- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.821
kaç ile hamıle kaldın?Yaa vallaha duzenli bisey yemiyom nezama acikirsam.abur cuburda yiyorum.bazen acaba besleyemiyomuyum diye de dusunuyorum gunlerdir yumurta yemiyorm mesela.yada sut icemiyorum.cok sukur simdilik kilolarida iyi ama belkide dayaniksizdir bebelerim
evet, geç kalmıs gibiler biraz. hafta sonuna da denk gelmesı iyi olmamıs elbette. bi sorun cıkacagını pek sanmıyorumKızlar bir şey soracam bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.
Butikbebe'den 4 gün evvel epey bir şey sipariş ettim. Hesabıma giriyorum "ürünler hazırlanıyor" yazıyor. Bir türlü kargoya verilmedi. Buradan alışveriş yapan var mi aranızda? Daha ne kadar bekleyecez acaba
Bende son 2 aydir nerdeyse hic yurumuyorum canim alisverisler haric :) bakalm yurumeye calisicam artik. Gece wcye kalkmak eziyet bebek o pozisyona alisio heralde acayip canim acio kalkana kadr.
Bende daha almadm canm kismetse kendim kokulu tas yapicam hastane icinde cikolata dgticam.kolonyada dagtcktm ama kimsem yok burda gereksiz geldi. Onun yerine guzel kokan bi kolonya alip sisesini suslerim yeter. Kucuk kolanlayalri disbugdayinda dgm gununde vs yaparm diorm. Bide kurabiye de yapmayi düşünüyorum vaktim kalirsa
Kaç kilo oldu yani benim durmuyor 16 kilo oldu tut beni1,5 kilo almısım
Bakayim bende canim sagolAllah sana kolaylik versin vallaintten 130 a aldım ben gitti gidiyor dan
bence sen nevresımı ayrı, yorganı ayrı al. daha uyguna gelırAaa bende daha almadim uyku seti.nasil guzelmi peki.bide ekstradan nevresim takimida aldinmi
Kaç kilo oldu yani benim durmuyor 16 kilo oldu tut beni
Bak bak aynı model mağazada 160 tl dediler intten araştırdım 130 a buldum dur hatta bakayım satıcı kimBakayim bende canim sagol
Ankaradayim ama tanimiyorum canim.miyom cokmu buyuk rahatsiz edece bi durumdami.bendede var ama doktor cok onemsiz diye konusuyorKızlar Gazi Üniversitesi Hastanesi nde Prof Dr Merih Bayram ı tanıyan, bilen var mı? Annemin miyomdan ameliyat olması gerekiyor da onun için araştırıyorum...
Tebrik ederim nasıl oldu bu durum1,5 kilo almısım
Senin beşik nasıl ama mobilyami parkyatakmi ölçüleri benim 70 e 130 duBakayim bende canim sagol
Kızlar bir şey soracam bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim.
Butikbebe'den 4 gün evvel epey bir şey sipariş ettim. Hesabıma giriyorum "ürünler hazırlanıyor" yazıyor. Bir türlü kargoya verilmedi. Buradan alışveriş yapan var mi aranızda? Daha ne kadar bekleyecez acaba
Ciksss sen benim bir tık gerimdesin 14 oldun galiba sensenle aynı gıdıyoruz işterekor bızde galıba
15 e 1,5 ekledımTebrik ederim nasıl oldu bu durum
ben düz 15 dıyorum. şu durumda 16,5 olmus oluyorumCiksss sen benim bir tık gerimdesin 14 oldun galiba sen
Yatak kenarlarida oluyoya canim uyku setinde korumaliklaar ondan dolayi uyku seti dusundum.yoksa haklisinbence sen nevresımı ayrı, yorganı ayrı al. daha uyguna gelır
anladım :=)ayy senın işin çok zor. nette her seyı arastır iyiceYatak kenarlarida oluyoya canim uyku setinde korumaliklaar ondan dolayi uyku seti dusundum.yoksa haklisin
Senin beşik nasıl ama mobilyami parkyatakmi ölçüleri benim 70 e yatak odama park yatak koyacam bitane.odalarina besik bu hafta bakacaz.once onu alay ondan sonrami baksam ki olculerine.hep standarttir diye dusunmustmm
15 e 1,5 ekledım
yani toplamda 1,5 degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?