2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten hep düşük yapıyo bu çocuğu da 7 ay yatarak doğurdu. Geçen diyor Allahtan çok çocuģum yok yoksa evcek bitlenirdik diyor. Farkında yani kendinin. Eşim geldi kalkıyoz şimdi eve oh be
Hadi gozun aydin.ayy bide piss eltii.aman yareppim.Allah akil fikir versin.kara cahil yaa

Aşk olsun tost ta neymiş dötürürüm yemekleri misafirler beni boşunamı seviyor kız hamaratim
Ayy masallah sana ozaman.hamarat insanlara hayranim.ben yemek yapmadan once on saat dusunurum.karadenizli oldugum icin yemek kulturu pek yok.nerde yasiyodun sen bakimm.acaba yolum dusermi

Yarin is basi ve hic dinlenemedim ama kendimi ole aman aman yorgunda hissetmiyorum masallah atom karinca gbiyim. Yarinin yemeklerini yaptim kahvalti icin bisiler yaptim demim simdi :) sonra otrdum etikerleri kesin dedim 1 saate biter diodum bitmedi. Kardesme dedim gel yardima die oda yeni evlendi ya is ev bir dokun bin isit. :) ben kac yildir o haldeyim dedim. Anneme yakinsin birak anahtari aksam eve glnce yemeginde evinde hazr olsun ben napim agirlastim ev is bide bebisin isleri totmun uzerine oturamiom dedim sustu yarin yikarimda artik bu hafta yavas yavas utulerim canim. Annemler yeni gtti gelmez dinlen dedim cok yoruldu. Cagirsam belki gelirde dinlensin kiyamiom. Haftasonu bisi gordum esim var bisuru almayalm yeter bu ay dedi. Kizdim. Ama almasaymisim olurmus annelik bole bisimi anlamadim hersey almak istiyorum sanki eksik kalicakmis die üzülüyorum sen nasilsin napio minnoslarin hareketler nasi :)

Yaaaa :'( ne biçim kadin boyle kiyamam ben o yavruya
Kızlaar zaman azalıyordu 2 ay kaldı ocak ayına dımdımdım
Ayy sormaa yaa heyecan tavan

Vallaha ne varsa kendinden hayir var bosver.her aksam 1 er saat yapsan olur kendini yormadan.bide calisiyosun onca is yapmisin Allah yardimcin olsun atom karinca seni nazar degmesin.kardesinde yeni evlendiya kocayi birakmak istememistir cicim aylari.benim.kizcelerimde costu bu aksam sanki icimde akvaryum varmis ve buyuk buyuk baliklar geziyo gibi.kardesimle gülmekten öldük.ben güldükcede costular zilli kizlarim.Allahim nazarlardan korusun hepsini.senin yakışıklı oğluş nasıl

Kliksa dan vericektim siparis vermedim annelütfen den verdim :) yok yawrum protesto ediyorum artık misafiri bitti o iş benim için yada azcık dinlenim sonra gelen çaya kahveye gelsin cimciminde bi canı var yahuu alla alla
Ii yapmisin :) anladin yani bi canin oldugunu sonunda burdayken beni kabul etmedin orda herkesi cagrion hihh
Normal dogum dusunenlere iyi geliyomus yurume tabi bir sıkıntılari yoksa.ben bir sat yurusem popom bile tutuluyo.alışmışım yan gel osman yaymaya
Canim ben normal dusunuomda esimsiz de cikamam oda hava sogudu nasi yurucez dio sinir edio beni. Ama ben emirvaki yapip cikaririm onu giyiniriz napalim. Iliskiden korkuoz o yok yuruyuste olmazsa ben nasi pirtlatcam bu cocugu

Hahaha aynen oyle en azindan gun asiri eslik etsin sana yahuu.ama havalar hakkaten soguk iyi giyinmek lazim.benimki normal olmayacagi iliskide yok yuruyuste yok.mecbur kalmadikca disarida cikmiym

Aynen valla her aksam bi saat yapsam yeter carsaflardan korkmuom zaten onlarada bi gece ayiririm. Hayirlisiyla bitiririm persembeye kadr. Aynen :) ama her gece ruyasinda annemo sayikliomus dün gece uyutmams damadi durtup dioms annemi getir die oda kadn icerde uyuo yazik uyandirmayalm demis mahsustan. Sabah kahvaltiya gelmisler annemlere. Dedim allah dagina gore kar verirmis ben tee nerelere gttim bide yurtdisiydi istedgm an da arayamdm nette pahali die ilk zaman alamamstik. Ne cektigimi o evin duvarlari bilir dedim anneme. Benim oglusta iyi valla artik ayaktayken bile hareketli masallah karnimda bi o yana bi buyana dalgalanip duruo sabah esim izlemis. Tekmelip duruodu uyandircak seni die korktum ama cokta guzel vuruodu sipa dio :) zaman yaklastikca ask la bekliyorum onu. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin. Amin

Hahaha aynen oyle en azindan gun asiri eslik etsin sana yahuu.ama havalar hakkaten soguk iyi giyinmek lazim.benimki normal olmayacagi iliskide yok yuruyuste yok.mecbur kalmadikca disarida cikmiym
Bizim burasi bide oyle bi esioki aciklik die heryer ucuruo ama napim kalin giyiniriz 1 saat yurusek hizli hizli yetcek. Kolay baba olunmuo dayanicak. Zaten aciom valla adama gel diom yatakodasina yok dio kiyamiomda rahip oldu hepsi valla

Ya cnm belli olmuyor.geceleri daha kotu oluyor wc ye kalkinca dedigin gibi hareketsizlikte olumsuz etkiliyor diye dusunuyorum bu sebepten.ama asiri yurumekte iyi gelmiyor.hafif hareketli oldugum gunler azaliyor.su an az var.dr bebek baski yapiyor artik dedi. Hergun degilse de yuruyus yapiyorum iyi havalarda.yazin hergun 1-1.5 saat yururdum ama simdi daha az :)

Tek eksigim bebek şekeri kaldı hiç bir fikrimde yok basit birsey olacak çok umursamiyorum oyüzden süslü çikolata falan yada şekerleme intten var aslında ama herkes ne alıyor ne yapıyor paylaşın yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…