- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.781
Hadi gozun aydin.ayy bide piss eltii.aman yareppim.Allah akil fikir versin.kara cahil yaaZaten hep düşük yapıyo bu çocuğu da 7 ay yatarak doğurdu. Geçen diyor Allahtan çok çocuģum yok yoksa evcek bitlenirdik diyor. Farkında yani kendinin. Eşim geldi kalkıyoz şimdi eve oh be
Aşk olsun tost ta neymiş dötürürüm yemekleri misafirler beni boşunamı seviyor kız hamaratimKuzum yiyomda aslinda hic dikkatde etmiyorum.tostmu yesem acaba.hahaah bikackere yaptim hatta senin tosttanda.
Ayy masallah sana ozaman.hamarat insanlara hayranim.ben yemek yapmadan once on saat dusunurum.karadenizli oldugum icin yemek kulturu pek yok.nerde yasiyodun sen bakimm.acaba yolum dusermiAşk olsun tost ta neymiş dötürürüm yemekleri misafirler beni boşunamı seviyor kız hamaratim
Yarin is basi ve hic dinlenemedim ama kendimi ole aman aman yorgunda hissetmiyorum masallah atom karinca gbiyim. Yarinin yemeklerini yaptim kahvalti icin bisiler yaptim demim simdi :) sonra otrdum etikerleri kesin dedim 1 saate biter diodum bitmedi. Kardesme dedim gel yardima die oda yeni evlendi ya is ev bir dokun bin isit. :) ben kac yildir o haldeyim dedim. Anneme yakinsin birak anahtari aksam eve glnce yemeginde evinde hazr olsun ben napim agirlastim ev is bide bebisin isleri totmun uzerine oturamiom dedim sustuAyy yeminle aklimdan geciyodunki bi baktim mesajin geldi.vallaha bende utuledikce ne cok sey almisim dedim.bitmek bilmedi yaa.5 saat surdu.simdi bide battaniyeleleri falan yikaniyo buyukler.vallaha cok ertelememek lazim heryerim tutuldu.kizkardesim bende kaliyo etiketlerini falan o kesti bide eldiven sapka onluk ve mendilleri ona utulettim.yardim edecek kimsen varsa cagir canim.
Yaaaa :'( ne biçim kadin boyle kiyamam ben o yavruyaValla canim çocuk ateşli boğazı dolu buhar alıyo her gün. Kadin vurdu kafayi yatti şuan karşimda. Çocuk da yere gidiyo bi köşeye fayans buz gibi. Evi sermemişti bugun diģer eltilere dedim siz serin yazik bu çocuğa nası hasta olmuş yerlerde. Aksam bana anne diyo cocuk. meyve yediriyo tüm tüm eline veriyo. dedim bu ana degil dana kızim dana sen gel yanıma ben yediriyim. Alınmıyor da kadın.
Ayy sormaa yaa heyecan tavanKızlaar zaman azalıyordu 2 ay kaldı ocak ayına dımdımdım
Vallaha ne varsa kendinden hayir var bosver.her aksam 1 er saat yapsan olur kendini yormadan.bide calisiyosun onca is yapmisin Allah yardimcin olsun atom karinca seni nazar degmesin.kardesinde yeni evlendiya kocayi birakmak istememistir cicim aylari.benim.kizcelerimde costu bu aksam sanki icimde akvaryum varmis ve buyuk buyuk baliklar geziyo gibi.kardesimle gülmekten öldük.ben güldükcede costular zilli kizlarim.Allahim nazarlardan korusun hepsini.senin yakışıklı oğluş nasılYarin is basi ve hic dinlenemedim ama kendimi ole aman aman yorgunda hissetmiyorum masallah atom karinca gbiyim. Yarinin yemeklerini yaptim kahvalti icin bisiler yaptim demim simdi :) sonra otrdum etikerleri kesin dedim 1 saate biter diodum bitmedi. Kardesme dedim gel yardima die oda yeni evlendi ya is ev bir dokun bin isit. :) ben kac yildir o haldeyim dedim. Anneme yakinsin birak anahtari aksam eve glnce yemeginde evinde hazr olsun ben napim agirlastim ev is bide bebisin isleri totmun uzerine oturamiom dedim sustuyarin yikarimda artik bu hafta yavas yavas utulerim canim. Annemler yeni gtti gelmez dinlen dedim cok yoruldu. Cagirsam belki gelirde dinlensin kiyamiom. Haftasonu bisi gordum esim var bisuru almayalm yeter bu ay dedi. Kizdim. Ama almasaymisim olurmus annelik bole bisimi anlamadim hersey almak istiyorum sanki eksik kalicakmis die üzülüyorum sen nasilsin napio minnoslarin hareketler nasi :)
