2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim komşu da dün gelecez ama rahatsizmişsin dedi. Evet dedim yatıyorum sürekli dedim. Davet etmedim. Ağirlayacak durumda değilim. Eltim bana bakıyo ama kadına bu de komşuların hizmetini yaptıramam.

aslında hamile olduğum belli ama düşünmediler heralde, yani 20 daire birden gelirse ki gelirler en olmadı hazır şeyler alırım

evet hemde nasıl meraklılar yapcak işleri yok ondan :)) günlerine de almaya çalıştılar beni ama ben istemedim çalışıyorum dedim, kızamıyorum da ya teyzeler :)))
geleceklerı gün de bellı degıl? ee sen onalara göre mı hareket edeceksın?
mesela benım evıme aniden biri gelemez. 1-2 gün öncesınden haber etmelerı lazım
çok geç kalkan ınsanlarız biz

geleceklerı gün de bellı degıl? ee sen onalara göre mı hareket edeceksın?
mesela benım evıme aniden biri gelemez. 1-2 gün öncesınden haber etmelerı lazım
çok geç kalkan ınsanlarız biz

yok canım söylicekler, mesela bu hafta sonu müsaitsen geliyoruz diye, ama eğer iyi olmazsam söylerim ya ağrım var diye

Oturmakta heryerimi agritiyor benim.Bende cmrts kiyafet yikama isini dusunuyorum. Canim bende icmem kolay kolay ama cok rahatlatiyor ya napiim.boyle iskence cekmekk bebege daha cok zarar vermez mi.

Kizlar aimdi dogum.sancisinda aydinlatiyorum siz:)))bel.agrisi normal ama durup boyle belde siddetli agri kasiklara dogru hissettiriyorsa.kensini.o.dogum.sancisi.oluyormus....biyle ikinma hissi.uyandirmasi gerekiyormus.
O son anda oluyormus canim.simdiden olmaZ. Ikinma hissi tuvalet gelmis hissi oldugu zaman zaten o sedyede oluruz buyuk ihtimal yani insallah oyle olur

Oturmakta heryerimi agritiyor benim.Bende cmrts kiyafet yikama isini dusunuyorum. Canim bende icmem kolay kolay ama cok rahatlatiyor ya napiim.boyle iskence cekmekk bebege daha cok zarar vermez mi.
Canim isyerinde zaten kaykilmis bi sekilde oturuom evde kose koltugun uzun tarafi benim yari yatar pozisyondayim :) bende yarin etiketleri keserimde ayarlicam hepsini bi atmicam olur rengi solan filan cikarsa. Bide sen kac dk yikamayi dusunuosun ben bornoz setini ve nevresimleri ayri ayri 15 er dk yikamayi düşünüyorum ama az mi gelir ki. Canim sanirim gaz sancisida var bende 4 kere wcye ciktim ishal olmusum. Bide istfra ettim. Esim acile gidelim dedi ama istemedm. Ya usuttum yada gaz sancisi yasiyorum gerginlikle

Benimde koltgum cok rahat ama yine de heryerim agriyor oturunca..evde bende oyleyim Ya cnm sen cok ara vermeden ise gidiyorsun daha cok etkilenmen normal.usutmuste olabilirsin.bulanti felan olduysa ayri yani bilemedim sen dr a erken gitsen ya.. ben sordum dra bel agrisi normal agri kesici alablrsn dedi.
cnm Ben camasirlari cok kisada yikamayi dusunuyorum.en kisada ve cok az deterjanla.. dedigin gibi korkumda var.kiyafetleri renklerine gore atmayi dusunuyordum ama bisey olur diye de uc bucuk atiyorum.nevresimleri ayri atarim.battaniyeleri de bir atarim...

Canim benim komşu da dün gelecez ama rahatsizmişsin dedi. Evet dedim yatıyorum sürekli dedim. Davet etmedim. Ağirlayacak durumda değilim. Eltim bana bakıyo ama kadına bu de komşuların hizmetini yaptıramam.

kıramadım canım ya
Benim de bu hafta günüm vardı akrabalarla
Annem ayarladi. Doğumdan sonra gelirsiniz dedi. Bu halimizle bize yardımcı olsalar bile misafir falan agirlayamayiz. Uygun bir dille reddetmek en iyisi.

Bebeğin dolabı falan geldi mi?Hemen yerlestirecek misiniz?
Bir de ilk başta bebeğe zibin giydirecegiz ya. Göbek bağı dusene kadar citcitli body giydiremiyoruz ya. Bebeğin beli usumez mi soğukta. Özellikle ilk zamanlar usuyorlarmis ya çok
Aklıma takıldı kaç gündür beli açılır mi usur mu acaba diye

yeni dolap almadim.Benim bir oda utu odasi. Yuklukte var orda.bir kismina raf yaptirdim.bebegin kiyafetlerini oraya yerlestiricem.oda yapmicam ben. Bizimle yaticak besiginde bir sure.oncelikle ic zibinlar giydiriliyor.onden bagcikli onlar.iyi hatirlattin.onlardan bikac tane daha lazim.hastane cikisinda var ama yetmez. Tulumun icine bir katta iclik niyetine patikli altlardan giydirirksek usumez diye dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…