- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.341
renklı doppler sanırım? nedne istedi ki?Bugün kontrole gittik, 1320 gram olmuş, nstye girdim ilk defa, bi de 10 gun sonra icin doppler istedi, sizden de istedi mi doppler?
o meraklıdır zatengözümde canlandırdım da gerçekten komik bir durum...
Yeni dogunca hemen islak mendili kullanacakmisiniz.bazi yerlerde pamukla ilik su deniyor.hepde onumu ayarlayacaz
uzun kollu da var kısa kollu da var. kış bebelerı olacagı için ben uzun daha cok aldım.Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar
Selam,selam kızlar, napıyonuz?
süt pompasını eşime denettırmıstım
şimdilik memnun kalmıstı
ben uni baby kullanıcam. yenıdogan su ve pamuk olanından. kendıme denedım ıslak mendıl demeye sahit lazımYeni dogunca hemen islak mendili kullanacakmisiniz.bazi yerlerde pamukla ilik su deniyor.hepde onumu ayarlayacaz
yok acıtma olmadı. avent. aventın göğüs ucu sılıkonu var acıma yapmaması için. ee tabii uzun süre kullanılırsa, ne kullanılırsa kullanılsın elbet acıma olacaktır :=) zaten ben ara sıra kullanmayı düşünüyorum.Selam,
Sen pompa ne aldın? Süper fikir eşine denetmen pekii acıtmış mı?
dinlenmen lazımmıs demek ki. göğüs emiş gücünden memnun kaldı
Annem geldiğinde yaptırdımpişşt adanalı, bi şırdan olaydı yıyeydik
o konu da benimki de çok meraklıdır. doğumdan sonra vericem çocuğu emzirmeyi denesin birde..o meraklıdır zaten
her denemeye
artık çabuk yoruluyoruzIsyerinde sanki tas tasiyor hale geliyorum.oysa ki evde de hep dolaniyorum.yemek yap toparla derken ama yine de cok iyiyim :) hay allahim ne halr sokmus adami
emzirme bluzunu hiç düşünmedim. belkı de almam :=) ama alacaksan elbette büyük al.o konu da benimki de çok meraklıdır. doğumdan sonra vericem çocuğu emzirmeyi denesin birde..
bu arada doğum sonrası emzirme bluzleri için normalde 1 beden büyük alsak yeterli olur dimi ya..
Ilk hafta ozaman pamuklu su ve sonrasi pisik kremi surulur dimi her degismedeilk zamanlar pamuk kullanılır ama sürekli olmaz tabi.. illaki geçeceğiz ıslak mendile...
Annem geldiğinde yaptırdımbi tencere yemştim ya sen nerelisin cnm
kız nasıl adanalısın senkiz ben de adanaliyim da sirdan fln yiyemiyorum sevmiyorum..hayatm biyunca yememistm artk esim diye diye diye iste 3 hfta once tr ye gittigmde ah verdirip tattirdi..cik :/ bana gore dgl ben cok hassasim ya oyle sirdan paca mumbar fln yook :)) baksanaSurrender bile sirdan olsa yesek dioo ,ben ne garibim oyle.abo esim duymasin
Hahaha ciddimi.sen herseyi deniyosun ne guzelben uni baby kullanıcam. yenıdogan su ve pamuk olanından. kendıme denedım ıslak mendıl demeye sahit lazım
çok guzeldi
ben aldım canım e bebekten indirim vardı aldım.. kötü düşünmeya kizlar ben bebek bakim urunleri almayi istiyorum da yani vaktinde dogarsa tam 3 ay var.. erken mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?