- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.761
Yoo kilo alan da oluyoKilolular cok almaz derlerdi dogruymus.gobek gittigi an heralde eski kiyafetlerimi hemen giyerim.aman bebiki eltilere falan birakmaa.ben kimseye guvenemem.bitek anneme guvenirim onada ikisini birden birakamam
Benim öyle ama kanamam olmadı henüzKızlar ARanızda plesantası aşağıda olan var mı ?? Ve bu sebepten kanaması olan
Ayy yeminle aklimdan geciyodunki bi baktim mesajin geldi.vallaha bende utuledikce ne cok sey almisim dedim.bitmek bilmedi yaa.5 saat surdu.simdi bide battaniyeleleri falan yikaniyo buyukler.vallaha cok ertelememek lazim heryerim tutuldu.kizkardesim bende kaliyo etiketlerini falan o kesti bide eldiven sapka onluk ve mendilleri ona utulettim.yardim edecek kimsen varsa cagir canim.Ellerine sağlık canim bende bu aksam yikim dedim ama 6 bucukta bi oturdum etiketlerini kesmeye 9 bucukta bitti anam dedim bisiyi yok diodum gozum doydu. Esimde gorcez doyup doymadgni dio :) ama sanki hic yetmicekmis gbime gelio. Yarinda aksam yikicam artik kac saat surer bilemem. Gule gule giysin kizceler yerim onlari yaa minik minik
Verir bana verdiYarın doktor teyzem ize gidicez sezeryanim gün verirmi erken mi
Aynen canim.Allah herkese hayirlisini veriyor.ne olursa olsun kimse ana gibi bakmaz.senin o evdeki umursamaz eltin haricindeYoo kilo alan da oluyo
Bırakmam zaten canım iki eltim iyi çok zor durumda kalirsam ikisine anca ya da küçük görümceme. Mecbur kalmam inşallah da. Senin işin daha zor ama olsun ben de keşke ikiz dogursaydım çok zor gecti hamilelik. Gerci olsun bi taneye de değer evlat yani
Cnmmm sen iyi yiyememissin gel ben seni beslimEvet canim.bendeki baki olan kilomdan yediler heralde birazbende pek anlamadm.
Kuzum yiyomda aslinda hic dikkatde etmiyorum.tostmu yesem acaba.hahaah bikackere yaptim hatta senin tosttanda.Cnmmm sen iyi yiyememissin gel ben seni beslimiçim acıdı sana
Kiz ne gun o gocmen konutlarindaki pazr gidim barigöçmen konutlarının pazarında satılyoralayım sana
Valla canim çocuk ateşli boğazı dolu buhar alıyo her gün. Kadin vurdu kafayi yatti şuan karşimda. Çocuk da yere gidiyo bi köşeye fayans buz gibi. Evi sermemişti bugun diģer eltilere dedim siz serin yazik bu çocuğa nası hasta olmuş yerlerde. Aksam bana anne diyo cocuk. meyve yediriyo tüm tüm eline veriyo. dedim bu ana degil dana kızim dana sen gel yanıma ben yediriyim. Alınmıyor da kadın.Aynen canim.Allah herkese hayirlisini veriyor.ne olursa olsun kimse ana gibi bakmaz.senin o evdeki umursamaz eltin haricinde
Canim gorumcem oto koltugubsiprais etti 10 gun gelmedi snra iptal ettirdi iade oldu para karta. Oyuzden daha ordan bisi almayiz sende artik kimseyi isteme valla ne dusuncesizler yazik gunah. Kimyasalin cok zarari var bebege dikkt et cok solumakliksa dan alışveriş yapan oldumuu
Bu artışın içinde acep aşiret mi var yoksam eltilermiSorma ya moralim çok bozuk
Amin canim. Bugün diyom çocuğum olsun küçuk eltiye atıp gezmeye gidecem. Diğer eltimin kızı da diyor yenge o sana atarken guveniyidu sen iyi bakıyosun ama sen ona atamazsınhakkaten guvenilir kimse yok pek ailem de uzak. Hayırlısı bakalım.
