

Evet cok fena. Midemden bastirsam cikcak rahtlicakmisim gbi hissediyorum
Benim sirttan bele agri vuruo kasiklarda yok ama surekli kucuk tuvalet var gbi
Dur kIz gitme bi yere 2 ay nasıl geçicek böle ya :)
Ay sorma napicaz biz yaaaa
Ahanda onu yaşıyom şu an kuzlarrrrr ben doğuruyom yetişinnnn
Anammm dogurma kizzzz demin agri girdi alt tarafa dedim aha da cikio esim bembeyaz oldu ciddi misin die onun tipine gulunce bana bile saka yapma dedi. Dedim bu aksam saka yapcak halimmi var hazirla kendini sancilara.. napicaz bilmem bu kocamla
Bel ağrısı hariç aynı durum bende de var. Yarılcak gibi geriliyorum nefes alamıyorum ve hep akşamları oluyor
Valla ortadan ikiye ayrilicam evet bi aksamlari oluo cokta yemiom sebep ne anlamadm bebis aksamlari cosuo o gerginlik yetmio bide bi sagda bi solda sisirio kendini anasini dusunmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…