- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.261
Hmm anladım canım sanki şiddetli bi tokat yemişim de kan oturmuş gbi oluyodu çenem yanaklarım fln..
Günaydın herkese
Biz bugün küçük kızımızı görmeye gidiyoruz
Çok mutluyum :)
maşallah canım inşallah daha da ıyı olucak kuzucuk haberlerını beklıyoruzBebek iyi çok şükür ama hastanede hala, oksijen almaya devam ediyo, dün anne sütüne de başlamışlar minicik bi dozla.. Ben sağıp götürüyorum
Geçmiş olsun canım. Bence de rapor al zaten ilaç kullanamıyoruz iyice perişan olursunGünaydınnn minnoşlarrr :)
Ayy bu grip beni mahvedio yaa uykumda sağa sola döne döne bi hal oldum korkuorum kordon falan dolancak dieyatıp uyumasam haftaiçi işe nasıl gitcemm puff olmadı bi rapor ayarlıcam ben 2günlük falan en azından
Bebe confort maia modeli var canim eger dusunursen baston seklinde kapaniyor fazla yer kaplamiyor suan 1000 tl fiyati 1 kasimda 1800 e cikacakmis fiyati biz ondan aldik bir bak isyersengünaydın kızlarrr. dün 5 saat bebek arabası baktık eve geldık yatana kadr 12 oldu bugun de kamyon carpmıs gıbıyım ıgeldımama her yer kapanmaya basladıgından bugun de devam edıcez bakmaya. almıcaktım bebek arabası ama hedıye alıncak oyuzden kararsızlıklar yasıyorum. chicco da da ındırım varmıs artk bakalım 1 2 model var aklımda nasıbımız hangısı olucak.. hastalanan 2 arkadas olmus onlara da gecmıs olsun dılıyorum. bu ara dogum yaklastıkca herseye sınırlenır olduk hayırlısıyla bır dogsalar da eskı halımıze donsek..
Verir herhalde, cunku ben de kamuda calisiyorum, tup bebek yaparken birde kanamam oldugunda istirahat raporu vermisti. Kabul de edildi. Mesaj yaz tup bebek doktoruna ona gire gidersin.... ki verir sonucta calisabilir raporu alcaksin cok muhim degil. Heyet raporu veremiyorlar bildigim kadariyla heyet raporunda 4 soktor.imzasi birde bashekim.imzasi oluyor.cunku.Acaba ben o gün herhangi bir doktordan alabilir miyim ssk anlaşması olan verir mi
Günaydın canlarrr ve sevgili alektacımGünaydııınnnn
B batmanbeginn sana da günaydın
Komşlar birakmıyo seni girmiyon artık tabi dedikodular tatlı geldi
Vitamin decavit mi kullaniyorsunuz, benim biraz yukselmisti decaviti biraktirdi.soktor hersey normale donmustu.Demir hapi,vitamin hapi ve kalsiyum aliyodum.bu hafta kalsiyumu kesip magnezyum verdi bende omu yapti acaba diye dusundum.bende carsamba gidicem sorarim gecmezse suanda bile kaşıyorum
Günaydın canlarrr ve sevgili alektacım
Kv ile birbirimize girdik. Hala mücadele halindeyim. Durmadan laf sokuyor kapıları suratıma kapatıp kocamı dolduruyor. Ya sabır çekiyorum. Bu gece gidecek cehennemin dibine gidesice
Valla benide yokluyo canim fakat belden degil katindan sanci giriyo dr fanidyin mi??? Digum sancisi belden karina dogru dagilirmis su 2 ayida hayirlisiyla atlatiriz insbenim sabahki gibi belimin sol tarafindan gelen ve kasiklarima gecen bi agri. var bi suredir.. yok yok dedm nedir bu boyle anlamadm
Sicak su buharina oturmak iyi gelir. Incir kefir yogurt esmer ekmek yiyebilirsin cnm hepsini yazmiim cani ceken olablr.ilaci da var hemen geciriyor bosa cekme.annemi boyle tedavi etmistim benKızlarrr mayasır (hemoroid) icin bir hal care varmidir yaa.. İki gundur ne cektigimi bi ben bi Allah bilir
Valla benide yokluyo canim fakat belden degil katindan sanci giriyo dr fanidyin mi??? Digum sancisi belden karina dogru dagilirmis su 2 ayida hayirlisiyla atlatiriz ins
Yorgunluktan bebek baskisindandir canim.iyi haberlerin olur insallahyok cnm ya aramadm sormadim. bugun 2 de randevum var normal degil ama sdce bebegi gormek icin ayarlamistk. yine de anlaticm durumu artik ne derlerse.. kendimi az iyi hissedince bosveriyorum her seyi,hic de iyi bi huy degil ama iste../
Yok canim imom kullaniyorum.Vitamin decavit mi kullaniyorsunuz, benim biraz yukselmisti decaviti biraktirdi.soktor hersey normale donmustu.
Ayy ne kotu kaynana.esin ne diyo pekiGünaydın canlarrr ve sevgili alektacım
Kv ile birbirimize girdik. Hala mücadele halindeyim. Durmadan laf sokuyor kapıları suratıma kapatıp kocamı dolduruyor. Ya sabır çekiyorum. Bu gece gidecek cehennemin dibine gidesice
Kizlarrr bi onceki annlerdemi ne okumustum hatirlamiyorum ama kasinti karaciger enzimleriyle ilgili olabilirmis o yuzden ihmal etmeyinDemir hapi,vitamin hapi ve kalsiyum aliyodum.bu hafta kalsiyumu kesip magnezyum verdi bende omu yapti acaba diye dusundum.bende carsamba gidicem sorarim gecmezse suanda bile kaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?