bikini bölgesi yanları mı
ben de kilolu hamile kaldım hiç almadım verdim de hatta
Yok canım vermiyor bizden kimse.Bu artışın içinde acep aşiret mi var yoksam eltilermi
Ay inanmiyorum yaa nasil icim acidi anlatamam.ne gunahi var yavrucagin yaa.Allah boylelerine cocuk veriyoda yillarca isteyenlere vermiyor.bi sikintisimi var acaba kadinin.yaptirmak istedigi bisetlermi var da bu sekilde.kocasinda is yok bence gormuyomu onunda evladi.siddete karsiyim ama o kocanin yerinde olsam dayakla egitirdim vallaha.ay bide sen bugunden beri ordasin.psikolojini bozacak deli kariValla canim çocuk ateşli boğazı dolu buhar alıyo her gün. Kadin vurdu kafayi yatti şuan karşimda. Çocuk da yere gidiyo bi köşeye fayans buz gibi. Evi sermemişti bugun diģer eltilere dedim siz serin yazik bu çocuğa nası hasta olmuş yerlerde. Aksam bana anne diyo cocuk. meyve yediriyo tüm tüm eline veriyo. dedim bu ana degil dana kızim dana sen gel yanıma ben yediriyim. Alınmıyor da kadın.
Bana 1bucuk ay falan kaldı ya ocağı bulmaz dedi doktor aralık 25 ennn geçKızlaar zaman azalıyordu 2 ay kaldı ocak ayına dımdımdım
Kiz 2 3 gundur gezmekten yamuldum ama bacak aramdaki agrilarim gitti. Acaba artik yuruyusler iptal olunca evdeki hareket yetmioda ondan mi agriyor. Esime dedim her aksam yuruyuse cikalim die oda havalar sogudu nasi cikicaz dedi. Bide bizim burasi cok esio. Ama yuruyuste yapmak lazim galiba. Okdr gezmeye masallah agrim sizim yok. Sadece kramptan dolayi sol baldirim aciyo. Sen yuruyus yapiomusun canim. Ona ragmen mi agrin varUzgunum ama gittikce daha cok aciyor orasi
Kliksa dan vericektim siparis vermedim annelütfen den verdim :) yok yawrum protesto ediyorum artık misafiri bitti o iş benim için yada azcık dinlenim sonra gelen çaya kahveye gelsin cimciminde bi canı var yahuu alla allaCanim gorumcem oto koltugubsiprais etti 10 gun gelmedi snra iptal ettirdi iade oldu para karta. Oyuzden daha ordan bisi almayiz sende artik kimseyi isteme valla ne dusuncesizler yazik gunah. Kimyasalin cok zarari var bebege dikkt et cok soluma
Zaten hep düşük yapıyo bu çocuğu da 7 ay yatarak doğurdu. Geçen diyor Allahtan çok çocuģum yok yoksa evcek bitlenirdik diyor. Farkında yani kendinin. Eşim geldi kalkıyoz şimdi eve oh beAy inanmiyorum yaa nasil icim acidi anlatamam.ne gunahi var yavrucagin yaa.Allah boylelerine cocuk veriyoda yillarca isteyenlere vermiyor.bi sikintisimi var acaba kadinin.yaptirmak istedigi bisetlermi var da bu sekilde.kocasinda is yok bence gormuyomu onunda evladi.siddete karsiyim ama o kocanin yerinde olsam dayakla egitirdim vallaha.ay bide sen bugunden beri ordasin.psikolojini bozacak deli kari
Normal dogum dusunenlere iyi geliyomus yurume tabi bir sıkıntılari yoksa.ben bir sat yurusem popom bile tutuluyo.alışmışım yan gel osman yaymayaKiz 2 3 gundur gezmekten yamuldum ama bacak aramdaki agrilarim gitti. Acaba artik yuruyusler iptal olunca evdeki hareket yetmioda ondan mi agriyor. Esime dedim her aksam yuruyuse cikalim die oda havalar sogudu nasi cikicaz dedi. Bide bizim burasi cok esio. Ama yuruyuste yapmak lazim galiba. Okdr gezmeye masallah agrim sizim yok. Sadece kramptan dolayi sol baldirim aciyo. Sen yuruyus yapiomusun canim. Ona ragmen mi agrin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?