- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.321
Allahim akil fikir versin oyle insanlara.. bebegine yogunlas canim sen sil at onu aklindan.ne hali varsa gorsunKızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....
Nasıl denettin ayol merak ettim :)selam kızlar, napıyonuz?
süt pompasını eşime denettırmıstım
şimdilik memnun kalmıstı
memesine taktı çalıştırdı işteNasıl denettin ayol merak ettim :)
Haklisin canim yazin sicaktan insan iciyoda simdi aklimiza gelmiyo.tedbirini al sende.dogum sonrasi atacaz insallah tum odemlerimizibende bu aralar masanın altındaki dolaba yuksek bir şey koydum ayaklarımı uzerıne uzatıyroum. henüzşişmeye başlamadı ama şimdiden tedbirimi alayım dedim. bu arada canım. bol bol su içmen gerekiyor. içemesen bile zorla kendini biraz. doğum sonrası içinde çok önemliymiş.
Hayirli olsun canim gule gule kullansin insallah bebisSaol canim tavsiyen icin. E bebekten aldik joie nin travel sistemini. Insallah kullanislidir da kullanabiliriz kullanisli gbi duruo da yegenlerim bnmedi hic arabalarina insallah bizimki biner
selam kızlar, napıyonuz?
şimdilik memnun kalmıstı
Haa gayrett direnin kizlarr.bende hic dikkat eden bi tip degilimdir.cokda duzenli beslenmedim zaten hamileligim boyunca.Evet suyu bende ihmal ettim.amaaannn pfff bunaldim ya ona dikkat et buna dikkat et
pişşt adanalı, bi şırdan olaydı yıyeydikbendensinAdanalı olunca küfürün binbir türlüsünü bilirim
biz deneyemeyız, süt falan gelırhahahaa :) ii yöntemmiş bende alınca deneteyim... :)
selam kızlar, napıyonuz?
şimdilik memnun kalmıstı
Yeni dogunca hemen islak mendili kullanacakmisiniz.bazi yerlerde pamukla ilik su deniyor.hepde onumu ayarlayacazkızlar size dün eczacı tanıdığımdan duyduğum bir bilgiyi aktarmak istedim...
bebek için yatırım yapılacak en iyi şey ıslak mendilmiş. indirime girdiğini gördüğünüz an alın dedi. çünkü 3 yaşına kadar neredeyse sürekli kullanacağın tek şeymiş. ayrıca alacaksanız uni baby markasını tercih edin. şuan için bebek cildine dokusuna en uygun en zararsızı oymuş..
ebebek mağazalarında 12 paket li si 49 tl imiş.
bebek bezi olarak da ilk etapta 1 tane 1 numara prima alın. çok çabuk büyüyor boşuna stoklamayın 1 numarayı... 2 numaradan 1,2 paket... ama en çok kullanılan 3 ve 4 numaraymuş. indirimi gördüğünüz an alın dedi.. tabi bebek gelişimine göre de değişiyor kullanacağı numara...
bebek bakım ürünleri için de mustela öneriliyor. bunu doktoruma da sormuştum. o da onu önermişti...
Haklisin canim yazin sicaktan insan iciyoda simdi aklimiza gelmiyo.tedbirini al sende.dogum sonrasi atacaz insallah tum odemlerimizi
etli bişiler yaparsın heraldeAkşama ne yemek yapcam ya elti de hiç fikir vermiyo doğramaya yardim ediyo bi hazırlıyo her şeyi. Ama napcam ki ya. Fikir vermeyin yanlışlıkla canı çeken olur
Cagirma sende bidaha huylu huyundan vazgecmez.yok yere kendi huzurunu bozmussun.bebik dogunca insallah gelip cok kalmazKızlar sağolun. Bu kadın yüzünden 1 kere zaten boşanmıştık. Şimdi yinr başladı pisliklere. Çok şirret çok nursuz uğursuz bir kadın. Daha görüpte seven 1 kişi görmedim. Aşırı derecede kibirli kimseyi beğenmez hatır gönül bilmez.
Ammaaa suç bende insanlıj yaptım anne gel özledik seni dedim. Sırf kocam için. Bundan sonra tövbeliyim ağzımı açıp gel demem. Değiştiğini düşündüm ama aynı bıraktığım gibii.....
prima premium care göbek bagı oyuntulu aldım.slm kızlar bebek bezini yenidoğan ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben yediklerime hep dikkat ederdim. ama arada fire verirdim mutlu olurdum.ben bile bunaldim yani. Arada kaptirdigim da oldu olmadi degilHaa gayrett direnin kizlarr.bende hic dikkat eden bi tip degilimdir.cokda duzenli beslenmedim zaten hamileligim boyunca.
dinlenmen lazımmıs demek ki. göğüs emiş gücünden memnun kaldıIyidir ya ne olsun kac gundur ise gitmeyince tum agrilarim gectinasil denedi ya nesinden memnum kaldi
biz deneyemeyız, süt falan gelır
çok komık oluyor ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?