2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs pompası alacak olan var mı aranızda? Ben ilk etapta düşünmüyorum eğer alamazsa memeyi mecbur alicam. Hata mi ediyorum yoksa anneler

Amin canim insallah.vakitli gelsinler saglikla.zor gunler gecirmissin halkaten.turkiye icinde bile bu teknolojide uzaklik zor geliyo ben bide yurt disini dusunemiyrum.neyse Allah yardim edr.kendini yormadan yavastan yap ben biranda cok yuklendim baslamisken bitsn diye.buyuk bi yuk kalkt ama ustumden.

Kızlar bir şey soracam bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.

Butikbebe'den 4 gün evvel epey bir şey sipariş ettim. Hesabıma giriyorum "ürünler hazırlanıyor" yazıyor. Bir türlü kargoya verilmedi. Buradan alışveriş yapan var mi aranızda? Daha ne kadar bekleyecez acaba

Bende son 2 aydir nerdeyse hic yurumuyorum canim alisverisler haric :) bakalm yurumeye calisicam artik. Gece wcye kalkmak eziyet bebek o pozisyona alisio heralde acayip canim acio kalkana kadr.
Tek eksigim bebek şekeri kaldı hiç bir fikrimde yok basit birsey olacak çok umursamiyorum oyüzden süslü çikolata falan yada şekerleme intten var aslında ama herkes ne alıyor ne yapıyor paylaşın yahuuu
Bende daha almadm canm kismetse kendim kokulu tas yapicam hastane icinde cikolata dgticam.kolonyada dagtcktm ama kimsem yok burda gereksiz geldi. Onun yerine guzel kokan bi kolonya alip sisesini suslerim yeter. Kucuk kolanlayalri disbugdayinda dgm gununde vs yaparm diorm. Bide kurabiye de yapmayi düşünüyorum vaktim kalirsa

Bizim burasi bide oyle bi esioki aciklik die heryer ucuruo ama napim kalin giyiniriz 1 saat yurusek hizli hizli yetcek. Kolay baba olunmuo dayanicak. Zaten aciom valla adama gel diom yatakodasina yok dio kiyamiomda rahip oldu hepsi valla
Onlar daha cok korkuyo.acilmasin gelis yolu diye.hizli hizli yurume kiz.yavas tempoyla yuru

Evet canm benmde kalkicak insallah. Bu ayda kendime pijama hastane icin alisveris yapicam artik bu ay tamamen hazr olurum kismetse. Cok sukur artik yakinim. Zaten bebisi hep uzakliktn ertelemistik ama yine cogunlugu hep kendim yaptm Allah saglik versin hepsi oluo paniklemistim bisi yetismicek die ama anlamadan bisuru seyi olmus bile. Hayirlisiyla gymeleri nasip olsun gerisi hep hallolur.

Aminnnnnnn insallah canimmm.rizkiyla geliyolar ve anlamadan halloluyor vallaha.hep derlerdide

sahi sen nasıl beslenıyorsun?
Yaa vallaha duzenli bisey yemiyom nezama acikirsam.abur cuburda yiyorum.bazen acaba besleyemiyomuyum diye de dusunuyorum gunlerdir yumurta yemiyorm mesela.yada sut icemiyorum.cok sukur simdilik kilolarida iyi ama belkide dayaniksizdir bebelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…