2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar siz bu bebek icin alinan badyleri uzun kollu mu aliyorsunuz sadece kisa kolluda aldiniz mi ayrica 0-3 aylik ne kadar alalim 3-6 aylik ne kadar
uzun kollu da var kısa kollu da var. kış bebelerı olacagı için ben uzun daha cok aldım.
0-3 ve 3-6 aylık olandan aldım kafama göre :=)
şuan sayılarını unuttum.

Selam,
Sen pompa ne aldın? Süper fikir eşine denetmen pekii acıtmış mı?
yok acıtma olmadı. avent. aventın göğüs ucu sılıkonu var acıma yapmaması için. ee tabii uzun süre kullanılırsa, ne kullanılırsa kullanılsın elbet acıma olacaktır :=) zaten ben ara sıra kullanmayı düşünüyorum.

o konu da benimki de çok meraklıdır. doğumdan sonra vericem çocuğu emzirmeyi denesin birde..

bu arada doğum sonrası emzirme bluzleri için normalde 1 beden büyük alsak yeterli olur dimi ya..
emzirme bluzunu hiç düşünmedim. belkı de almam :=) ama alacaksan elbette büyük al.

şuan sağ göğsüme bir sızı girdi sızım sızım sızlıyor. neden acaba ...
geçen hafta da hep sol göğsüm sızlıyordu...

kızlar sağ göğsümün altında karnımda öksürdükçe bişe batıyo acıtıyo ne olabilir

Annem geldiğinde yaptırdım bi tencere yemştim ya sen nerelisin cnm

kiz ben de adanaliyim da sirdan fln yiyemiyorum sevmiyorum..hayatm biyunca yememistm artk esim diye diye diye iste 3 hfta once tr ye gittigmde ah verdirip tattirdi..cik :/ bana gore dgl ben cok hassasim ya oyle sirdan paca mumbar fln yook :)) baksana Surrender bile sirdan olsa yesek dioo ,ben ne garibim oyle.abo esim duymasin

ya kizlar ben bebek bakim urunleri almayi istiyorum da yani vaktinde dogarsa tam 3 ay var.. erken mi sizce

kız nasıl adanalısın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…