Ii yapmisin :) anladin yani bi canin oldugunu sonundaKliksa dan vericektim siparis vermedim annelütfen den verdim :) yok yawrum protesto ediyorum artık misafiri bitti o iş benim için yada azcık dinlenim sonra gelen çaya kahveye gelsin cimciminde bi canı var yahuu alla alla
Canim ben normal dusunuomda esimsiz de cikamam oda hava sogudu nasi yurucez dioNormal dogum dusunenlere iyi geliyomus yurume tabi bir sıkıntılari yoksa.ben bir sat yurusem popom bile tutuluyo.alışmışım yan gel osman yaymaya
Hahaha aynen oyle en azindan gun asiri eslik etsin sana yahuu.ama havalar hakkaten soguk iyi giyinmek lazim.benimki normal olmayacagi iliskide yok yuruyuste yok.mecbur kalmadikca disarida cikmiymIi yapmisin :) anladin yani bi canin oldugunu sonundaburdayken beni kabul etmedin orda herkesi cagrion hihh
Canim ben normal dusunuomda esimsiz de cikamam oda hava sogudu nasi yurucez diosinir edio beni. Ama ben emirvaki yapip cikaririm onu giyiniriz napalim. Iliskiden korkuoz o yok yuruyuste olmazsa ben nasi pirtlatcam bu cocugu
anladımDoktorym herhangi bişey söylemedi de ben merak ettim benim de eşimin de kafasu büyük de kızımınki de öyle mi olcak diye merak ettim :)normal doğum zorlaşırsa diye :)
hatırlamıyorum. e bebekten 150 ye almıstımValla bilen birine danışmak gerek bu durumda... bişi diyemeyecegim
Hangi markanın aldın canım sen
Aynen valla her aksam bi saat yapsam yeter carsaflardan korkmuom zaten onlarada bi gece ayiririm. Hayirlisiyla bitiririm persembeye kadr. Aynen :) ama her gece ruyasinda annemo sayikliomus dün gece uyutmams damadi durtup dioms annemi getir die oda kadn icerde uyuo yazik uyandirmayalm demis mahsustan. Sabah kahvaltiya gelmisler annemlere. Dedim allah dagina gore kar verirmis ben tee nerelere gttim bide yurtdisiydi istedgm an da arayamdm nette pahali die ilk zaman alamamstik. Ne cektigimi o evin duvarlari bilir dedim anneme. Benim oglusta iyi valla artik ayaktayken bile hareketli masallah karnimda bi o yana bi buyana dalgalanip duruoVallaha ne varsa kendinden hayir var bosver.her aksam 1 er saat yapsan olur kendini yormadan.bide calisiyosun onca is yapmisin Allah yardimcin olsun atom karinca seni nazar degmesin.kardesinde yeni evlendiya kocayi birakmak istememistir cicim aylari.benim.kizcelerimde costu bu aksam sanki icimde akvaryum varmis ve buyuk buyuk baliklar geziyo gibi.kardesimle gülmekten öldük.ben güldükcede costular zilli kizlarim.Allahim nazarlardan korusun hepsini.senin yakışıklı oğluş nasıl
Bizim burasi bide oyle bi esioki aciklik die heryer ucuruo ama napim kalin giyiniriz 1 saat yurusek hizli hizli yetcek. Kolay baba olunmuo dayanicak. Zaten aciom valla adama gel diom yatakodasina yok dioHahaha aynen oyle en azindan gun asiri eslik etsin sana yahuu.ama havalar hakkaten soguk iyi giyinmek lazim.benimki normal olmayacagi iliskide yok yuruyuste yok.mecbur kalmadikca disarida cikmiym
Gule gule kullan hepsini cicimmmm hepsicigi cok guzel2 pakette bundan geldi e bebekten
Kiz 2 3 gundur gezmekten yamuldum ama bacak aramdaki agrilarim gitti. Acaba artik yuruyusler iptal olunca evdeki hareket yetmioda ondan mi agriyor. Esime dedim her aksam yuruyuse cikalim die oda havalar sogudu nasi cikicaz dedi. Bide bizim burasi cok esio. Ama yuruyuste yapmak lazim galiba. Okdr gezmeye masallah agrim sizim yok. Sadece kramptan dolayi sol baldirim aciyo. Sen yuruyus yapiomusun canim. Ona ragmen mi agrin var
Tsk ederim cnm sağlıkla gelsinler artıkGule gule kullan hepsini cicimmmm hepsicigi cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?