2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allahim akil fikir versin oyle insanlara.. bebegine yogunlas canim sen sil at onu aklindan.ne hali varsa gorsun

Haklisin canim yazin sicaktan insan iciyoda simdi aklimiza gelmiyo.tedbirini al sende.dogum sonrasi atacaz insallah tum odemlerimizi

Yeni dogunca hemen islak mendili kullanacakmisiniz.bazi yerlerde pamukla ilik su deniyor.hepde onumu ayarlayacaz

Haklisin canim yazin sicaktan insan iciyoda simdi aklimiza gelmiyo.tedbirini al sende.dogum sonrasi atacaz insallah tum odemlerimizi

aynen canım.. inş atarız hepsini...
şimdi Happy milk sitesinden emzirme bluzlerini alıcam. hem hamilelik bitene kadar da giyeim dedim. ama doğumdan sonrası için kaç beden almam lazım bilemedim. normalde m beden giyiyordum... sonrsı için l mi alsam bilemedim...

Cagirma sende bidaha huylu huyundan vazgecmez.yok yere kendi huzurunu bozmussun.bebik dogunca insallah gelip cok kalmaz

Haa gayrett direnin kizlarr.bende hic dikkat eden bi tip degilimdir.cokda duzenli beslenmedim zaten hamileligim boyunca.
Ben yediklerime hep dikkat ederdim. ama arada fire verirdim mutlu olurdum.ben bile bunaldim yani. Arada kaptirdigim da oldu olmadi degil birde eskisi gibi hizli hareket olmadigi icin cok mutsuzum az kaldiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…