- 21 Ekim 2015
- 1.020
- 1.238
- 48
- 49
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.241
32+0 da rapor alman gerekiyor. 32 den sonra raporsuz çalışırsan resmi olarak kabul edilmiyorMerhaba güzel anneler
Bugün kontrolüm vardı ve Sata göre 30+2yim benim bebis tüp bebek hala tüp bebek merkezine gidiyorum ssk anlaşması yok ben şimdi ssk anlaşması olan bi yerden doğum izni için raporunu alicam ya tam olarak hangi tarihte gitmeliyim 32+0 dami yoksa 32+6 ya kadar o rapor alınabiliyor mu.Bu konuda kesin bilgiye ihtiyacım var yardimci olursaniz çok sevinicem
Hee anladım risk varsa değişir o zaman tatlım. O zaman iyi yapmışssınız.
Benimde gobek deligimin sol ustunde oldu hemde kaşiniyo anlamadim bende
Artik hicbiseye sasirmiyorum vallaha canim.hicde arastirmadim malum internet yerin dibine sokuyo.artarsa doktora sormak gerek sanirimhormonlar dan olabilir mi ki yaa benimkiler de kaşınıyo
Artik hicbiseye sasirmiyorum vallaha canim.hicde arastirmadim malum internet yerin dibine sokuyo.artarsa doktora sormak gerek sanirim
Demir hapi,vitamin hapi ve kalsiyum aliyodum.bu hafta kalsiyumu kesip magnezyum verdi bende omu yapti acaba diye dusundum.bende carsamba gidicem sorarim gecmezse suanda bile kaşıyorumaynen canım yaa sonlara doğru geldikçe her şey olabilir.ben salı günü gidicem kısmetse sormayı düşünüyorum da o da normal der gibime geliyor.vitamin ya da demir hapı mı yapıyo diye düşünmüyo değilim hani sen kullanıo musun bunları?
Doktorunla gorustunmu canim.sabahtan beri oldugu icinbenim sabahki gibi belimin sol tarafindan gelen ve kasiklarima gecen bi agri. var bi suredir.. yok yok dedm nedir bu boyle anlamadm
Doktorunla gorustunmu canim.sabahtan beri oldugu icin
Ben iyiyim şükür, arada dikişler yanıyoCanim iyi misin bebiş süt mü iciyo artık canim benim kilo alımı hızlanır artık
Rabbim tez vakitte kaynagindan da emmeyi nasip etsin yavruna
Canım üniversitedeyken bna da olmuştu yurtta kuru yemekten..doktr yakmayacak kadar sıcak suya ılık gbi olsun leğene koy ona otur demişti.. 1 yada 2 tane de krem vermişti.. İstersen bi doktoruna danış da snuçta masaj gibi olucak kasların gevşeyecek krem de sürsen, ılık suya da otursan.. Şimdi söyledim ama hemen yapma lütfen doktoruna sorKızlarrr mayasır (hemoroid) icin bir hal care varmidir yaa.. İki gundur ne cektigimi bi ben bi Allah bilir
Hamileliğimin ilk dönemnde olmuştu benimde, ara ara tekrarlıyodu neden olduğunu çözememiştim..pfff benim suratımda küçük kırmızı noktalar çıktı kızlar yaa sizce nedendir ki?özellikle çenemde çok var normalde de çok sorunlu bir cildim yoktur bikaç gündür dikkatimi çekiyo bişey mi dokundu acaba böyle bi şey yaşayan var mı aranızda
canım doğal bişi istersen kara halile diye bişey var birebir geliyo tavada zeytinyağında kavurup bir iki tane çiğniceksin de maalesef iğrenç bi tadı var ama anında iyi geliyo yaa mucize gibi bişiKızlarrr mayasır (hemoroid) icin bir hal care varmidir yaa.. İki gundur ne cektigimi bi ben bi Allah bilir
sağol canım netten de baktım çok görülen bir olay herkes hamileliğin başında yaşamış ben sonunda yaşıyorum kız annenin güzelliğini alıomuş anneyi çirkinleştiriyomuş derler ya doğru galibaHamileliğimin ilk dönemnde olmuştu benimde, ara ara tekrarlıyodu neden olduğunu çözememiştim..
Hmm anladım canım sanki şiddetli bi tokat yemişim de kan oturmuş gbi oluyodu çenem yanaklarım fln..sağol canım netten de baktım çok görülen bir olay herkes hamileliğin başında yaşamış ben sonunda yaşıyorum kız annenin güzelliğini alıomuş anneyi çirkinleştiriyomuş derler ya doğru galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?