- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.901
ben olsam kabul etmezdım. yahu bu apartman teyzelerı pek meraklı böyle seylere.kıramadım canım ya
Canim benim komşu da dün gelecez ama rahatsizmişsin dedi. Evet dedim yatıyorum sürekli dedim. Davet etmedim. Ağirlayacak durumda değilim. Eltim bana bakıyo ama kadına bu de komşuların hizmetini yaptıramam.
ben olsam kabul etmezdım. yahu bu apartman teyzelerı pek meraklı böyle seylere.
Hamileligi takmıyolar risk var de o zaman anlarlar herhalde. Yorulursun benden söylemesiaslında hamile olduğum belli ama düşünmediler heralde, yani 20 daire birden gelirse ki gelirler en olmadı hazır şeyler alırım
Hamileligi takmıyolar risk var de o zaman anlarlar herhalde. Yorulursun benden söylemesi
geleceklerı gün de bellı degıl? ee sen onalara göre mı hareket edeceksın?evet hemde nasıl meraklılar yapcak işleri yok ondan :)) günlerine de almaya çalıştılar beni ama ben istemedim çalışıyorum dedim, kızamıyorum da ya teyzeler :)))
geleceklerı gün de bellı degıl? ee sen onalara göre mı hareket edeceksın?
mesela benım evıme aniden biri gelemez. 1-2 gün öncesınden haber etmelerı lazım
çok geç kalkan ınsanlarız biz
Oda olabilir temizlikten beri isten geldikten sonra evde hic durmuyorum. Is yerinde rahatim oturuom. Ama eve gelince maraton baslio. Bugun bisuru utu vardi yaptm bitirdm belkide ondan agrim oldu. Bebisin kiyaftlernn etiketlerni kesip mak aticaktm ama yarin yaparm artik. Agri kesici icme huyum yoktr canm ama vicks vardi evde esime diimde sursun bari sirtima usuttum mu baska bisimi agriyida cozemiom ama mahvoldum sirtima bisiler batio nefesim kesilio
O son anda oluyormus canim.simdiden olmaZ. Ikinma hissi tuvalet gelmis hissi oldugu zaman zaten o sedyede oluruz buyuk ihtimal yani insallah oyle olurKizlar aimdi dogum.sancisinda aydinlatiyorum siz:)))bel.agrisi normal ama durup boyle belde siddetli agri kasiklara dogru hissettiriyorsa.kensini.o.dogum.sancisi.oluyormus....biyle ikinma hissi.uyandirmasi gerekiyormus.
neyse. inşallah her gelen bişi getırıryok canım söylicekler, mesela bu hafta sonu müsaitsen geliyoruz diye, ama eğer iyi olmazsam söylerim ya ağrım var diye
Canim isyerinde zaten kaykilmis bi sekilde oturuom evde kose koltugun uzun tarafi benim yari yatar pozisyondayim :) bende yarin etiketleri keserimde ayarlicam hepsini bi atmicam olur rengi solan filan cikarsa. Bide sen kac dk yikamayi dusunuosun ben bornoz setini ve nevresimleri ayri ayri 15 er dk yikamayi düşünüyorum ama az mi gelir ki. Canim sanirim gaz sancisida var bende 4 kere wcye ciktim ishal olmusum. Bide istfra ettim. Esim acile gidelim dedi ama istemedm. Ya usuttum yada gaz sancisi yasiyorum gerginlikleOturmakta heryerimi agritiyor benim.Bende cmrts kiyafet yikama isini dusunuyorum. Canim bende icmem kolay kolay ama cok rahatlatiyor ya napiim.boyle iskence cekmekk bebege daha cok zarar vermez mi.
Canim isyerinde zaten kaykilmis bi sekilde oturuom evde kose koltugun uzun tarafi benim yari yatar pozisyondayim :) bende yarin etiketleri keserimde ayarlicam hepsini bi atmicam olur rengi solan filan cikarsa. Bide sen kac dk yikamayi dusunuosun ben bornoz setini ve nevresimleri ayri ayri 15 er dk yikamayi düşünüyorum ama az mi gelir ki. Canim sanirim gaz sancisida var bende 4 kere wcye ciktim ishal olmusum. Bide istfra ettim. Esim acile gidelim dedi ama istemedm. Ya usuttum yada gaz sancisi yasiyorum gerginlikle
Canim benim komşu da dün gelecez ama rahatsizmişsin dedi. Evet dedim yatıyorum sürekli dedim. Davet etmedim. Ağirlayacak durumda değilim. Eltim bana bakıyo ama kadına bu de komşuların hizmetini yaptıramam.
Benim de bu hafta günüm vardı akrabalarlakıramadım canım ya
Benimde koltgum cok rahat ama yine de heryerim agriyor oturunca..evde bende oyleyimYa cnm sen cok ara vermeden ise gidiyorsun daha cok etkilenmen normal.usutmuste olabilirsin.bulanti felan olduysa ayri yani bilemedim sen dr a erken gitsen ya.. ben sordum dra bel agrisi normal agri kesici alablrsn dedi.
cnm Ben camasirlari cok kisada yikamayi dusunuyorum.en kisada ve cok az deterjanla.. dedigin gibi korkumda var.kiyafetleri renklerine gore atmayi dusunuyordum ama bisey olur diye de uc bucuk atiyorum.nevresimleri ayri atarim.battaniyeleri de bir atarim...
Bebeğin dolabı falan geldi mi?Hemen yerlestirecek misiniz?
Bir de ilk başta bebeğe zibin giydirecegiz ya. Göbek bağı dusene kadar citcitli body giydiremiyoruz ya. Bebeğin beli usumez mi soğukta. Özellikle ilk zamanlar usuyorlarmis ya çok
Aklıma takıldı kaç gündür beli açılır mi usur mu acaba diye
Valla bugun benim kizda cildirdi hic durmadi cikacak diye korkuyorum valla su 2 ay bi gecseeselam annişler napıyonuz?
sizde de ara sıra baskı oluyor mu?
bu zilli bazen alt tarafa vuruyor canım acıyor.
günaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?